Rivaldo11 írta: ↑2022.02.28. 09:00:45
Görcsös nagyon. Ahogy írtam másik topicban, egyszerű a gyógymód : Gólok. Ennél sokkal több van benne, ha Xavi mondja, higgyük el nyugodtan. Egyszerre nem lehet mindenki formában, lehet Ferran akkorra jön ki a gödörből, mikor mondjuk Auba vagy Adama szürkébb lesz, és akkor majd Ő adja a pluszt. Mert ez ilyen.
Én elhiszem, hogy ennél sokkal több van benne. De szerintem most nagy pechje van, hogy csapaton belül ennyire erősek a riválisok. Mikor idejött, úgy kellett előre valaki, mint egy falat kenyér, de azóta nagyon megváltozott a helyzet. Dembelé maradt, és formába is lendült. Télen jött két új játékos, és az evlárások felett teljesítenek. Depay felépült, és rögtön góllal nyitott. Hamarosan pedig érkezik vissza Fati is. Luuk de Jong pedig egy olyan cserecsatár lett, akire lehet számítani.
Igazad van, nem lehet mindig mindenki jó formában. De Torres ebben is szerencsétlen, hogy most, amikor nagyon megy a csapatnak, egymást múlják felül a játékosok, ő akkor is szenved. Van ugyan haszna a játékának, de azt bármelyik riválisa felülmúlja jelenleg. És ami az igazi baj az ő szempontjából szvsz, hogy Fati, Dembelé, Auba alapból jobb játékosok nála. Ha ez a három ember formában van, őket szerintem Ferrán még csúcsfromában sem tudná felülmúlni. LdJ összességében gyengébb játékos, de ha gólt kell lőnünk, inkább őt hozod be, mint FT-t. Depay és Traoré lehetne számára fogható, ha ők visszaesnének, ő meg feljavulna, de velük sincs könnyű dolga.
Szóval a jelene nem annyira fényes, a jövője pedig függ attól is, hogy kik maradnak, kik mennek, kik jönnek nyáron. Mert ha a mostaniak közül mindenki marad, és Fati sem sérül meg újra, akkor igen nehéz helyzetben lesz a srác, még nehezebben, mint a Citynél volt a csapatba kerüléshez. Ha meg igazolunk is komoly nevet előre nyáron, akkor pláne...