2022.03.20. 23:31:39
Már 1 meg 2 meccsel ezelőtt is ez kezdett megfogalmazódni bennem, de úgy tűnik hogy a 4 az új 5. Régen mikor úthenger csapataink voltak, mindig ötösöket gurítottak. Most mindig 4 jön ki a gólgazdag meccseken, ez már vagy az ötödik volt 2 hónap alatt?
Mindenki baromi jól játszott. Auba személyében szerintem kb lett egy másik, picivel fiatalabb Suarezünk, egyre inkább ez az érzés van bennem ahogy az egész játékképét nézem. Nem minden tökéletes, de hatalmas űrt tölt be.
Nem akarok végigmenni mindenkin, de voltak itt viták a 3 alapkezdő szent tehénről. Voltak Dembelé képességeiről. Torres és Garcia fejlődőképességéről.
"Oldalpassz Pedriről" és "adjuk el 40ért, amíg lehet Frenkiről". Ter Stegen se enged be mindent, ugye, őt se kell már eladnunk?
Cserébe belátom, hogy Desttel kapcsolatban (aki most ugyan nem játszott) nem volt igazam, és van benne mégis fejlődési potenciál.
Bence, az élőben írtad hogy Gavi rendszeresen ott hagy 2-3 embert és még csak nem is gyors... szvsz igenis nagyon gyors. Talán nem egy szélsőhöz mérve, de a posztjához képest, a többi kp-nkhoz képest szerintem nagyon gyors.
Mostmár túl vagyunk szerintem a kritikus szakaszon, és nem lesznek továbbra se papírforma meccseink, de mostmár több játékpercet követelnék Niconak. Rajta nagyon érződik, hogy a kezdeti szakaszhoz képest lenullázódtak a játékpercei, pedig szerintem semmi gond a képességeivel, sőt.
És Depay is jöhet kicsit többször kezdőbe mostmár, még akkor is, ha a mai kezdő hármas a gála hármas jelenleg. (Mennyire igaza volt Xavinak.)
Végül Xavi.... zseni, én kb ezt vártam tőle, de hosszabb távon. Őrület amit csinál, de lássuk be, hogy neki pontosan olyan az agya és a mentalitása. Arról nem is beszélve, hogy mennyi és milyen edzők keze alatt járt, tanult, vezényelt. Amit ő látott, és átvett a karrierje alatt, annak a tizedét nem lehet megtanulni semmilyen iskolában.
Ugyanakkor szerintem még mindig túl nagy a nyomás rajta, és általánosságban az edzőinken. Remélem nem őszül meg 3 év alatt, mint Pep és Lucho.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila