csababarca írta: ↑2022.04.14. 21:55:53
bence0330 írta: ↑2022.04.14. 21:49:53
Én nem is hibáztatnám konkrétan, szerintem jó helyen állt, egyszerűen sajnálom, hogy nem egy 197 centis állatunk van, mint kb minden más top csapatnak, akinek legalább esélye van elérni egy ilyen lövést néha. Szerintem ilyen távoli bombát Stégen évekkel ezelőtt védett utoljára.
Szerintem soha nem is védett távoli lövést.
Oblak 1 centivel magasabb, évekig a világ legjobbja volt.
Keylor Navas se volt kispályás, pedig alacsonyabb volt.
Meg nem minden topcsapatnak van 197 centis állatja.
Realnak, meg a PSG-nek, Bayernnek.
Ebből kettőt lecumiztattak ugyanúgy, hiába két méteres állatok.
Talán ismerjük el, hogy kegyetlenül eltalálta a srác.
A 197 nyilván költői túlzás volt, egy pár centivel magasabb, nyúlánk valakire gondoltam. A 3 top angol klub közül kettő 190 feletti, egy meg éppen alatti.
Már kb két éve 3 meccsenként kell leírni, hogy "pont ellene lövik életük góljait", aztán a lassításnál lehet nézni, ahogy 1-2 centivel megy el a kesztyűje felett, mint most is, nem volt 2 centinél több. Pont ennyi hiányzik, ami az alapmagasság és a karhossz összege, főleg, hogy ugye 1-2 éve nem tud rendesen elugrani sem, amivel kikompenzálja. Egy Mendy 3 ilyen lövésből 1-et minimum megfog, de ezzel tényleg alulbecsültem. Courtois is, Alisson is, Neuer is, Donnarumma is, (bár őt nem látnám itt szívesen a lába miatt).
Rengeteg ilyen lövésnél hiányzik az az 1-2 centi, sajnos. De ez van. A kézilabdavédései továbbra is zseniálisak.
Azért ezt a második félidőt rendesen megnyomjuk, jó a játék!

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy