Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
de jong rendben volt, látszott h hiányzik busquets egy kicsit de nem volt vele baj,e.garcia még egy jó meccset nem játszott itt sajnos,szerintem nagyon nem is fog,TerStegen fejben nem volt itt,betegsége után egyből visszatenni nem volt okos dolog szerintem,Auba is láthatatlan volt (2golja azert csak lett) torressel csak többen vagyunk egy ideje. dembelé szerintem rendben volt..szóval összeségében nem volt ez rossz,és egyébkent a celta is hozta a kötelezőt szóval nem is volt könnű dolgunk.
DJ kisárgázta magát, arra utaltam, hogy Busi visszajön, erre DJ lövi ki magát (Albával és Garciával együtt)
Miért neked nem tetszett De jon játéka? Nekem nagyon bejött. Volt benne dinamika és egyáltalán nem lógott ki sőt. A védelem és Stegen viszont siralmas volt
Így van nem csinàlt semmit csak lőtt két gólt… most komolyan mit csináljon? Csatár ez a dolga! Ha nem lőtt volna golt akkor lenne miről beszélni, de így..
Hát nélküle azért izgalmas lesz a maradék középhátvédeinkkel a következő mérkőzés.
Még egy éve van itt, csak két éves szerződést kötöttünk.
Abszolút egyetértek, szinte az első meccsétől látszik, hogy nagyon szint alatti az emberünk. Az ő helye is sokkal inkább lenne egy Getafeban nem egy Cityben vagy Barcaban.csababarca írta: ↑2022.05.10. 23:05:17Oleguer szint a gyerek, bár őt legalább a vége felé már kitették jobbhátvédbe, kevesebb kárt okozott.Jack Napier írta: ↑2022.05.10. 23:01:58Hú de nem szeretném Garciát Barca kezdő közelében látni jövőre. Lassan az én szememben Lenglet-i magasságokban jár.
EG-t a padra, de még inkább a lelátóra kellene irányítani, égető középhátvédet hozni, mert még a spanyol bajnokságban esetleg ellötyög, de a BL mezőny leggyengébb képességű és adottságú védője. (értsd a top csapatokat ezalatt.)
Az elejétől látszik, h hozzátesz a dologhoz…hány éves szerződése van? Amiben bízhatunk, hogy jó fizuja van, amit más csapat nem ad meg neki, illetve - feltételezem - van kivásárlási ára is.
Oleguer szint a gyerek, bár őt legalább a vége felé már kitették jobbhátvédbe, kevesebb kárt okozott.Jack Napier írta: ↑2022.05.10. 23:01:58Hú de nem szeretném Garciát Barca kezdő közelében látni jövőre. Lassan az én szememben Lenglet-i magasságokban jár.
Az első perctől kezdve elég szürreális ez a meccs, olyan mint egy lázálom...Vakmacska írta: ↑2022.05.10. 23:00:08És most még EG is egy idiótaJack Napier írta: ↑2022.05.10. 22:58:08Hirtelen átfordultunk a tragédiából börleszkbe ezzel a mentőautós szerencsétlenkedéssel....
Igen, a fejelésről lemaradtam.