Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Coutinho kb biztos, hogy relatíve jó pénzért el fog kelni, A Villa is meg akarja venni, és érkeznek olyan hírek, hogy más PL csapatok licitálnak még rá.Rezisto95 írta: ↑2022.04.11. 15:34:25Én szívem szerint elengedném, de sportszakmai szempontból szerintem a klub nem engedhet meg magának egy 110 milliós árcédulát viselő játékos szabad ügynökké válását. Pedig ő is és Coutinho is ingyen fog elmenni nagy valószínűséggel. Ennyi erővel jótékonysági célokra is bocsájthatták volna az értük kiadott pénzeket, annak legalább lett volna értelme.
sztem ez a vélemény meg ugyanúgy fekete-fehér hangulatú, mint ami ellen annyiszor felszólalsz. nem csak bulvárhírek alapján volt gond a hozzáállásával, hanem az volt a helyzet, hogy az ember az ittléte kezdetén folyamatos késésesekkel (amikről hivatalos közlemények szóltak) alapozta meg a vele kapcsolatos negatív első benyomást, majd évek alatt, a folyamatos sérülések miatt sosem tett le annyit egészen mostanáig, hogy ez megváltozzon, vagy hogy a fizetésigénye reálisnak legyen mondható. így jött el a téli szerződéshosszabbítás, és gerjedtek indulatok vele szemben. ettől még a "mocskolódóvonatra" nem kellett volna felülni egy ideális világban, nyilván, de Laportat maffiafőnöknek meg sértődött kisgyereknek hívni ugyanez az érzelmileg túlfűtött, sarkos működés, ami téged annyira zavar. egyeseknek Dembélé kattan be, mert "buta antisportemberként viselkedik", neked meg Laporta, mert "maffiafőnökként nyilatkozik" - nem látom annyira a különbséget.sansz írta: ↑2022.04.10. 06:17:36.
Nem neked szól, de erre a gondolatra reflektálnék. Mennyien ugrottak rá a mocskolódóvonatra, amit részben Laporta gerjesztett. Pénzéhes, buta, antisportember, nem edz rendesen stb.
Aztán most kiderült,hogy példásan edz, a társai emberileg és szakmailag is nagyon kedvelik. Pontosan ezért nem szabad messzemenő, bulvárhírekre alapozott következtetéseket levonni egy játékosról.
És ezért nem kéne Laportának úgy nyilatkozgatnia,mint valami maffiafőnök és sértődött kisgyerek keverékének.
Nem neked szól, de erre a gondolatra reflektálnék. Mennyien ugrottak rá a mocskolódóvonatra, amit részben Laporta gerjesztett. Pénzéhes, buta, antisportember, nem edz rendesen stb.
Szerintem erre a kerdesre igy nem igazan lehet szavazni
Egyetértek. Én pl. szeretném, ha maradna, de nem mindenáron.
Traoré mióta feljavult a csapat játéka, nem igazán tud mit hozzá tenni. Leviszi az alapvonalig a labdát, de ezzel véget is ér a történet. Fati visszatérésével, Ferrannal lehetne még rotálni Dembelét.Barcaforever írta: ↑2022.04.04. 14:01:27Nagyon jól tolja, de egy kis rotáció ráférne, remélem a következő meccseken kaphatna lehetőséget Adama is.
Igen, szerintem egyértelműen ez az ok, mégpedig a tavalyi éve fényében gondolom így, mert tavaly is elkerülték a sérülések, szóval az nem lehet mentség az idei vs tavalyi teljesítményére.
adja az isten, hogy igy legyenChino írta: ↑2022.04.04. 10:26:46Amúgy csodálkozom, hogy ennyire üres a topicja. Hihetetlen mennyire alázatosan tette a munkájátt. Folyamatosan részt vett a letámadásokban, védekezni is rendre visszajárt, legalább kétszer annyiszor fűzték volna át Alvest, ha ő nem tesz le annyi munkát, emellett képtelenség volt 1 vs1-ben tartani. Egyértelmű, hogy a jobb oldal jelentette a veszélyt, nem egy gólpassz értékű labdát kiosztott és aki az mondja, hogy buta a játékhoz az utóbbi meccsenek csúnyán rácáfol.
Ki gondolta volna januárban/február elején, hogy nemsokára felállva ünneplik egymást a közönséggel a cseréjénél. És a gólörömöknél is észrvehető a különbség.
Én most már már közel sem tartom lehetetlennek, hogy maradni fog, akár a klub legutóbbi ajánlata mellett is. Szerintem ha rajta múlna nem lenne semmi probléma ezzel.