Most komolyan, olvastál te olyan statot amin az fentebbieket hozzák fel.Grimaldo írta: ↑2022.01.28. 12:36:16Csak Dembele 90 percre vetítve a liga élnovalában van az alábi statokban :progresszív labdacipelés, progresszív passz, támadó harmadba eljuttatott labdák, xA, boxon belüli passzok. De tudom ezek a forumon nem számítanak, mert annulálja, hogy nincs gólja, aztán meg csak a picsogás megy, hogy a 19. helyezet ellen se tudjuk a labdát a támadó harmadba juttatni. Adama meg futni fog a vonal mellett és beadni, ahhoz, hogy ő használható legyen LDJ is kell. Gyönyörű kilátások.Chino írta: ↑2022.01.28. 12:06:27
Negatívumként a statisztikát hozzák fel ellene. Akkor nézzük kinek kellene a csapaton belül a top fizetést adni. 11 meccsen lőtt egy potyagólt egy harmadosztályú csapat ellen. Adott 2 gólpasszt szögletből.
De mi jön fel a franciánál mint pozitívum és indoklás a maradásra: Jól cselez, nekimegy az 1vs1-nek, gyors, kétlábas, jól játszik a jobbszélen. Ahogy hallottam és amit láttam a spanyolnak szintén. Azzal bőven előrébb vagyunk, ha Jutglá, Abde, LDJ helyett a Traorénk lesz harmadiknak úgy, hogy egy hatalmas fizetés felszabadul.
Mondom, nem védeni akarom, de a két csapat játékát ne hasonlítsd már össze. Dembélé 85,1 -el passzol (BL-ben lemegy 74-re), míg Adama 77,9-el, nézd meg mire épül a két játék. Vagy az a 2,8 % - os SPG az 1,2 ellen, de előbbi 80 %-a csúnya labdavesztés. De értelmezhetjük úgy , ennyivel hatékonyabb.
A KeyP az tényleg szépen Dembouz felé hajlik, de a jól és sokat cselező Dembélének van 2,3 %-os DrB-je, míg a spanyolnak 4,2 (!).
De ezekkel a statokkal is kb ki lehet törölni a seggünket, alig adnak objektív képet két játékosról. Odateheted Messit is. 3,7-es SpG-vel van 1 db gólja, a DRB is csak 2,2, a labdvesztések relatíve magasak. Ebből neked az jön le, hogy ő a világ talán legjobb játékosa?
A korábbi hsz-emből azt sikerült kivenned, hogy Adama jobb mint Dembélé? Mert akkor csak gratulálni tudok.