Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szelsokent jol tud erkezni de kozelen teljesen elveszett, egy kenyszeritot nem lehet vele csinalnibence0330 írta: ↑2022.03.10. 21:21:30Az első részét értem, de hogy ne lehetene megtalálni a labdával... Szerintem messze őt lehetett a legjobban, amióta ideért, azért is tudott már ilyen mennyiségű helyzetet kihagyni. Az, hogy mit kezd vele miután megtalálták a lasztival, más kérdés.Kluivert92 írta: ↑2022.03.10. 21:19:49Amig ferran a kozepcsatar addig nem fogunk vezetni, elnyomjak nem lehet megtalalni labdaval, szokasos..![]()
Az első részét értem, de hogy ne lehetene megtalálni a labdával... Szerintem messze őt lehetett a legjobban, amióta ideért, azért is tudott már ilyen mennyiségű helyzetet kihagyni. Az, hogy mit kezd vele miután megtalálták a lasztival, más kérdés.Kluivert92 írta: ↑2022.03.10. 21:19:49Amig ferran a kozepcsatar addig nem fogunk vezetni, elnyomjak nem lehet megtalalni labdaval, szokasos..
Nem, ha jól emlékszem, eltiltott. De amúgy is nagyon sokat volt kezdő, csak sokszor támadóként. Mára rotált kicsit Xavi.