bunga írta: ↑2022.04.23. 13:08:35
Úgy látszik a csapatnak rövid határidőre komoly pénz kell. Játékoseladásként Frenkie jöhet leginkább szóba. De ha távozik, akkor elnöktől szurkolóig szégyen is dukál a szükség mellé.
Szerintem dunsztunk nincs, mennyi pénz kell majd egyébként. Voltak már olyan hírek is, hogy a szezonzárás után sokkal jobb helyzetben leszünk, meg ennek az ellenkezője is megjelent már. Szerintem ez majd csak július elején derül ki, vagy még később.
De persze, ha valakiből tényleg komoly pénz kéne, és nagyon muszáj lenne vezéráldozatot hozni, akkor az DJ lenne, meg ugye Pedri és Gavi, akik 70-80 körül simán elkelnének, de ők szerintem teljesen érinthetetlenek. Ha végszükség lenne, szerintem is Frenkie menne, és számára lennének is stílusához jobban illő csapatok, annak ellenére, hogy itt is nagyon-nagyon jó. De ennek 10%-ot sem adok, nagyon kell ő ide, és még így is kevesen vagyunk, ha menne, Kessié mellett is kellene még egy új igazolás.
Xavi is lenyilatkozta most, hogy ha rajta múlik, akkor egy egész éra vezére lesz, és évekig marad, a világ egyik legjobb középpályása lehet.
De hát jön itt pénz azért majd több emberből is, pl. Cou.
Akit el tudunk adni korrekt áron, és nem is kell nekünk, az Nico, 20-30 milliót el tudok érte képzelni. Puigért szerintem már semmit nem kapunk, Lenglet meg lassan teljesen elijeszti az udvarlóit, de azért még bízom Mourinho hülyeségében.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy