Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem tudom mi a baja de ha nézni akarod a mai meccset ppstream nélkülakkor tessék:aynas írta:szevasztok
letöltöttem a ppstremes progit működik de [auto_cenzúra] a kép rózsaszín, kék, zöld mint a fénykép negatívja kb. szóval nézhetetlen ugyanez a szitu a török tv linknél amit a chris belinkelt. szóval a kérdésem mi lehet ennek az oka. mit kéne beállítanom.
aki tud légyszi segítsen
Aki Button-nak szurkol, rossz ember nem lehet.antiimperialista írta:Ezt akartam most beírni...Vito írta:madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
Jól nyomod, Vito
Ezt akartam most beírni...Vito írta:madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
KösziVito írta:kattints rá kétszer.ozsimiki írta:Lehet,hogy nagyon bénát kérdezek,de sehogy se tudom kinagyítani ennek a török tv-nek az adását,ti?
Hm, ez már egy szöveges feladat szintű eszmefuttatás a javából!!Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
tehát akkor és csak akkor:
22.00 = 23.00
ülj le, 1-es!S T U P I D S H A R K írta:Hú, Vito. Lassan megközelíted egy ötödikes gyerek szintjét.Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
22.00 = 23.00
(ülj le kisfiam, 5-ös )
Hú, Vito. Lassan megközelíted egy ötödikes gyerek szintjét.Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
22.00 = 23.00
(ülj le kisfiam, 5-ös )
ja, tényleg! ez terek tv...Chris írta:időeltolódás vanVito írta:épp most volt az esti meccs előzeteseSylvinho_ írta: Ezen TV minőségben jön be a kép. Tutira közvetíti a meccset?
...csak éppen asszem 23.00 tól adják , ha jól láttam, mert éppen a végén kapcsoltam oda.
időeltolódás vanVito írta:épp most volt az esti meccs előzeteseSylvinho_ írta:Ezen TV minőségben jön be a kép. Tutira közvetíti a meccset?Chris írta:http://kanal-d.izle.tv/tv_izle.asp?id=894
itt egy link, most mükszik Kanal D török adó nyomja, majd a meccset.
...csak éppen asszem 23.00 tól adják , ha jól láttam, mert éppen a végén kapcsoltam oda.
épp most volt az esti meccs előzeteseSylvinho_ írta:Ezen TV minőségben jön be a kép. Tutira közvetíti a meccset?Chris írta:http://kanal-d.izle.tv/tv_izle.asp?id=894
itt egy link, most mükszik Kanal D török adó nyomja, majd a meccset.