Feast4 írta: ↑2022.05.02. 08:44:16
Ami dühít, hogy Depay terhére játszik folyton. Holott a holland jelenleg sokkal jobb játékos és ráadásul szerintem összjátékban is sokkal jobban érzi az egész csapatot.
Egyetértek, bár ennél árnyaltabb a szitu. Torres azért elég jól játszott sokáig a helyzetein kívül, és azért még így is sok gólpontot hozott össze, a holland meg február 27-én volt először bevethető, de jöttek folyamatosan a hírek, hogy nem 100%-os, fájdalmat érez még mindig, és ezért játszott csak perceket, akkor is fájdalmas arcokat vágott néha. Aztán erre megint volt egy húzódása április elején, amiből végre úgy tűnik fájdalom nélkül tért vissza, azóta pedig 4 meccsből kétszer kezdő volt.
Szóval igazából Depay 4 meccs óta vethető be nagyjából teljes értékűen, azóta lehet érdemben vizsgálni a szerepét, és azóta Xavi úgy tűnik, számít rá. Az lesz érdekes, hogy most, hogy Dembélé megint kezdő lehet, ki fog vajon kezdeni, ha megint 3-szor Ferrán, akkor gázos a szitu. De szerintem minimum váltogatni fogják egymást.
Kovbal: a döntetlen már mindenképp elég lenne ellenük, 3 meccs alatt nem fgunk 6 pontot leadni.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy