Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezzel azért vitatkoznék. Oké, 17 éves, lehet ebben is változni, de azért garancia nincs. Ősszel, csatárok nélkül nagyon kellettek volna a gólveszélyes középpályások. Nem azt várom el, hogy ontsák a gólokat, de mondjuk legyen meccsenként pár gólhelyzetük. A Real Zidane alatt abban volt jó,hogy egyszerűen nem lehetett senkinek sem levegőt hagyni,mert akire nem jutott ember, az gólra tört.bence0330 írta: ↑2022.03.19. 09:57:30
Az, hogy közvetlenül kapura nem veszélyes 17 évesen (bár érkezget ő is második hullámban, csak inkább kihagyja még ezeket a helyzeteket), szerintem a legkevésbé sem probléma, sőt, mióta feltöltődtünk igazi támadókkal, még kevésbé gáz, simán ellehet a régi Xavi-Iniesta szerepkörben, nem voltak gólvágók, és megtehették, mert elöl befejezték a támadók, nekik csak meg kellett csinálni a játékot, és pár penge kulcspasszt adni. Erre mondjuk te is tettél utalást, de szerintem mostantól nemigen lesz olyan, hogy, hogy nem lesz támadónk...
A többivel egyetértek, Kessié érkezését nem is nagyon tudom hova tenni a jelenlegi big4 mellett (plusz Nico), meg tényleg furcsa gyerek az tény.
Olvasd végig, mielőtt ilyeneket írsz.Nyiri81 írta: ↑2022.02.28. 10:16:21Még nincs új szerződése és az ügynöke a Real Madrid irodájában volt.
Remélem marad.
https://www.marca.com/en/football/barce ... b45a4.html
Én sosem játszottam nagypályás futballt, és nekem ebben az egészben Gavinál még érthetetlenebb, hogy nincs erre szabály. Amikor nem lehet az emberen ékszer pl. Ne mondja senki, hogy egy gyűrű veszélyesebb, mint ez...Jack Napier írta: ↑2022.02.22. 19:04:10Egyébként ezt a dolgot már én is fel akartam hozni mert teljesen érthetetlen számomra az egész dolog.Barcaforever írta: ↑2022.02.22. 16:36:44
Más téma: én ezt a kikötött cipőfűző dolgot, nem bírom felfogni, kb minden képen ki van neki kötve, de ez full értelmetlen nekem, hogy miért nem játszik akkor fűző nélküliben, meg nem félnek, hogy egy komoly helyzetnél azért esik el, mert a védő rálép a fűzőjére? Teszem hozzá azért, mert nem rusja, hogy kell bekötni.
Ugye állítólag azért nem köti be mert nem tudja, hogyan kell...
De kérdem én ha egy 4 éves gyereknek az óvodában meg tudják tanítani 1 nap alatt hogyan kell bekötni egy cipőt akkor ez neki hogyan nem sikerül?
Szóval tényleg furcsa az egész történet hiszen nem elég, hogy ott van a sérülés veszélye is de más szempontból elég kellemetlen képet fest szerintem valakiről ez így 17 évesen.
Egyébként ezt a dolgot már én is fel akartam hozni mert teljesen érthetetlen számomra az egész dolog.Barcaforever írta: ↑2022.02.22. 16:36:44
Más téma: én ezt a kikötött cipőfűző dolgot, nem bírom felfogni, kb minden képen ki van neki kötve, de ez full értelmetlen nekem, hogy miért nem játszik akkor fűző nélküliben, meg nem félnek, hogy egy komoly helyzetnél azért esik el, mert a védő rálép a fűzőjére? Teszem hozzá azért, mert nem rusja, hogy kell bekötni.
Ugyanezt gondoltam én is, csak Pedrinek szüksége van egy tartós formajavulásra, hogy azt a szintet hozza, amit az elmúlt hetekben láttunk tőle, a tavalyi szezonban, amit műveltek vele azaz 57 v mennyi meccs, egyszeruen beteg volt…
Umtiti baloldali belső védőt játszott, de hagyjuk a multat, hiszen itt van piké (csak eltiltás miatt nem kezd), itt van busi, alba.....robi sérült....
Nekem is tetszik a srác, de maradjunk a földön még egy kicsit. Jelenleg az rá nagyon igaz, hogy jókor volt jó helyen.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.20. 14:07:53Gavi szerintem egy Isten adta tehetség, és az, hogy 17 évesen alap ember a Barcában és a spanyol válogatottban is meghatározó szereplő, mindent elmondd a jelleméről.
Persze, ez nyilvánvaló. Cruyff, Ronaldinho, Neymar nélkül nem lettek volna sikerkorszakok, de Zubizarreta, Puyol, Iniesta nélkül sem.
Fatinál biztos nem, Pedrinél lehet.Andris írta: ↑2022.02.19. 14:26:03Szerintem látványosan tehetségesebb, mint Pedri vagy Fati, pedig azoknak a sracoknak sem akarmilyenek a skilljei.
A fegyelmezettsege es a kora meg elmarad a tobbiektol, de hat tenyleg csak 17.
En is ugy vagyok vele, hogy jelen allas szerint o lesz a legnagyobb sztar a csapatban, 2-3 ev mulva.
Általában én is "védem" a spanyol focit az ilyen vitákban, sokan a barca kudarcait vetítik ki mindenre. A Realnak van egy nagyon gyenge sztáredzője és közepes játékosai, az Atletico lufija valójában pár éve kidurrant, Diegot csak a járványhelyzet és sok szerencse mentette meg egy darabig a Barca helyzetét meg ismerjük. Ettőlmég a spanyol bajnokság erős, a kiscsapatokban is technikásak a játékosok, élvezetes a játék.
A legjobb úton van efelé. Csütörtökön volt egy tipikus Gavi-megmozdulás, amikor a Napoli térfelén, az oldalvonalnál nem engedte, hogy a védő felívelje vagy kihozza a labdát, hanem bedobásra mentett, és közben a lendülettől ő maga is kicsúszott az oldalvonalon. Nem volt egy jelentős, a tudósításban említésre méltó mozzanat, de a szurkolók rögtön elkezdték skandálni a nevét, valószínűleg ugyanazt érezték, amit én is, hogy ez a srác megérdemli a kitüntető figyelmet.