Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ezért kár volt. Stegen meg csak áll, rá se mozdul. Már nem először. Nagyon jó meccset játszottunk, de TS basszus. Alig volt dolga, azt sem oldotta meg.
Így 3 gólos vezetésnél én lehoznám Arujot pihenni az utolsó 15-20 percre.
Meg Braithwaite is jöhetne Traoré helyére. Előbbinek had legyen pár perce, utóbbinak meg azért annyira nem megy ma szerintem összességében, had pihenjen.
Azért arra a játékosra aki két gólpasszt ad nem szokás azt mondani, hogy “nem megy neki a játék”.
Meg Braithwaite is jöhetne Traoré helyére. Előbbinek had legyen pár perce, utóbbinak meg azért annyira nem megy ma szerintem összességében, had pihenjen.
Pláne hogy a Colost le is cserélték már róla…
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Leírtam és 1 percre rá 3as csere. Csak a ki jön be részben nem hallgatott rám Xavi.
Dembelé is jó ha bent van. LDJ-vel komoly bajokat okozhatnak a fáradtabb Napoli védőknek.
De Jong is hatalmas ma, ezt hiányoltuk tőle hónapokig. Persze egy ilyen csapatban mindenki láthatóan a jobbik énjét képes hozni.
Öröm nézni a fiúkat. Lassan lehet pihentetni is.
Egyébként nem gondoltam hogy év elején amikor sorra pukkantunk meg a Napolinal gyengébb csapatok ellen nem gondoltam, hogy februárban 1-4-re verjük a nápolyiakat otthon.
Egyébként Traoré meg Torres megérdemelne egy gólt.
Torres lekészítése remek vol de Johngnak, es utána remekül futott lukra, kaphatta is volna aķár.
A többi tőle egy iparosmunka volt csak.
Jó lenne, ha betalálna ő is egy akciógóllal, jót tenne neki
Azért sajnos néha én is szidom Torrest vagy éppen mást indulatból itt az élőben ha éppen elrontanak valamit.
De ezektől eltekintve egyszerűen elképesztő, hogy azon kell izgulni hogy mikor lövi meg a barca a 4. gólt. Nagyon rég volt már ilyen.
És mire befejeztem a hsz-t AUBA be is lőtte azta bizonyos negyediket.
Nagyot fordult a világ azért velünk itt az utóbbi pár hónapban.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025