ok.megértettem.Alcantara írta: ↑2022.03.23. 10:04:56Kedves duzzogó fórumozó! Alapvetően nem reagálok törlésre, mert indoklásként megtalálhatod az okot, de mivel kezd ez a látványos és semmiféle jogalapot nélkülöző duzzogás testet ölteni egyes fórumozók között, ezért neked külön megindoklom, miért töröltem az úgynevezett "hozzászólásodat".mess2009 írta: ↑2022.03.23. 09:28:18egy idézet Faramuci69-hsz-éből:
"Szerintem ha vissza is jönne, messze nem vagyonokért. Neki az örömfoci hiányzik, aközösség, amit itt megkapna. Én örülnék neki."
Messinek alkalma lett volna fillérekért itt maradni, mivel a Barca nem tudta megfizetni de ő sírva ugyan a nagy pénzt választotta. úgy hogy bármennyire tisztelem és nagyra becsülöm a múltbéli teljesítményéért én nem örülnék ha vissza jönne - játékosként! mellesleg ennek nincs is realitása jelenleg.
(ez egy megismételt hsz. mert engem úgy látom töröltek, v.színű azért amiért mást nem.)
A helyzet az barátom, hogy beidéztél egy 3 előzményes hozzászólást, ami önmagában egy piramis. Ezt megfejelted azzal, hogy semmit nem írtál hozzá, kvázi csak a beidézést tartalmazta az úgynevezett "hozzászólásod". Ezek után nyilvánítsál véleményt nyugodtan, hogy jogos vagy nem a törlés!
Mellesleg elárulom neked, hogy 4 törölt hozzászólásod van visszaesőként(egyiket sem én töröltem) ez volt az ötödik, de nem írtam be, mert azt gondoltam véletlen sikerült ilyen magvas gondolatokat írnod, nem akartalak ezért visszaesőként tiltani.Lehet kár volt ilyen jószívűnek lennem.
de: miért is úgynevezett?
nem csak be idéztem, cca u.azt leírtam mint az itteni szövegben. (azért idéztem, hogy reagáljak rá.)
nem vagyok duzzogó. konkrétan tettem egy utalást arra, hogy ahonnan idéztem az törölni kellett volna (te írtad oda) de nem lett törölve.
sajnálattal olvasom, hogy "visszaeső" is vagyok. nos a jószívűséged lekötelez de én sajna nem látom hogy ilyen bűnbe estem ha mégis látható valahogy megköszönném ha megmondanád, hogy hol.(abból ugyanis okulhatna a gyarló )
amúgy pedig alapvetően jogkövetőnek tartom magam, úgyhogy bizton állíthatom semmilyen jogos "büntetést" nem reklamálok.