Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre ne vegyél mérget. Xavi még Koemannál is kevésbé játszatja, ha akarta volna, rég beépítette volna. Szerintem a mostani játéka annak szólt, hogy egyrészt kezd kiesni Nico a középpályáról, másrészt pihentet Xavi mindenkit akit fontos pihentetni, harmadrészt megnyert mérkőzésbe szállt be. Illetve voltak pletykák,hogy végre elfogadta Puig,hogy mennie kell, talán így Xavi is másként áll hozzá.
Az első és utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet. Egyfelől Pedri szerintem nem lassú. Átlagos inkább és tud fürge lenni,ami fontosabb a végsebességnél is. A teljesítménye viszont erősen hullámzó, egy meccsen belül ispep71 írta: ↑2022.03.13. 21:52:23Ha Messi nézi a meccset , akkor biztos , hogy fogja a fejét. Ebben a rendszerben még mindig nagyon élne, Alves-el mehetne a tiki-taka
Busi óriási tanár ma, Dembi is nagyon jó , Ter Stegen meg végre megtudja milyen évei voltak Valdes-nek. Pedri-nél viszont aggasztó, hogy ilyen fiatalon is ennyire lassú, viszont labdával zseni a srác.
A nagy real ellenességemben megfeledkeztem hogy nekünk csütörtökön látogatás van isztambulban,szóval visszavonva a hétfői játéknapkmb írta: ↑2022.03.13. 20:43:40Mindenképpen meg kell nyerni ezt a meccsett nincs mese.Viszont a játék képe sokkal fontosabb lesz számomra,remélem a gördülékeny támadójátok látjuk újra.Nem jó ez a csütörtök vasárnap kombó,ezért is nem szabad többet szerepelni az euroligábanAzért a ligától megkérdezném hogy miért nem mi játszunk hétfőn a real helyett.
Pedig teljesen jó. Azt veszem észre, hogy eléggé jól látják akik ezeket a pontozásokat összeírják - nem csak az elmúlt meccsre. FT-vel kapcsolatban is teljesen igaz amit írnak: nagyjából egy időzített bomba az ellenfél kapuja előtt, csak a detonátor hiányzik. Nagyon jól kerül helyzetbe és előbb vagy utóbb kiszakad a gólzsák, Xaviék már dolgoznak rajta és mint látjuk ők azért komolyabb feladatokat is megoldottak már.
Hát nem tudom, mondjuk most pont nem tudtam végig nézni a meccset az elejétől a végéig. Viszont a tizenegyesünket pont láttam azzal szerintem pont nem is volt semmi probléma, a pali konkrétan kivezette a könyökével a labdát azt nehéz lett volna nem befújni.LG írta: ↑2022.03.06. 19:05:16Kellenek, de idén már nem az első, hogy a játékvezetőnek is megköszönhetjük. Azért az nem reális, hogy majdnem egy éve nem fújtak büntetőt ellenünk. Azért ne legyünk álszentek, lehetett volna bőven néhányat. Én ennek nem tudok tapsolni, inkább maradt volna 1-1.Jack Napier írta: ↑2022.03.06. 18:24:49Kellenek az ilyen kiszenvedett meccsek, sokat számít majd ez a plusz 2 pont a végén.