Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt nem mondanám, hogy gyengék voltunk. Egy nagyon nehéz pályán sikerült nyerni egy nagyon fontos meccset, ez a Betis könnyen ott lehet még jövőre a BL-ben. A középpályásaink már látszik, hogy hullák ez nagyon látványosan látszik.Kovbal88 írta: ↑2022.05.08. 09:30:45Tegnap nagyon gyengén játszottunk. Vagyis csak mint a szokásos április eleje óta. Nem tudom hova lett a februári és a márciusi csapat, de ezek a meccsek, amiket most hozunk teljesen lutrik. Bármi lehet az eredmény. Semmivel se vagyunk jobbak az ellenfeleknél.
Még Dembele játéka is visszaesett, De Jong és Gavi nem próbálkozik lövéssel, messze vannak a kaputól, a szélsők közül még Alba fel is ér a támadásokhoz, de a másik oldal totál halott.
Nem tudom mi lett a csapattal, a tegnapi győzelem nagyon kellett, a BL így már biztosan meg van. A Betist kicsit sajnálom, sokáig jól álltak a bajnokságban, nekik az egy pont amúgy se jelentett volna sokat, szóval ha el is ment a nekik a BL az nem ezen a meccsen, hanem korábban.
Depay remélem marad, én Fatitól félek inkább, hogy elhiszi magáról azt, hogy ő az új Messi és mindent ő akar megoldani. de szerencsére tegnap is passzolt, mikor kellett, valamint, a gólja Ronaldinho-t idézte. Nagyon jó lenne, ha beválna.
Torres most visszaesett szintén, de ő is rendben lesz, még mindig van meccsenként egy-két helyzete.
egyetértek. kéne Haland előre mellé fatival és torres meg a rotállóba.bence0330 írta: ↑2022.05.07. 23:36:58De ha nem is érdemelne többet, akkor is kéne most játszani, Gavi is elfáradt, és konkrétan nincs más. Nálam ő és BW kapnának most szerepeket a BL indulás bebiztosítása után. BW nem rossz csatár, egy 8. helyezett PL csapatban simán kezdő lehetne szerintem, de így nem fogjuk tudni eladni, vagy nehezebben.EasyZilt írta: ↑2022.05.07. 23:26:41szerintem messze a legjobb támadónk,viszont ne felejsd el hogy nem fog tudni mit kezdeni ha ferran torres jatszik elol nulla mozgassal,és egyedul kell szelről helyzetet kialakitania.
azert nyilvan ő nem Messi vagy Dinho de a legaktívabb és leghatározottabb támadónk.
Persze Fatival változunk és ez is csak egy vélemény semmi több
Szerk.: Puig pedig 10x többet érdemelne.![]()
Depaynak van karaktere, tud cselezni, amennyire kell, fizikálisan erős, tud rúgni, úgyhogy bármikor benne van a gól, némelyik meccsen ez kijön, némelyiken nem. Torres szerintem top formájában versenyzik vele, jelenleg labdába sem rúg nálam a hollandhoz képest.
nem is inkább merev(nekem) hanem talán nincs bele verve ez a biztonsági játék, ami nekem tetszik, ő lő 20méterről felveszi az 1v1 et (nem csak megtolja es beadja vakon) .vidra írta: ↑2022.05.07. 23:30:23Nekem Memphis nagyon merev a Barcába. Torrest valahogy nem látom annyira rossznak, de lehet az én szemem nem áll rá. Az tuti, hogy képes a 150%-os helyzetet is kihagyni, de valahogy jók az arányai annak, amit csinál. Nem cselez túl sokat feleslegesen, mint Dembele és az idegesítő hátra passzokat sem csinálja.
Puig jó lenne, ha ezeket a biztonsági passzokat lejjebb tudná venni. Koeman nevelte belé, szerintem.
De ha nem is érdemelne többet, akkor is kéne most játszani, Gavi is elfáradt, és konkrétan nincs más. Nálam ő és BW kapnának most szerepeket a BL indulás bebiztosítása után. BW nem rossz csatár, egy 8. helyezett PL csapatban simán kezdő lehetne szerintem, de így nem fogjuk tudni eladni, vagy nehezebben.EasyZilt írta: ↑2022.05.07. 23:26:41szerintem messze a legjobb támadónk,viszont ne felejsd el hogy nem fog tudni mit kezdeni ha ferran torres jatszik elol nulla mozgassal,és egyedul kell szelről helyzetet kialakitania.
azert nyilvan ő nem Messi vagy Dinho de a legaktívabb és leghatározottabb támadónk.
Persze Fatival változunk és ez is csak egy vélemény semmi több
Szerk.: Puig pedig 10x többet érdemelne.![]()
szerintem messze a legjobb támadónk,viszont ne felejsd el hogy nem fog tudni mit kezdeni ha ferran torres jatszik elol nulla mozgassal,és egyedul kell szelről helyzetet kialakitania.
3 számbavehető középpályásunk van, egyik 17 éves, nem is bírta végül ő sem. Jó lenne megúszni valahogy felesleges sérülés nélkül a hátralévő meccseket. Nyártól meg új időszámítás, keményebb erőnlét, nagyobb rotációs lehetőség.

A Betis jelenleg inkább az Atleticoval van versenyben és nem velünk, nekik nagyon fontos lenne a győzelem. Egy vereséggel, akár már bajba is kerülhetnénk.bence0330 írta: ↑2022.05.07. 16:45:18Húha. Kíváncsi vagyok, hogy be merjük-e dobni Netot, vagy inkább Tenas kezd, aki legalább játékban van... ha utóbbi lenne, az tényleg mindent elmondana a brazilról.
A BL szerencsére vereség esetén sem forog nagyon veszélyben, még akkor is 5 pontot kéne ledolgozniuk 3 meccs alatt úgy, hogy nagyon bukdácsolnak.
A 2. helyért persze lehet, hogy muszáj lesz őket verni, jó lenne az a szuperkupa, de nem létkérdés.