A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Megérdemelné, akár egy spanyol bajnoki címre is, de BL is simán lehet ebből.
valoban nem gyenge a Real, az elso meccsen akkor sem szolhattak volna semmit, ha 6-0 lett volna a vege
Jó, azért amilyen bénázást a PSG leművelt, olyat szerintem semelyik másik csapatból nem néznénk ki, már a miénkből sem.

Nem tudom miért gondolják sokan, hogy a Real gyenge. A bent lévő csapatokból a Pool, a City, és a Bayern az ami valószínűleg fogja, a két spanyol és a Benfica lefőne mint a kávé, a Chelseat meg megviselték a klub körüli események, ez látszott a hétközi meccsen is.

Ráadásul egyáltalán nem gyenge most a Reál. Otthon mégiscsak ripityára vertek egy PSG-t, ha 6-1 lett volna a vége, akkor sem szólhattak volna semmit a franciák.
Számomra is kellemes meglepetés volt, főleg a Villarreal. Viszont hozzátenném, hogy két rossz nagyon rossz passzban lévő csapatot fogtak ki. Ettől még szép volt persze.
az a megmosolyogtato (NEM, NEM AZ), hogy egy ilyen belepest elengednek, ugyanis Benzi nem talalt labdat, hanem letaglozta ellenfelet
Ha a bírok sem egyformán ítélnek meg bizonyos szituációkat, akkor nincs abban semmi különleges, hogy a nézők sem egyformán látják. Nálam ez határozott belépő volt, nekem kifejezetten tetszett, ahogyan Benzema próbálkozott és - sajnos - ugyanígy vélekednék akkor is, ha bárki ezt ellenünk tette volna. Egyszerűen fogalmazva tilos a kapusnak ilyen rizikós, kétesélyes dologba belekezdeni. Egyben rá is térek a mosolyogtató megye 3 hasonlatra.
Ha bemákolják a Benficat még egy kör benne lehet. Egyébként szerintem ennyi volt.