Ousmane Dembélé
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
"According to Gerard Romero, the general director of Barça, Ferran Reverter, and the first and sports vice president, Rafa Yuste, told the player's agent directly that the proposal is no longer valid.
Barca's move means that if the Frenchman still wanted to renew, he would have to renegotiate with Barca on different terms.
It is necessary to remember that Dembélé has rejected until now this first proposal. But the Barça club would have informed him now that, in case of renegotiating the renewal, he would be with similar conditions to the new contracts of Pedri and Ansu Fati.
Now the situation has taken a new turn and Barça's priority is to leave the club. Among the possible options proposed by the Barça club there are three: Exchange of players on loan, minimum transfer to pay now or deferred, assume part of the record it's from the season."
Sport, Romero (google translate)
Fél órával ezelőtti hír. Ha igaz, akkor magyarán a Barca visszavonta az ajánlatot, és Dembélé csak és kizárólag Pedriékhez hasonló kontraktussal újíthat. Nagyon helyes, nekem az eredeti ajánlatok sem voltak korrektek, mert maradt volna a brutális bérfeszültség. És ő azért nem Messi, aki kiérdemelte a különbözetet, és vissza is hozza azt.
De a Barca elsősorban távozni szeretné látni.
Én örülök, ez így mindenképp az utolsó igazán kiugróan elcseszett igazolás és bér kitatarozása lesz, akár megy, akár hosszabbít kis pénzzel. Már a nagytakarítás végéhez közelednénk így, és csak SR-ék vannak vissza.
Barca's move means that if the Frenchman still wanted to renew, he would have to renegotiate with Barca on different terms.
It is necessary to remember that Dembélé has rejected until now this first proposal. But the Barça club would have informed him now that, in case of renegotiating the renewal, he would be with similar conditions to the new contracts of Pedri and Ansu Fati.
Now the situation has taken a new turn and Barça's priority is to leave the club. Among the possible options proposed by the Barça club there are three: Exchange of players on loan, minimum transfer to pay now or deferred, assume part of the record it's from the season."
Sport, Romero (google translate)
Fél órával ezelőtti hír. Ha igaz, akkor magyarán a Barca visszavonta az ajánlatot, és Dembélé csak és kizárólag Pedriékhez hasonló kontraktussal újíthat. Nagyon helyes, nekem az eredeti ajánlatok sem voltak korrektek, mert maradt volna a brutális bérfeszültség. És ő azért nem Messi, aki kiérdemelte a különbözetet, és vissza is hozza azt.
De a Barca elsősorban távozni szeretné látni.
Én örülök, ez így mindenképp az utolsó igazán kiugróan elcseszett igazolás és bér kitatarozása lesz, akár megy, akár hosszabbít kis pénzzel. Már a nagytakarítás végéhez közelednénk így, és csak SR-ék vannak vissza.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez mondjuk világos. Évi 40 milliós nettó fizetést sehol sem fog kapni, hiába megy ingyen. Ha jól tudom Messi kap évi 25 millió eurót nettóban, + kapott szintén ugyanennyi aláírási pénzt Párizsban. Ő ugyan idősebb, cserébe viszont még mindig jobb játékos, kevésbé sérülékeny és nagyon erős marketingértéke van.
De nem is hiszem, hogy ez a 40 milliós kövételés valós lenne, ennyire ők sem lehetnek elrugaszkodva a valóságtól. Ha valahol megkapja az évi 15M-t és még mellé mondjuk ugyanennyi aláírási pénzt, összeteheti a két kezét.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem pont hogy nagyon is benne van az emberi faktor: Dembelé leszarja.Sonoma írta: ↑2022.01.29. 09:10:14A számításaidból kiveszed az emberi faktort.
Ez nem úgy megy, ja nem sikerült a tervünk, akkor majd aláírom amit kapok és vígan focizok tovább. Nem robotok vagyunk. Mi sem ugyanúgy gondolkozunk, értelmezzük ugyanazt az esetet itt a fórumon.
Miért gondolod, ő így fogja fel, ahogy te elképzeled?
A dortmundi esetből kiindulva én még azt gondolom, inkább ül a lelátón, mint aláírja a vezetőség által ajánlott szerződést.
Mert ő elhiszi magáról, hogy egy 40m fizetést megérő csúcsjátékos.

