davi10 írta: ↑2022.04.23. 15:15:53
Mindenki ott van a holnapi keretben, akkor ezek szerint senkinek nem esett nagy baja csütörtökön.
Mondjuk Fati még mindig nincs, tényleg kicsit idegesítő minden héten azt olvasni, hogy jövő hétre már bevethető lesz.
Az elmúlt két hétben mondjuk már arról volt szó, hogy alighanem Mallorca, és valami nagy szerencsével Rayo. De azzal egyetértek, hogy itt a kommunikációval is vannak bajok, mert előre is tudták, hogy a széltől is óvni fogják, és inkább csúsztatják az időpontot a biztonsága érdekében, de akkor nem kéne márciusban április 10-15-ét mondani, hanem azt, hogy bizonytalan, és majd meglátjuk. Szerintem Subinho-ék már látni fogják 5-10 percig.

Csak ne az legyen az utolsó 5-10 perce egy műtét előtt.
Ja, és most Xavi is azt nyilatkozta, hogy ugye Ansun múlik, de szerinte a Mallorca ellen ott lesz. Az eddigi időpontok azért inkább voltak pletykák szerintem.
Amit meg Araujo tapogatott, az nem nézett ki jól, nem is értem a dolgot. De idén eddig nagy szerencsénk van vele (vagy neki is jót tett, hogy van normális edzés), tavaly állandóan kidőlt, idén meg csak egyszer volt sérült pár hétre, plusz egy meccs a kéztörése miatt. Pedig néha akkora talpalásokat is kapott hátulról, hogy normális ember belesérült volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy