Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát, nekem nincs igazi kedvenc csapatom a PL-ben. Talán 2-3 éve a Leicester, de abban sok köszönet nem volt idén. Meg hát tavaly-tavalyelőtt sem abban az értelemben, hogy végig dobogósak voltak, és mindkét évben a legutolsó fordulóban kerültek ki a top4-ből.
A +2-es gólkülönbség ezúttal elmaradt, de a győztes rangadó nem. Másfél hét múlva Tottenham ellen kéne még egyet.
Én lassan tényleg nem tartom rangadónak azt, ahol a United játszik, pofozógépek lettek, de azért értem. Bár fél éve meg az Arsenal volt csak névleg big6. Bár talán most pont egészen jól nyomták a manchesteriek, ennek fényében még többet ér a dolog. Volt most egy pici szerencse is, Ronaldo gólja szerintem 1 centin múlhatott, a tizenegyes meg ugye kapufa... de megérdemelték nyilván.
Bizony szép volt, kellett is nagyon a vereségek után. Szurkolok nekik, hogy meglegyen a BL-indulás, de ahogy nézem, lesznek még kemény meccseik.
Én is nagyon örülök nekik, eszméletlen focit játszanak, főleg kiegészülve a szezon tán leglátványosabban játszó játékosával. És Diaz is belejött, és Mané formája is visszatért, Jota elképesztő, Alcantara megint top szinten focizik, uralják vele nagyon a középpályát is... a két szélsőhátvéd a világ legjobbja, ha párban nézzük, VVD mellett legalább 2 jó középhátvéd van már, tehát még ha kiesne sem rogynának össze... ember legyen a talpán, aki megállítja őket. A bajnokságban még mindig a City az esélyesebb talán, de az, hogy ilyen hátrányt le tudtak faragni, kb már győzelem.
A bajnokijukat én sem láttam sajnos, de úgy hallom, elég színvonalasra sikerült. Talán még a BL-döntőben is összecsaphat ez a két csapat.
A city előtte percekig nem tudta kihozni a labdát és Mané sem volt rest jó húszrol a kapuig sprintelni, miközben a kapus valóban háromszor is elrúghatta volna bárhova a labdát.
És arra is van esély, hogy a BL-döntőbe is ez a két csapat kerüljön. Persze ehhez még a többi csapatnak is lesz 1-2 szava, de jelenleg ezt a két csapatot érzem legerősebbnek Európában, igaz, nem komoly fölénnyel.Ráadásul, ha jól láttam, jövőhèten ismèt egymás ellen játszanak majd, akkor az FA kupában.
Igen. Még ősz vége felé nagyon a Tottenham-et éreztem befutónak, mert Conte igazi győztes. De most már azért necces, még a ostani buktákkal együtt is. Érdekes lesz, a MU meg megérdemelt egy ilyet, pedig semmi bajom velük, de eszetlen pénzszórásban még rajtunk is túltettek talán, csupa rossz embert csupa rossz helyre. Minden tiszteletem Ronaldoé, de szétzilálta az Ole féle nem zseniális, de összetartó nagybetűs csapatot - nem az ő hibája, túl nagy sztár, Ole számára ő sok volt, mint Pochettinonak Messi. Bárki más jobb lett volna. Maguire nevetséges, Sancho ezen a döbbenetes áron Rashford posztjára teljesen nonszensz, a védekező középpályás poszton - ami 4-2-3-1-ben kulcsfontosságú lenne - két középcsapat szintű srác rohangászik, oda bezzeg nem fordítottak semmit. Rossz döntések sorozata, amit még sikerült megfejelni egy ilyen üzletemberi beállítottságú Rangnick-kal. Kell nekik egy ilyen pofon, menjenek konferenciázni, és akkor majd magukhoz térnek. Conte szintű edző kellene oda, aki összekapja azt a teljesen szétesett csapatot.