Egyetértek. Én azért vagyok biztos benne, hogy javulni fog, mert mindenhol sokkal jobb volt a helyzetkihasználása. Meg lehet nézni a spanyol válogatott meccseit, az EB-n kb minden helyzetét beverte, másfél hete az első helyzetéből gólt lőtt, és a Citynél is sokkal jobb volt arányaiban, ott messze nem keveredett ennyiszer a kapu elé. A Valenciában nem láttam egyáltalán, de eleve tinédzser volt még, olyan nagyon nem is releváns.csababarca írta: ↑2022.04.05. 09:07:49Felesleges felhozni a múlt játékosait, ő van itt, ő a lényeg most.
Mindenben kiváló, extra módon kerül helyzetbe, a kapu előtt viszont rendre rossz döntést hoz, vagy nem jön össze neki.
Ez tény.
Szerencsére ebben lehet javulni, kellene is, mert így csak magát húzza le. Látszik a reakcióin, hogy már ő sem hiszi el, hogy nem nagyon jönnek össze a dolgok.
Szerintem még mindig nagy neki a mez, vagy ha nem az, akkor még mindig a Napoli elleni meccs van a fejében. Az a szerencse, hogy még így is remek kirakósdarab Xavi rendszerében, szóval ha nem fejlődne, még akkor sem lehetne rá akkora nagy panasz, de ha csak 20-30%-al feljavul a helyzetkihasználásában, akkor ijesztően jó is lehetne.
Griezmannról meg nekem pont más maradt meg, szerintem egész meccsen bújócskát játszott, viszont amikor odakerült, akkor jó eséllyel beverte (kivéve azt az 1-2 hónapot, múlt ősszel, mikor még a gólvonalról is kifelé rúgta). Én annyi közöset látok csak bennük, hogy mindketten leszegett fejjel elvégzik a piszkos melót is.
No meg Griezmann annyiba került másfél év alatt fizetésben, mint Ferran a vételárával és fizetésével együtt.

Mindenesetre padra tenném egy meccsre, én enerváltnak láttam most, Depay meg ott van harcra készen.