Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
6 meccsünk van vissza, az 18 pont (a többieknek csak 5, 15 pont). Ahhoz, hogy a Sociedad előzzön, 12(!) pontot kellene leadnunk, ha ezt megtesszük, meg is érdemeljük. Ezt még Jutgláékkal is lehoznánk, vagy ha 1-2 helyre innen a fórumról állnánk be, főleg, hogy ők sem fognak minden meccset megnyerni.Kovbal88 írta: ↑2022.04.22. 10:18:23A BL mitől lenne meg? Majd ha sikerül megverni a Betist. Addig korai elkiabálni. Viszont a sorsunk legalább a saját kezünkben van és jobban állunk, mint a többiek. De itt még nincs semmi se lefutva. Még a Sociedad is odaérthet egy BL helyre.
A tegnapi meccsen nagyon gyengén játszottunk sajnos. Még a labdatartás se ment. Az amikor négy védőből három sántikált, vagy fogta a lábát az nagyon durva volt. És a negyedik embert Alvest cserélték le. Nem hittem volna, hogy a tegnapi meccs meglesz. Viszont a csapat nagyon elfogyott így év végére, szóval lehetnek még itt komoly gondok.
Tényleg nem nézted, ha jegelni akarod őket... Végülis csak a gólunkat köszönhetjük nekik.davi10 írta: ↑2022.04.22. 08:36:18Nem tudtam tegnap nézni a meccset (az élőt se tudtam kinyitni, sorry), de akkor nem maradtam le sokról.
Lassan ideje lenne jegelni egy kicsit a Ferran-Dembele-Auba hármast, egyre pontatlanabbak. A védelem meg olyan, amilyen, Araujo-ra 1-2 hetet írnak, ez még nagyon hiányzott.
Szerintem maradunk a 2. helyen ilyen szenvedős meccsekkel, úgyhigy részemről lefújhatják az egész szezont A mostani meccseink csak arra jók, hogy szenvedjünk meg kidőljön pár játékos.
A BL mitől lenne meg? Majd ha sikerül megverni a Betist. Addig korai elkiabálni. Viszont a sorsunk legalább a saját kezünkben van és jobban állunk, mint a többiek. De itt még nincs semmi se lefutva. Még a Sociedad is odaérthet egy BL helyre.
És erre jön még pluszban az, hogy az ilyen csapatok rendre dobálják is magukat és színészkednek, ahogy nem szégyellnek. Ez a norvég gyerek tegnap már az első percekben is felcseszett, amit művelt. Aztán kirakta Araujot az oldalvonalra, az megemlítette ezt a bírónak és nem neki ad sárgát?MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.04.22. 09:16:36Ebben az az igazán szomorú hogy kezdenek eltűnni a szimpatikus kiscsapatok.
Látják hogy az inkompetens bírók már az első percekben elengedik a gyeplőt, és a "ha még lélegzik akkor nem szabálytalan" elvet követve engedik a durvaságot és mehet a csontzene, így eljutottunk arra hogy tele van favágókkal a liga akik ezzel igyekszenek kiegyenlíteni a 2 csapat közötti különbséget hogy szétrúgják a "nagyobbik" csapatot.
10 perc hosszabbítást megindokolhatta volna
Ebben az az igazán szomorú hogy kezdenek eltűnni a szimpatikus kiscsapatok.Vakmacska írta: ↑2022.04.21. 23:29:16Xavi higgadtságát a bírókról csodálom
Alattomos, patkány sociedad, még férgebb bíró, megérdemelt győzelem.
Xavi szerintem a cserékkel arra várt, hogy kit fognak még szétrúgni.
Alsó hangon három piroslap elmaradt. Mikor a 3. percben megtorlatlan maradt a talppal rácsúszás hátulról, tudtam, hogy ebből még baj lesz.
Alvest, mikor lerúgták, hogy belesérült, még csak le sem fújta. És rengeteg ilyen volt, labda már rég nincs ott, hátulról odarúgás, rácsúszások.
A fiúk már féltették a lábukat, nem mertek odalépni semmire.
Ez hiányzott nekünk 8 szétrúgott sípcsonttal, és a La Ligából egyedüliként játszva hétvégén. Lassan félek, hogy TS sárgát kap majd kezezésért.