Azért a dortmunid esete nagyon más, ott valami olyanért tagadta meg az edzést pár napig, egy hétig, ami ígyis úgyis megtörtént volna, csak az volt a kérdés, hogy hova, mennyiért.
Az általam felvázolt, tisztán hipotetikus helyzetben, ismét kiemelném: nincs más valódi opciója, mint a Barcában játszani tovább.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
A számításaidból kiveszed az emberi faktort.Andris írta: ↑2022.01.28. 14:02:41Hát mivel az általam leírt helyzetben az van, hogy amúgy se kapott jobb ajánlatot senkitől, így szerintem
a) örüljön, hogy kapott szerződést
b) nyilván lesz benne egy rakás függő rész, ami pont hogy teljesítményre ösztönzi szerintem a játékost, akit tényleg érdekel, hogy 3 vagy 4 vagy 4,5 milliót keres egy évben végül.
Itt nem arról van szó, hogy azért lőttékbe a fizetési igényét magasra, mert ennyiért éri meg neki játszani, ezalatt meg már nem kifizetődő.. hanem mert ezek a dolgok masszív alkudozások tárgyai. Aztán ami sikerül, az lett, azért fog focizni. Ez mindig, mindenkinél így van.
Kétségtelenül nem annyira jó a szitu, de szerintem ha megkötik, akkor pont az van, hogy Dembelé és a klub valahogy kiegyeztek, és mehetnének tovább.
Ez mind hipotetikus, de egyik dologból már következik a másik, abból meg a harmadik.
Ez nem úgy megy, ja nem sikerült a tervünk, akkor majd aláírom amit kapok és vígan focizok tovább. Nem robotok vagyunk. Mi sem ugyanúgy gondolkozunk, értelmezzük ugyanazt az esetet itt a fórumon.
Miért gondolod, ő így fogja fel, ahogy te elképzeled?
A dortmundi esetből kiindulva én még azt gondolom, inkább ül a lelátón, mint aláírja a vezetőség által ajánlott szerződést.
Mert ő elhiszi magáról, hogy egy 40m fizetést megérő csúcsjátékos.
Kicseszett a Dortmunddal, most kicseszik velünk. Annyira nem nagyágyú a srác, mint aminek képzeli magát. Én nem kapkodnék ilyen alkalmazott után. Pláne nem annyiért, amennyit ő óhajt. Szerintem ha PSG-nek, Chelseanek kell is, max kevesebbért, és max a padra.
Azért egy Dembele - Icardi cserét el viselnék

