Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ferran helyzet kihasználása nem annyira akar javulni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Voltunk már jobbak, leszünk még jobbak, valahogy mindenki lassabb, mint szokott lenni. Meg persze a Sevilla egész Európa egyik legjobban védekező csapata.
Ha az utolsó 5-10 perc lesz érvadó, akkor jó esélyeink lehetnek.
Kellett ez a félidő, mert a srácok fejben szerintem leblokkoltak kicsit, túl stresszesek az a kapu előtt. MIközben a Sevilla nagyon jól védekezik (sajnos).
Reméljük Xavi fel tudja rázni őket fejben kicsit.
Azért nem irígylem Viniciust, egy Adama-Araujo kettőssel én se szivesen mennék szembe
Ha hirtelen elmenne a világítás, biztos, hogy menekülőre fognám a sötétben.
Gavi elképesztő dolgokat tud 1v1-ben, főleg a korára és a posztjára való tekintettel, minden meccsen van olyan megoldása, ahol 2-3 embert hagy maga mögött, pedig még csak nem is gyors.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025