Pont az oroszokat kapták a lengyelek, szóval játék nélkül továbbmentek, és a Cseh/Svéd párharc győztesét kell megverniük, hogy kijussanak. Szóval jelenleg úgy tűnik, jó eséllyel ott lehetnek.LG írta: ↑2022.03.10. 16:57:49Ha meg még néhány kört a Real, akkor Benzema elég keményen bejelentkezhet az Aranylabdára. Tudom, ezen a fórumon nem egy népszerű figura, de CR távozása óta nagyon hátára vette a csapatot, idén a bajnoki cím eléggé kinéz már most nekik. Lewa megy még nagyot ismét, de neki a hátránya, hogy Bundes Liga gyengébb, + a VB-n is inkább a franciák érhetnek el komolyabb eredményt. (nem is tudom, hogy a lengyeleknek van-e még esélyük kijutni). Mbappének ez a kiesés most jelentősen csökentette az esélyeit, a francia liga meg aztán végképp nem szint. A VB-n meg egy csapatban van Benzemával, nagyon keményen kellene ott húzóembernek lennie.
Én amúgy nem láttam orbitális csalást, max. neccesnek nevezném Benzema labdaszerzését, de szvsz messze nem volt egyértelmű szabálytalanság. Ostobaság volt ott az olsztól, hogy elkezdett cselezgetni. Az EB-n nagyon beton kapusnak tűnt, de ez amatőr hiba volt. Amúgy szerintem már az elejétől nem játszott rosszul a Real, voltak lehetőségeik, aztán mégis a PSG szerzett vezetést. De ők nem omlottak össze. Az egyenlítés után pedig megették simán őket.
Lewa szerintem mindenképp meg fogja kapni, pláne ha a BM megy minimum még egy kört, vagy akár döntőzik. Utólag kompenzálják az előzőt, és emiatt jobban fogják nyomni, meg eleve jogos is lesz. Benzema is megérdemelné, de még jópár játékos, pl. ha a Pool behúzná a BL-t, vagy mondjuk a PL-t+BL döntő, akkor egy Salah, Mané(Afrika kupával), esetleg TAA/Henderson sem lenne lehetetlen ügy, ha az Angolok domborítanának hozzá valamit. De ha a City duplázna, és KDB végre huzamosabb ideig megúszná sérülés nélkül, akkor ő is elég esélyes lenne, sőt, azt mondanám, akkor ő lenne a kihívója Lewának, Belgium ráadásul azért nem esélytelen nagyot menni télen a VB-n.
Mondjuk annyi, hogy nálam Modric és Vini alig kapnának kevesebb érdemet az esetleges jó szereplésükért, mint a francia.