Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, eléggé meg van lőve a védelem. Még az jöhetett volna szóba, hogy Araujo megy a jobbosra, FDJ meg kh, de szerintem 1 éve nem játszott védőt.
Azért a németek se játszottak rosszul, illetve a bíró is kicsit megfoghatta volna a meccset, volt hogy estek keltek a játékosok és nem maguktól. Viszont a reklamálás is túl sok volt, egy-egy leshelyzet után öten álltak meg mutogatni. Szóval örülhetünk neki, hogy nem kaptunk ki.csababarca írta: ↑2022.04.08. 20:14:51Gyengék voltunk, de nem kaptunk ki, ez fontos.
Pontatlanság volt egész meccsen, nem találtuk a focinkat most 5-10 percre sem, sebaj van ilyen.
Szép ez a tavasz eddig, szavunk nem lehet.
Majd a visszavágón nyilván több kell, de nem aggódom.
Ferran betalált, nehezebb helyzetből, mint amiket ki szokott lőni a stadionból, ez már fejlődés.
Piquével mi lett? húzódás? Mondjuk full vakon volt, mondtam magamban hogy tuti részeg, mert amíg játszott elszórt 3-4 olyan labdát, hogy ember a közelbe nem volt úgy passzolt arra:D
Kiemelve kezeljük azt, hogy jelenleg! Őszhöz képest valóban minden elvárást felülmúlunk, de nagyon kell a védelem szilárdítása, nagyon kell egy olyan Kessié akit Xavi okkal igazolt és egy harapós 9-es is!
Szerintem sem volt rossz Adama ahhoz képest, hogy csak 3 v. 1-eket kellett játszania. Ha erre rendesen rá tudnának segíteni a többiek, akkor lehetne belőle előnyt kovácsolni, kár, hogy nem tud passzolni.
Soha, a Boixos ki van tiltva, és sokkal inkább vagyunk turistalátványosság, mint a Frankfurt vagy a Galata. Valami alakulgat a kapu mögött, de nem valószínű, hogy ilyen szintre eljutna nálunk a szurkolás. A spanyoloknál meg szerintem ennyire nem is divat, nem is tudnék így fejből egy híres-hírhedt ma is aktív spanyol szurkolói csoportot mondani. A Boixos is a hírek alapján már inkább bűnszervezet, mint szurkolói csoport
Nem volt jó meccs,de azé' rögtön fosozni
Egyetértünk, szerintem sem lesz gond, elpfordul ilyen meccs.sansz írta: ↑2022.04.08. 00:44:37Viszont Araujoval nagyon nem vagyok kibékülve szélen, ilyenkor mindig Laportára gondolok, aki a barcaimádó Emersont azonnal eldobta.
Adama miért épült így le? Az első meccsein fantasztikus lendületet hozott, most meg alig kap perceket, ha igen, akkor lótúró a játéka. Depay sérült megint? ősszel, amíg nem volt sérült, egyedül hozta a gólokat, nem értem mit akar tőle a klub(vagy miért akarja ilyen látványosan elküldeni?)
És továbbra is aggaszt, hogy Kessié hova fog jönni. FDJ az elmúlt két idényben a legjobbunk volt, most meg egy Gavi csere.. Nagyon remélem,hogy nem közéjük jön Kessié, hanem Busit váltja le, de nincsenek jó érzéseim.
Szerintem nem lesz gond, otthon verni fogjuk a németeket, de ráférne meccs közben a csapatra egy B terv az ilyen ellenfelek ellen. Oké, ma a gólhoz Dembele és FDJ kellett, de maga a játékunk nem változik ezekkel a párosokkal. Ráadásul FDJ és Gavi azok a játékosok pont,akik 90percet is simán végighajtanak, nem FDJ az akit nagyon rotálni kéne szerintem. Lassan hajlok bunga véleménye felé, mintha nyáron nem bánnák Laportáék,ha valaki elvinné..?
Hát utólag könnyű okosnak lenni, de ez a nagyon gyenge játékkal, szerencsével kiszenvedett döntetlen lett. Hullámvölgy ez, de persze nem tragédia, mindenki lehúzta a másikat, ki kell ebből kecmeregni,mert nem lesz örökre mázlink. Xavi azért tud hatni a többségre, nem lesz ezzel gond.Chino írta: ↑2022.04.07. 20:13:14Szerintem jó kis kezdő, kellően rotált, de nem gyengült komolyan a gálakezdőhöz képest.
Kíváncssi vagyok, hogy most melyik meccs jön. Amikor kidolgozunk és kihagyunk ezer helyzetet Torres-szel a az élen vagy nagyon hatékonyak leszünk. Xavinál szinte csak ez a két vghlet létezik.