A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
A főgonoszt, Albát kihagytad.Kassandra írta: ↑2022.04.13. 08:23:59Persze, mert te Barcás vagy, nincs ebben semmi meglepő. A túloldalon ugyanennek a nézőpontnak az reciproka van. Ott ezeket nézik el, itt meg a Busquets féle fetrengést, meg a bírók folyamatos, aggresszív lerohanását. Dani Alves pique féléket. Egyik oldal sem jobb a másiknál. Egyik oldal sem rossz, csak fociszurkoló.
Persze, mert te Barcás vagy, nincs ebben semmi meglepő. A túloldalon ugyanennek a nézőpontnak az reciproka van. Ott ezeket nézik el, itt meg a Busquets féle fetrengést, meg a bírók folyamatos, aggresszív lerohanását. Dani Alves pique féléket. Egyik oldal sem jobb a másiknál. Egyik oldal sem rossz, csak fociszurkoló.Deluigi írta: ↑2022.04.13. 08:08:03nekem nem jon at a szerethetoseguk, egytol egyik ellenszenves, nagykepu karakterek
junior is verte a foldet, amikor lefujtak a faultot, a golkiralyuk egy bunozo, egyetlen rokonszenves figurat sem tudok talalni koztuk
meg az espanolnak is hamarabb szurkolok, mint ezeknek
melle meg a biro is oket segiti szinte minden meccsen
nekem nem jon at a szerethetoseguk, egytol egyik ellenszenves, nagykepu karakterek
Nekem a Barca vált szimpatikussá valamikor, sztem nekik járnaBarcaforever írta: ↑2022.04.13. 06:01:30Brutál kijárna már a Citynek egy Bl győzelem, sztem szimpatikussá váltak az elmúlt pár évben. Idén végre meg is lesz nekik.

Teljesen igazad van. Ez a meccs Kante sara! Nem is értem Tuchel mi a túróra várt a cserével?!Ronaldinho0408 írta: ↑2022.04.12. 23:10:12Mindkét gól Kante sara. Már előtte is értékelhetetlen volt. Komoly hiba Tucheltol, hogy nem vette le.
Vajon ez Ancelotti érdeme, vagy pusztán a sok triplázó nagyöregé, azaz Zidane utóhatása?