fanbarca írta: ↑2022.04.14. 23:02:41
Nyáron még egy védő és egy rendes jobbhátvéd kell. Nem középpályás és nem támadó.
Sajnos a kp is harmatgyenge. Van egy Busi, egy FDJ, és kész. Gavi, Pedri még nem képes lenyomni egész szezonokat.
Valaki írta, hogy a Sevilla hétvégén pihentetett. Xavi is próbált pihentetni, láttuk, hogy mire mentünk vele. Normál esetben Gavi, Pedri lennének a cserék, nem pedig az alapemberek.
Én khv-et, és kp-t hoznék mindenképpen.
Szörnyű, hogy ilyen Gézák, meg EG-k, Umtiti rontják itt a levegőt.
Géza az első félidőben olyan zavarodottan forgolódott, nézett, látszott a tekintetén, hogy totál homály, hogy hol van. Őt még egy edzőmeccsre se tenném be.
Amúgy ez a meccs EG tizijén ment el. Már ott lehetett érezni, hogy ezt a Frankfurtot nem fogjuk megverni.
Igaz, hogy nekünk két teljesen egyértelmű tizit nem adtak meg (Alba lábába egyértelműen látszott, hogy belerúgnak, vissza se nézték, a kezezést meg visszanézte, és ennyit ért. Amúgy EG hasonlóra kapott tizit hétvégén nem?).
Torres is borzalmas, én már szünetben lehoztam volna. Legalább hagyott volna ki helyzeteket, de ma konkrétan semmit nem csinált.
Látszik, hogy fizikálisan még baromira le vagyunk maradva, nagyon le lett építve a csapat.