- Chino
- Llegenda del Barça
Ez érdekes lenne, én ezt akkor tudnám elképzelni, ha a PSG eladná valamelyik nagyágyúját. Ők is olyasmi heelyzetben van, mint mi, az FFP őket is nagyon szorítja, Icarditól például emiatt próbálnának szabadulni.bence0330 írta: ↑2022.01.28. 18:37:56Én olyasmiket olvastam most mindenhonnan pletykaszinten, hogy a CFC és a PSG is vinné, ha ingyen menne. Erre látok is esélyt, amilyen faramuci helyzetben vagyunk. És szerintem akkor Dembélé is menne, hisz ingyen elengedve őt anyagilag is ugyanaz a szitu állna fent, mint nyáron lenne. Mi meg erősíthetnénk valahová a védelemben.
PSG való neki szerintem. Ott el lehet jobban lötyögni, Mbappé, Neymar vonulattal, akik nem arról híresek, hogy tökéletes mintapolgárok, és minden edzésre percre pontosan érkeznek.
Forca Barca!!!!
Ha lötyögni akar, akkor tényleg menjen a PSG-be, bár sokat nem lenne kezdő szerintem, elég erős a konkurencia. A Chelsea-ben viszont Tuchel alatt szépen megújulhatna. Persze, csak ha elkerülik a sérülések.bence0330 írta: ↑2022.01.28. 18:37:56Én olyasmiket olvastam most mindenhonnan pletykaszinten, hogy a CFC és a PSG is vinné, ha ingyen menne. Erre látok is esélyt, amilyen faramuci helyzetben vagyunk. És szerintem akkor Dembélé is menne, hisz ingyen elengedve őt anyagilag is ugyanaz a szitu állna fent, mint nyáron lenne. Mi meg erősíthetnénk valahová a védelemben.
PSG való neki szerintem. Ott el lehet jobban lötyögni, Mbappé, Neymar vonulattal, akik nem arról híresek, hogy tökéletes mintapolgárok, és minden edzésre percre pontosan érkeznek.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én olyasmiket olvastam most mindenhonnan pletykaszinten, hogy a CFC és a PSG is vinné, ha ingyen menne. Erre látok is esélyt, amilyen faramuci helyzetben vagyunk. És szerintem akkor Dembélé is menne, hisz ingyen elengedve őt anyagilag is ugyanaz a szitu állna fent, mint nyáron lenne. Mi meg erősíthetnénk valahová a védelemben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Andris
- Adminisztrátor
Hát mivel az általam leírt helyzetben az van, hogy amúgy se kapott jobb ajánlatot senkitől, így szerintemSonoma írta: ↑2022.01.28. 13:28:50Szerinted mekkora elánnal fog majd focizni, ha a fizetését lefelezik/ harmadolják?
Te mennyire hajtanál, amikor a munkaadód épp jelentősen csökkentené a fizetésed, és kényszerből el kellene fogadnod? Főleg, hogy a fizetési igényedet a mostaninál is magasabbra lőtted be az ügynököddel?
Innen nincs visszaút. Ha mégis megköttetik a hosszabbítás, az már egyik félnek sem lenne jó.
a) örüljön, hogy kapott szerződést
b) nyilván lesz benne egy rakás függő rész, ami pont hogy teljesítményre ösztönzi szerintem a játékost, akit tényleg érdekel, hogy 3 vagy 4 vagy 4,5 milliót keres egy évben végül.
Itt nem arról van szó, hogy azért lőttékbe a fizetési igényét magasra, mert ennyiért éri meg neki játszani, ezalatt meg már nem kifizetődő.. hanem mert ezek a dolgok masszív alkudozások tárgyai. Aztán ami sikerül, az lett, azért fog focizni. Ez mindig, mindenkinél így van.
Kétségtelenül nem annyira jó a szitu, de szerintem ha megkötik, akkor pont az van, hogy Dembelé és a klub valahogy kiegyeztek, és mehetnének tovább. Csak az lenne a kérdés, hogy a szurkolóknak van-e annyi eszük, hogy engedik nyugodt körülmények közt játszani, vagy megrögzötten gyűlölik tovább.
Ez mind hipotetikus, de egyik dologból már következik a másik, abból meg a harmadik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én tökre örülnék ha a PSG-be menne. Játszik a posztján egy elég tehetséges argentin srác, aki bár idősebb, de cserealapnak egész jó lenne.
Szerinted mekkora elánnal fog majd focizni, ha a fizetését lefelezik/ harmadolják?
Te mennyire hajtanál, amikor a munkaadód épp jelentősen csökkentené a fizetésed, és kényszerből el kellene fogadnod? Főleg, hogy a fizetési igényedet a mostaninál is magasabbra lőtted be az ügynököddel?
Innen nincs visszaút. Ha mégis megköttetik a hosszabbítás, az már egyik félnek sem lenne jó.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha tényleg annyira ócska az ügynöke, akkor viszont itt fog maradni. Nem lesz ajánlata, és aláírja majd a hosszabbítást. Sőt elvileg a klub visszavonta az ajánlatot, szóval egy még alacsonyabb fizetésű hosszabbítás lehet majd esetleg. És akkor részemről fátylat is borítanék a dolgokra, lenyomták a klubbal a pókermeccset, és kész. Nem tudtunk igazolni, mert utolsó pillanatban csökkentette csak a fizuját az aláírással, ez a minket érintő negatívum, de mint mondtam:
a) nem is kell azonnal elszórni minden fillért, ami bejön
b) azt nyertük, hogy nem tud ingyé távozni, ez már rövidtávon is nagyobb pénzügyi nyereség lehet, viszonylag könnyedén realizálható is, kivéve ha megint kórházba kerül
Ezt is el tudom képzelni egy forgatókönyvnek.
a) nem is kell azonnal elszórni minden fillért, ami bejön
b) azt nyertük, hogy nem tud ingyé távozni, ez már rövidtávon is nagyobb pénzügyi nyereség lehet, viszonylag könnyedén realizálható is, kivéve ha megint kórházba kerül
Ezt is el tudom képzelni egy forgatókönyvnek.
- József Attila
- József Attila
- davi10
- Llegenda del Barça
Láttad te, hogy kiket képvisel ez a csávó?

Szerintem sima amatőr színjáték volt ez.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a Dembele topic kezd olyan épp aktuális átigazolási topic lenni, semmi konkrétum, találgatások illetve a szokásos savazás. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Mai infó, hogy tulajdonképpen maradni szeretne, a klub is marasztalná, de az ügynöke szerint nem kapták meg a nekik kijáró tiszteletet.
De az sincs kizárva, hogy ez tegnapelőtti infó. Vagy a holnaputáni.
-
- Capitá del Barça
Nem nagyon követem olyan részletességgel más klubok átigazolási ügyeit, de nekem úgy tűnik, hogy a Barcánál mostanában majdnem minden átigazolás egy folytatásos teleregény. És most nem csak Dembélé esetére gondolok. Vagy más csapatoknál is ugyanilyen macerásak az ügyletek?
Napi Dembi miről szól? Megy, marad, golfozó lesz? Alapít egy tudományos klubot? 

