Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alves taktikai szerepét leszámítva gyakorlatilag a legerősebb kezdőnk.
Más bioritmus szerint élnek....
Hogy mindenképp fennmaradj a választás eredményhirdetéséig
csababarca írta: ↑2022.03.21. 21:44:51Lötyögő alak..
Megverjük a toronymagasan vezető realt 4-0ra és valakik késztetést éreznek belerúgni egy játékosba, aki már itt sincs.
színvonal megvan megint, meg a rózsaszín szemüveg most ezzel a győzelemmel.
ugyanezek majd ha lezakózunk véletlen egy alsóházi csapat ellen elsőként hőzöngenek.
komolyan nem értem ezt a mentalitást, de lehet már nem is akarom.
Alves butaságai elférnek. De egy lötyögő alak az elején kiherélné Xavi teljes rendszerét.jangamen írta: ↑2022.03.21. 09:06:35Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !
Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !
Biztosan jobban állna a csapat. Minimum szoros lenne.