Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor most a próféta szólt?
Viszont Pedri pihen, erre ki is tért Xavi tegnap, hogy vigyázni szeretne rá. Normálisan rotál is, úgy tűnik, igyekszik vigyázni mindenkire, a két fiatalra kiváltképp. Vele nem követjük el legalább a tavalyi hibát, amikor bekerült 3 kp-s a kezdőbe, és év végéig nyomták végig. És ez pont ebben a csapatrészben a leglényegesebb, a nagyobb meló és a fiatalok miatt.
Szerintem azért is lehet érdekes, mert a távozása után jött fel ugye Nico, aki szerintem kb csak a bőrszínében más (meg nincs meg benne az a jellegzetes, kicsit Pogbás "nyegleség", amit én személy szerint annyira ne csípek), ugyanaz a boxtobox, erős, magas, kaput azért valamelyest támadó játékos, nagyon hasonló profil. Érdekes lenne egymás ellen játszaniuk, bár nem hiszem, hogy valós képet kapunk róla, hisz fél évig nem játszott.
L. de Jong nekem is nagyon kellemes meglepetés, tényleg pont olyan cserecsatár, amilyet még szebb időkben is hiányoltunk. Meg is tartanám, ha továbbra is így folytattja.Sinya22 írta: ↑2022.02.14. 14:06:11Egyáltalán nem ügyetlen, a levegőben pl az összes többi támadónk együtt nem olyan veszélyes, mint ő. Ez már a harmadik olyan gólja az elmúlt hetekben, amivel pontot/meccset nyerünk.Kluivert92 írta: ↑2022.02.14. 12:08:02Sztem eleg volt aubameyang kispadozasabol, , most mar kezdjen, ferran pihenjen egy kicsit, vagy menjen szelre, meg az ugyetlen luuk dj is veszelyesebb kapura
Ha jól rémlik az elmúlt években mindenki szeretett volna egy jól fejelő csatárt, aki tűri a padot és be lehet állítani a végén. Tessék, itt van. Összjátékban nem a legpengébb, de arra meg ott vannak a fiatalok, meg az összes szélsőnk. Ő megcsinálja a dolgát majdnem minden alkalommal.
Egyáltalán nem ügyetlen, a levegőben pl az összes többi támadónk együtt nem olyan veszélyes, mint ő. Ez már a harmadik olyan gólja az elmúlt hetekben, amivel pontot/meccset nyerünk.Kluivert92 írta: ↑2022.02.14. 12:08:02Sztem eleg volt aubameyang kispadozasabol, , most mar kezdjen, ferran pihenjen egy kicsit, vagy menjen szelre, meg az ugyetlen luuk dj is veszelyesebb kapura
Egyetertek minden szoval, egyebkent dembele akit szivbol gyulolok, meglepoen szimpatikusan hajtott kuzdott. Haaland max azer kene h ne a realba menjen, menjen a citybe es mindenki jol jar, hozzank johet de ligt meg kp ra vlkidrobika írta: ↑2022.02.14. 11:11:39Nem Haalandban kell itt gondolkodni, abból a pénzből kettő, de inkább 3 tuti, magas, erős védőt kell hozni, mert a védelem botrányos. képes minden meccset lenullázni, minúszba hozni. EG-nek a hibái mellett volt még egy korall-piros belépője is. ha leküldik egy szót sem szólhatott volna. Alves nekem hiányzott. Furcsa, de így van.
Mindig nehéz egy ilyen városi derbi, de ez különösen az volt. Pique kiállítása is milyen volt.. Édes istenem, erre semmi szülség nem volt, szerintem inkább volt ő áldozat, mint elkövető.
A cserék most jók voltak, még Dembit sem szidnám.
Ennyi volt a meccsben. Van ilyen
Igen. Brutálisan jó technikailag, és a passzjátéka pont annyira gyors, mint maga az ember. Szeme volt minden labdájának, láttunk pár miliméter pontos lőtt passzt is vonalak közé, löbböt, és tényleg ahogy leszedi a labdát, az világklasszis. Amikor kihagyta a ziccerét, akkor is amúgy tökéletes első érintéssel kreálta magának egyáltalán a lehetőséget.Messidona10 írta: ↑2022.02.14. 09:25:31Nekem kifejezetten tetszettek a beadásai, inkább azt éreztem, hogy nem érkeznek rá középen, de a veszély mindig benne van. És ami még feltűnt, az az, hogy mennyire tapad a lábához a labda. Levegőből is úgy kapja le, hogy esélye nincs másnak megszerezni.
Mi számít jó/rossz beadásnak és/vagy mitől jó/rossz egy beadás?Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.14. 08:15:53Adama nagyot hajtott, süvegelendő, de ez a 100-ból 1 beadás majd jó lesz, ez nem életgarancia és kicsit olyan minden mindegy megoldás.
Nekem kifejezetten tetszettek a beadásai, inkább azt éreztem, hogy nem érkeznek rá középen, de a veszély mindig benne van. És ami még feltűnt, az az, hogy mennyire tapad a lábához a labda. Levegőből is úgy kapja le, hogy esélye nincs másnak megszerezni.fanbarca írta: ↑2022.02.14. 08:47:54Az tény, hogy többször kéne laposan beadjon, de azért nem voltak ilyen rosszak a beadásai. Amúgy is 85 százalékos passzpontossággal játszott, s a legtöbb hibás beadása is centiken múlt. S eddig 2 meccsen 2 ilyen gólpassz.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.14. 08:15:53Adama nagyot hajtott, süvegelendő, de ez a 100-ból 1 beadás majd jó lesz, ez nem életgarancia és kicsit olyan minden mindegy megoldás.
Az tény, hogy többször kéne laposan beadjon, de azért nem voltak ilyen rosszak a beadásai. Amúgy is 85 százalékos passzpontossággal játszott, s a legtöbb hibás beadása is centiken múlt. S eddig 2 meccsen 2 ilyen gólpassz.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.02.14. 08:15:53Adama nagyot hajtott, süvegelendő, de ez a 100-ból 1 beadás majd jó lesz, ez nem életgarancia és kicsit olyan minden mindegy megoldás.
Pont ezt néztem én is. A labdák 60-70 %-a szélre ment és onnan tolták (adták) befelé. Ha ezt akartuk játszani, miért nem kezdtünk rögtön LDJ-vek, vagy Auba-val? Szerintem ők azért sokkal lendületesebben érkeztek volna a beadásokra.