Az a meccs több mint fél év múlva lesz, hogy akkor majd mit és hogyan kap a Penya, azt még kicsit korai kitalálni szerintem.
De amúgy egy elég jó iránytű az: ha a Penya sem kap, akkor az azért mutatja, hogy mennyire lehet egyszerű reális áron, stresszmentesen jegyet szerezni...
Egy Real elleni meccsre a másodpiacon, egyénileg intézve, csak kb. teljesen irreális áron kapsz jegyet, és még úgy is elég sok lesz a kérdőjel, nagyjából az utolsó pillanatig fog menni az idegeskedés, hogy megkapod-e végül az elvileg lebeszéltek szerint; lásd a saját eseted.
[/quote]Tudom, rutinos meccsre járó vagyok

Viszont most a márciusi El Clasico-rol van szó, és azt hallottam hogy a Penya idén szinte biztosan nem kap jegyet erre a meccsre, úgyhogy muszáj vagyok más úton intézni.
Elég nagy az érdeklődés eddig minden hazai meccsre, szokatlanul nagy néző számok vannak, már kiscsapatok ellen is. Az látszik, hogy nagyon érdekli az embereket ez a csapat.
Plusz utolsó El Clasico lesz az eredeti Camp Nou-ban, biztos ez is majd rá fog dobni egy kicsit a nézőszámra.
[/quote]