Rivaldo11 írta: ↑2022.03.21. 15:46:21
Most én se évesen m mennék bele abba, hogy a Realnak milyen a jövőképe, az biztos, és korábban is írtam, nagyon nem lesz egyszerű egyszerre pótolni Kroost és Modricot, a passzjátékuk, a középpályás labdabiztonságuk szintekkel esik vissza. Valverde meg Camavinga azt nem tudja, amit ez a kettős tudott. De tényleg ezúttal magunkkal kell foglalkozni, dolgozzunk, fejlődjünk. A kilátások elég biztatóak.
Ez a Kroos-Modric páros kísértetiesen hasonlít az Ini-Xavi szitura. Vannak magas szintet képviselő játékosaink, de azt a párost nem tudják pótolni, és azóta is nyögjük a hiányukat. Egy Valverde és Camavinga ezt a szintet meg sem közelíti. Azokat a sikereket ennek a középpályának, a két belső védőjüknek és CR-nek (Marcelo, Benzema) köszönhették. Ezek közül az utóbbi kettőben visszafejlődtek, és ami talán a legfontosabb a kp-nak most lesz lassan vége.
Én erre mondtam, hogy a jövőképük kissé sötét, mert nincsenek kilátásban sem hasonló színtű embereik. Egy inompatibilis edzőről ne is beszéljünk. Nekünk azért van hátul már egy Araujo, a kp-n De Jong is nagyon magas szintet képvisel és akkor ott van Pedri,, aki már 19 évesen is lassan klasszis, hogy csak pár példát említsek és én speciel Fatiról sem mondanék le. És ezek nem 30 éves játékosok. És akkor az egyik legnagyobb előrelépést Xavit nem is említettem.
Nem akarom leírni a Realt, mert ők mindig tényezők lesznek, és a bajnokságot is szinte 100 %, hogy behúzzák. Jelenleg is egy kiválló csapat, de szerintem a következő néhány évük elég szűkös lesz.