Chino írta: ↑2022.03.03. 16:50:58
...Ha valaki több Chelsea meccset néz Christensenről írhatna egy kicsit többet...
...Kessié. Vele kapcsolatban én kicsit szkeptikus vagyok és a fizetése sem hiszem, hogy 2 millió lenne, ráadásul ki tudja mennyire tudna beilleszkedni, tudná-e azt hozni, mint a Milanban. Plusz, ahogy hallottam a magatartása sem a legfegyelmezettebb.
Az első engem is érdekelne, notórius CFC-meccs kerülő vagyok, alig láttam 1-2-szer, és akkor sem figyeltem rá.
Kessiének 6,5-öt kínált a Milan, amit elutasított, és 9-et kér. 6,5 alatt biztos vagyok benne, hogy nem jön. Ha eljön ennyiért, akkor komoly ereje van Xavi projektjének, mert a pénz miatt nem marad elvileg a Milanban, bár most akkor kiderül, hogy mégsem, és inkább nyerni akar valami komolyabbat, amire ott nincs esély.
Semmi gond nincs szerencsére a magatartásával, csak pontosan ugyanaz a sztori, mint Dembéléé, fél-háromnegyed évig mentek az ígérgetések, aztán visszatánc. Emiatt aztán mindenki elvből utálja és fütyülik is. A munkamorálja remek, a formája idén nem olyan, mint tavaly volt (3. számú belső kp-s idén, de ez inkább a konkurencia dicsérete, nagyon erős ott a Milan), de azért még így is korrekt szintet hoz mióta felépült és belejött, kb november óta, és még mindig vezéregyéniség az öltözőben és a pályán is.
Én bízom benne, hogy a formacsökkenés a körülmények és a bizonytalan szitu plusz rajongói utálat miatt van, meg mégiscsak annyi meccset nyomott tavaly, mint Pedri, és nyomja ő is a 12 km-eket minden meccsen, nem csoda, hogy picit leeresztett, akármekkora tank állat is a csávó.
Azt mondjuk nem tudom, kinek a kárára játszana. Ha Busquetset akarjuk leépíteni - mégiscsak az ő posztja lenne, csak más stílusban - akkor örülök, a többinek kevésbé. Persze amúgy sem panaszkodom, ha még mélyebb lesz a kp, és tényleg igazi Guardiolásan tudunk majd rotálni, lehet még akár ez is a kulcs egy jó BL szerepléshez mondjuk a kettős-hármas terhelésben.
Nálam a fő erénye az lenne, hogy végre kapna támogatást a védelem. Szűrőként is kegyetlen, és nagyon intelligensen áll be 2 belső védő közé is erősíteni, vagy ha épp előrezarándokol az egyik. Egy BM-Pool féle csapat ellen jól érezném magam vele. Busi erre teljesen képtelen már.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy