Troym írta: ↑2022.02.17. 16:46:48
Sport azt írja: TS-Alba, EG, Pique, Dest, Frenkie, Pedri, Nico, Dembele, Auba, Traore
Számomra ez a felállás azt jelenti, ha tényleg meglépik, hogy Xavi számára valamennyivel fontosabb a Valencia meccs, mint ez. Nem játszik Gavi, Busi, FT és kezdő a sérülésből visszatérő Auba, plusz a mellőzésből visszatérő Dembele. Gondolom hátul is pihentetett volna, de Pique piros lapja miatt nem kell. Mingu, BW, Puig meg úgy néz ki nem opció számára.
Én akkor hiszem el, hogy nem játszik Busquets, ha látom. De nagyon örülnék neki, szerintem kiderülhetne végre, hogy nélküle mit tudunk - még ha egy meccsből nem is igazán lehet ezt megítélni. De azért kapnánk egy képet, mi változna a játékunkban DJ-al (gondolom) a posztján.
Egyébként érdekes, amit megpendítettél, hogy fontosabb-e a Vale meccs. Fogalmam sincs, az is lehet, hogy az elmúlt 1-2 meccs alapján döntött így puszta logikával, vagy az is lehet, hogy a Napoli támadójátékát túl jónak ítéli meg Busquets-hez, és az ellen csapatához szabta a kezdőt. A napol védelme nem olyan, mint a spanyol kiscsapatoké, talán a 3 villámlábú is ezért került fel előre. Dembélé-Traoré elosztására is kiváncsi vagyok, mindkettő tud mindkét oldalon játszani, akár cserélhetnek is néha.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy