Igazatok van, a szerződéses részeket nem szabadott volna leírnom.

Így már nem is reagálok az arra érkezett kommentekre, mert nem fontos. Én megtartanám, ha még meg lehet.
Ami a teljesítményét, képességeit illeti, tényleg nem akartam újranyitni a vitát, sőt inkább azt próbáltam jelezni, hogy most mindenki a saját szemével láthatja, hogy kinek volt igaza (illetve hogy miről is beszéltem, beszéltünk). Szóval nem újranyitni, csak az orrotok alá dörgölni

tisztelet a kivételnek.
Veb, nem tudom, hogy ez így lesz-e. Mármint most itt volt Ferran, Auba, Adama, mind újak, mindegyiküket próbálgatni kell, szerintem még rövidtávon is simán kilyukadhatunk majd oda, hogy igenis Dembelé lesz a kezdő Xavinál. Kétségtelen, hogy egyelőre 3 meccsen padozott, és csak kettőn szívtuk meg és kellett őt felhozni az eredmény miatt, és így is túl későn (bár tegnap elég kellett volna legyen, ha nincs Ferran, elég is). Kérdés, hogy ezt meddig lehet így csinálni.
És amúgy meg tényleg elnézést mindenkitől, de eszem ágában sincs elengedni a témát. Nekem élmény nézni a pali játékát (jelenleg), és örülnék ha a kedvenc csapatom rendelkezne ezzel az ütőkártyával. Nem minden áron, de ezt már kifejtettem.
Érdekes volt hallgatni tegnap a stadiont. A kezdeti füttyszó után is fütyülték minden mozdulatát, viszont ezeknél már erős taps is volt párhuzamosan. Szerintem hasonló arányú megosztottság lehet Dembelé játszatása (és játszani hagyása) kapcsán a stadionban is, mint itt a fórumon. Aztán a teljesítményével az utsó 15 percre szerintem el is hallgattatta a szurkolókat, úgy emlékszem szinte megszűnt a fütty, ami eleinte minden mozdulatát kísérte.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila