Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom igen, nekik majd befelé pattan. Jó csapatnak van szerencséje.NovaProspekt írta: ↑2022.05.28. 21:57:49gondolom a Realnak első helyzetből gól lesznekem meg ezt kellett volna megtennem
Ugyanez.visca el barca írta: ↑2022.05.28. 21:12:17real hendi + benzema lő gólt 8.50ért ajándék volt. Remelem ha bukom legalabb a pool behuzza
3:1 a tippem a realnak, ebbol ket golt alisson potyából kap, meg a realnak lesz egy kamu tizi.
Ez nagyon tipikus lenne 0-1 után.visca el barca írta: ↑2022.05.28. 21:12:17real hendi + benzema lő gólt 8.50ért ajándék volt. Remelem ha bukom legalabb a pool behuzza
3:1 a tippem a realnak, ebbol ket golt alisson potyából kap, meg a realnak lesz egy kamu tizi.
Vajon mennyire lehetett rendben, ha már a bemelegítés során lesérült?
https://www.youtube.com/watch?v=5sRa9tmU9Yk&t=126scsababarca írta: ↑2022.05.06. 15:59:52Nem tudom, de van valami Pintus akit Carlo hozott vissza elvileg.davi10 írta: ↑2022.05.06. 15:51:52
Na de ez az, amit nem értek, mert ez idén a legfeltűnőbb. Az elmúlt években nem voltak ennyire egyben. Lopetegui, Solari, meg talán a második Zidane alatt se volt ilyen a csapat.
Odakerült Vinicius és nevetséges volt, Rodrygo se tűnt nagy számnak. Épp ezért gyanakszom Carlo-ra, hogy hozott valamit, amit a meccseken amúgy nem látunk. Vinicius változása a legfeltűnőbb, kb. varázsütésre focista lett belőle, amint elkezdődött a szezon Ancelotti-val a padon.
al.
Az meg hihetetlen, hogy majdnem ugyanaz a 11 játssza végig a szezont, és hogy bírják.
Neki tulajdonítják a realosok a sikereket, meg hogy bedarálnak a végére mindenkit.
Alapkezdőjük meg van, Ancelottisan ezen nem igen variál, és vannak a menetrendszerinti cseréi: Camavinga, Rodrygo, Asensio, stb akik meg érkeznek a hajrában.
Most is milyen csapat volt fent a végén már?:D Az öregek az utolsó negyed órát a hosszabbításból a padról szurkolták végig.
Összekapta őket az öreg, nem vitás. A taktika is egyszerű, győzelem.
Xavi is megerősítette amit mondtam: mi is azért tudtuk őket megverni, mert kivégeztük őket. Ilyen 1-0, 2-0ás eredmények ínyenc falat a realnak bármilyen helyzetben kb.
És mivel ez már tendencia, érthető, hogy az ellen egy szépítésnél meg is remeg, a realt meg felspanolja.
Lásd PSG meccs, Donnarumma kapitális hibájáig köze nem volt a realnak a párharchoz. Jött az a hiba, a PSG meg egyből berezelt, mert tudta hogy jönni fog a real és a darálás.
A kérdés jövőre hogy MBappé érkezése miben befolyásolja a dolgokat, mert elsülhet rosszabbul is mint ahogy gondoljuk.
Modric, Kroos már kifelé megy, Kroos-on látszik az unalom, Modric meg 70 perces játékos, utána látványosan kifullad. Addig mondjuk világklasszis szintet hoz, az tény.
Tényleg ilyen megfejthetetlen dolog ez a real madrid idén, de én nem lepődök már meg velük kapcsolatban semmin:D
Én is.
erőnlét is ad mentális erőt.
Ő "csak" erőnléti edző, de mondjuk náluk alapból nem tűnt olyan vészesnek a helyzet, mint mondjuk nálunk.csababarca írta: ↑2022.05.06. 15:59:52Nem tudom, de van valami Pintus akit Carlo hozott vissza elvileg.
Neki tulajdonítják a realosok a sikereket, meg hogy bedarálnak a végére mindenkit.
Alapkezdőjük meg van, Ancelottisan ezen nem igen variál, és vannak a menetrendszerinti cseréi: Camavinga, Rodrygo, Asensio, stb akik meg érkeznek a hajrában.
Most is milyen csapat volt fent a végén már?:D Az öregek az utolsó negyed órát a hosszabbításból a padról szurkolták végig.