- Norton
- Jugador del Barça
Ne felejtsük el, hogy egy ügynöknek több ügyfele is van, tehát nem csak Dembi az egyetlen. Ergo akár igaz is lehet a kép és valóban a PSG-től keresték, de lehet más játékos ügyében. Ki tudja? Mindenki azt lát bele amit akar.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.27. 11:12:56Ez amúgy tényleg igaz vagy Photoshop a kép?Nem tudom elhinni hogy igazi.
Ha igaz, akkor már jóhogy nem úgy mentette el hogy" Leonardo PSG, €40M" , csakhogy mégjobban tudassa hogy mennyire kelendő Dembele![]()
![]()
Legközelebb mi lesz, FIFÁzik a gyerek és becsatlakozik a Chelsea állítólagos elnöke és ott hívja meg rekordszerződésre?![]()
Amúgy simán lehet hogy a klubtól is egy blöffjátszma ez az egész: Ha annyira kelendő vagy mint amilyen bért kérsz, akkor hajrá vigyenek már most télen, ha meg nem visznek és mégse vagy kelendő akkor nesze itt az előtte felajánlott fizu 70%-a fogadd el.
El tudom képzelni hogy Tuchel mennyire rajonghat a hírek szerint, miután pont ő nem számíthatott rá amikor bedurcázott a Dortmundnál![]()
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez nem így megy. Nem úgy szoktak szerződést kötni/hosszabbítani, hogy egyszer fogja magát az ügynök és bekopog a papírokkal vagy telefonál. Van egy utolsó tárgyalás, adnak neki X határidőt, (vagy ott várják a döntést) ha addig elutasítják akkor marad minden, ha elfogadják akkor pedig aláírják a papírokat. Ennek hivatalos menete van.
Forca Barca!!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Én Dembelé helyében ezt csinálnám. Mármint ha tényleg úgy érzi, hogy nyáron még lehet esélye jobb fizetésre máshol, viszont tényleg inkább preferálná a maradást, akkor szerintem Február közepéig várni kéne.
Ha tényleg egy pókermeccs megy most éppen, akkor feltételezném Dembelé helyében, hogy a Barca blöfföl azzal, hogy kirak a csapatból. Nyomásgyakorlás, amíg tart az átigazolási ablak. Utána megvárnám, hogy ha már nem tudnak vásárolni, akkor is ültetnek-e tényleg. És akkor még mindig lehet azt mondani, hogy oké, aláírom, mert jó eséllyel a Barcának bele kell kényszerülnie a játszatásomba, pláne ha hosszabbítok is. Nem fogják még úgy is a sértődöttet játszani.
Szóval nem kockáztat nagyot.
Ha viszont nem reális egy jobb ajánlat nyáron, mint amit most kapott a Barcától, akkor már a napokban be kell dobnia a törölközőt. És akkor még maradhat is esetleg 1-2 nap.
Egyébként meg ha marad, akkor szerintem nem kellene ragaszkodni ahhoz, hogy most hozzunk valakit még erre a fél évre. Ha lesz is felszabaduló pénzünk, nem muszáj most elherdálni. Illetve lehet muszáj, de akkor az Araujo és Gavi szerződése lesz, nem más.
- József Attila
- József Attila
Amúgy mennyire lehet ezt elhúzni? Úgy értem, hogy 31-én éjfélkor bezár a piac, és ő 23.59-kor benyögi, hogy OK, adjátok ide azt a szerződést, aláírom, akkor mi van? Van egy Dembelénk, meg marad egy adag elkölthető pénzünk, csak épp nincs már kire költeni?.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez amúgy tényleg igaz vagy Photoshop a kép?
Nem tudom elhinni hogy igazi.
Ha igaz, akkor már jóhogy nem úgy mentette el hogy" Leonardo PSG, €40M" , csakhogy mégjobban tudassa hogy mennyire kelendő Dembele
Legközelebb mi lesz, FIFÁzik a gyerek és becsatlakozik a Chelsea állítólagos elnöke és ott hívja meg rekordszerződésre?
Amúgy simán lehet hogy a klubtól is egy blöffjátszma ez az egész: Ha annyira kelendő vagy mint amilyen bért kérsz, akkor hajrá vigyenek már most télen, ha meg nem visznek és mégse vagy kelendő akkor nesze itt az előtte felajánlott fizu 70%-a fogadd el.
El tudom képzelni hogy Tuchel mennyire rajonghat a hírek szerint, miután pont ő nem számíthatott rá amikor bedurcázott a Dortmundnál

Ha igaz, akkor már jóhogy nem úgy mentette el hogy" Leonardo PSG, €40M" , csakhogy mégjobban tudassa hogy mennyire kelendő Dembele

Legközelebb mi lesz, FIFÁzik a gyerek és becsatlakozik a Chelsea állítólagos elnöke és ott hívja meg rekordszerződésre?

El tudom képzelni hogy Tuchel mennyire rajonghat a hírek szerint, miután pont ő nem számíthatott rá amikor bedurcázott a Dortmundnál