Konkrétan 2 db olyan védő marad, akiben még több, mint 2 szezon lehet (EG, Araujo)
Alves és Alba utolsó értékelhető szezonja lesz a 22/23. Szerintem Alves visszavonul a végén, Alba meg tényleg exponenciálisan egyre többet sérült. Umtiti 1 percet nem fog játszani, Lenglet szerintem megy, Mingueza szintén, Dest meg szerintem kölcsönbe kerül majd valahova.
Minimum 2 szélsőhátvéd és Pique függvényében 1-2 középhátvéd fog kelleni.
Ha jönne a 2 Chelsea játékos, az se elég, még kéne melléjük Gaya és Mazraoui is.
Hát nem sok esély van erre.
De kelleni fog valaki előre is, mert ahogy saccolom távozik majd Trincao végleg, Depay (hogy pénzt kaphassanak érte) és BW is. Jutgla gondolom kölcsönbe elkerül majd valahova, hogy legyen 30-40 meccse. Így marad Auba, FT, Fati, Abde, Traore.
A baj, hogy 20 millióért semmilyen csatár csodagyereket nem lehet szerezni. Van pl. valami opciója a csapatnak 2 Santos ifijátékosra, még azoknak is a diiszkont ára 35 millió / db.
Adeyemi, Isak, vagy David aki beillene ilyen kategóriába inkább olyan 50-60 millióba kerülne + a fizetésük. Vlahovic is egy olasz középcsapatból 75-80 millióért távozott.
Középpályán lehet meg kéne nézni még egyszer Pjanicot, hátha Xavi valamit tudna kezdeni vele. Koeman alatt egyáltalán nem tetszett a játéka, de ott maga a csapat se. Nyilatkozta, hogy nem akar visszatérni, de ez változhat.