Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nekem kimondottam tetszett a tegnapi meccs, igaz a hatvanadik percig, mert ugye azért utána nem nagyon volt játék.drobika írta: ↑2022.05.11. 08:03:19Szürreális volt ez a meccs tegnap... Enyhe kifejezés, hogy nem játszottunk jól, még a labdabirtoklás sem ment, a középpálya szűrőképessége a szokott nulla alatt volt a négy támadó fentléte miatt is. Hátul... nem is érdemes arra szót emlegetni, hacsak nem Alves játéka, ami persze nem hibátlan, de ennyi idősen, ilyen erős fizikummal, jó előre játékkal nálam a jelenlegi keretben is fix kezdő.
Depay nem volt boldog cseréjekor, érthető, mert jól játszott, és Dembele mellett az egyetlen, aki egy-egyet is fel mer vállalni. Ferran mellett szó nélkül elmenni nem lehet, amit tegnap is hozott, a mai Paks-Fradi meccsre sem nevezném...
Dembi eszméletlent hoz le ebben az évben a balhéja ellenére, nem véletlenül elégedett vele Xavi.
Ráadásul simán lehet, hogy Alba kiesése miatt mindhárman játszanak. Bár reménykedem Baldéban.
Hát, lehet, hogy ez Xavi válasza az interjúra. "Figyu, ugyan már csak két középpályás van rajtad kívül, az egyik nagyon hulla, a másik csak kicsit, és még mindig lenne egy hely, de kezdeni akkor sem fogsz. " Ha a 70. percben cserének jön Sanz és/vagy Orellana, az lesz az igazi.
Olvastam egy friss Puig interjút, amiben azt mondja, ő biztos maradni fog, nem akar elmenni.
Hát, akárhogy lesz is, olyan értelemben logikus, hogy rengeteg támadó van a keretben, a kp meg elfogyott számszerűleg, és így be lehetett gyömöszölni előre mindenkit. Dembélé minden formációváltásnál oda került egy sorral hátrébb, ezért tippeltem erre.Jack Napier írta: ↑2022.05.10. 20:30:40
Ezzel tényleg mindenkit meglepett a Maestro:D
Én amikor ezt a kezdőt akkor azt láttam ebben, mint opció hogy elől az FT-Auba-Dembouz trió és Depay mögöttük, mint irányitó támadó kp. de ez lehet tök hülyeség.
Ezzel tényleg mindenkit meglepett a Maestro:D
Szerintem annyira már innen nem vészes, még ha csak 1-2 pontot hozunk is a következő 3 meccsen. De ha 0-át hozunk, akkor is 5, illetve 6 pont kell az üldözőknek ráadásul a Sevilla és az Atma még játszik egymással.
A próféta szólott belőled, ők ketten jöttek fel. Kíváncsi vagyok, kezd-e valamelyikük, vagy most egyszer Puig megkapja a lehetőséget pár percnél tovább.
Milyen 15 zsinórban megnyert meccs? Az pedig, hogy FT-nek óriási szerepe van elég durva túlzás. Minimum 10 játékosnak nagyobb érdeme volt. Azért nem nevezném döntőnek a 3 meccset mikor 5 illetve 6 vesztett pont kellene gyengébb sorsolással.Asensi írta: ↑2022.05.08. 22:33:37Azt gondolom, hogy a 15 egymás után megnyert mérkőzésnek több következménye van.
Az első és legfontosabb, hogy ott állunk a 2. helyen, és már matematikailag biztos a BL indulás.
A második és egyáltalán nem örömteli, hogy az ebben résztvevő játékosok sorra dőlnek ki. Lásd Piqué és Pedri. De Jordi Alba is minden meccsen a kényszerű csere határán mozog. FT óriási szerepet játszott azokban a sikerekben. Pihenőre lenne szüksége, de van még 3 döntőnek beillő meccs, hogy meglegyen a szuperkupa indulás. Szerintem az játszik, aki futni tud...
Szerintem ez a La Liga színvonalas mérkőzései közé tartozott. Tekintsünk el attól, hogy a 2. és az 5. helyezett játszott. Ez egy nyílt sisakos mérkőzés volt amit mindkét fél igyekezett megnyerni. Gólok, kapufák, helyzetek mindkét oldalon. Mi kell még ahhoz, hogy jónak nevezzünk egy meccset? (Főleg hogy idegenben meg is nyertük)
Tetszik vagy sem Ronald Koemannak lett igaza. Puig két évvel ezelőtt jobban tette volna, ha elmegy kölcsönbe. Igy két éve alig játszik. A középpályán az n. játékos. Előrébb tart Frenkie, Pedri és Gavi is. De még Nico is előbb kap lehetőséget. Amit én Puig játékán látok az az, hogy a 100% biztos rövid passzokat játssza meg előre, védekezésben pedig észlelhetetlen. Ez nekem kevés.
Azt gondolom, hogy a 15 egymás után megnyert mérkőzésnek több következménye van.Subinho írta: ↑2022.05.08. 09:32:06Ferran Torres lassan egy külön téma lesz minden meccsen. Ahogy megérkezett és játékban volt, helyzetek jöttek ki rá, majd gólokat is elkezdett lőni.... majd látványosan visszaesett fejben, fizikailag, nem tudom, de én ebben a szezonban már nem játszatnám, teljesen felesleges. Semmit nem csinál. A 2 hónappal ezelőtti teljesítményéhez képest kb 10%-át nyújtja.
Ezzel a mentalitással a 8. hely lehet a cél. Akkor a nemzetközi kupában és a szuperkupában sem ér kudarc. Ja így nem is nyerhetünk semmit.
Azt nem mondanám, hogy gyengék voltunk. Egy nagyon nehéz pályán sikerült nyerni egy nagyon fontos meccset, ez a Betis könnyen ott lehet még jövőre a BL-ben. A középpályásaink már látszik, hogy hullák ez nagyon látványosan látszik.Kovbal88 írta: ↑2022.05.08. 09:30:45Tegnap nagyon gyengén játszottunk. Vagyis csak mint a szokásos április eleje óta. Nem tudom hova lett a februári és a márciusi csapat, de ezek a meccsek, amiket most hozunk teljesen lutrik. Bármi lehet az eredmény. Semmivel se vagyunk jobbak az ellenfeleknél.
Még Dembele játéka is visszaesett, De Jong és Gavi nem próbálkozik lövéssel, messze vannak a kaputól, a szélsők közül még Alba fel is ér a támadásokhoz, de a másik oldal totál halott.
Nem tudom mi lett a csapattal, a tegnapi győzelem nagyon kellett, a BL így már biztosan meg van. A Betist kicsit sajnálom, sokáig jól álltak a bajnokságban, nekik az egy pont amúgy se jelentett volna sokat, szóval ha el is ment a nekik a BL az nem ezen a meccsen, hanem korábban.
Depay remélem marad, én Fatitól félek inkább, hogy elhiszi magáról azt, hogy ő az új Messi és mindent ő akar megoldani. de szerencsére tegnap is passzolt, mikor kellett, valamint, a gólja Ronaldinho-t idézte. Nagyon jó lenne, ha beválna.
Torres most visszaesett szintén, de ő is rendben lesz, még mindig van meccsenként egy-két helyzete.