Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Eurobarca Staff
Köszi Enrique!Ha hnap is ilyen jól fog menni, akkor meglesz az esti programom 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Pplive-Synacast kliens letöltése
SoPCast kliens letöltése
TVUPlayer kliens letöltése
Ppstream kliens letöltése
Tvants kliens letöltése
Tvkoo (ViViPlay) kliens letöltése
CooLive kliens letöltése
Pcast kliens letöltése
Pplive kliens letöltése
Coolstreaming média center letöltése
Cfosspeed letöltés, telepítési útmutató
WM Recorder
ezek közül melyik program kell? légyszi segítsetek mer én nem vágom
SoPCast kliens letöltése
TVUPlayer kliens letöltése
Ppstream kliens letöltése
Tvants kliens letöltése
Tvkoo (ViViPlay) kliens letöltése
CooLive kliens letöltése
Pcast kliens letöltése
Pplive kliens letöltése
Coolstreaming média center letöltése
Cfosspeed letöltés, telepítési útmutató
WM Recorder
ezek közül melyik program kell? légyszi segítsetek mer én nem vágom
- Milus
- Jugador del Barça
Kösz az info-t!Enrique írta:A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]
Most kipróbáltam megy szépen, remélem holnap este is fog.
Elárulod hol lehet átállítani a nyelvet, mert sok a kriksz-kraksz és a kérdőjel...

Visca el B a r ç a
Més Que Un Club

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.
)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]

-
- Eurobarca Staff
nem hüle kérdés!régebben még nekem sem volt halvány lila végbélszelem, hogy mi az. szal röviden www.pplive.com tulajdon képpen egy internetes Tv állomás, ahol több x tv adását lehet fogni szerte a nagyvilágban és néha bizony előfordul, hogy olyan adó is van (ez általában kínai anyanyelvű) ami közvetíti a Barca meccseit, de nagyon sok csatorna nagyon nagy kínálatából lehet válogatni a www.pplive.uw.hu egy magyar nyelvű műsorfüzet, ahol mindenféle sporteseményhez találsz egy (legtöbbször) több linket, amire kattintva tod nézni az adott eseményt, ha nem akkor végig kell nézned a többi linket, remélhetőleg valamelyik működik(mivel én sem vagyok egy nagy szakértője ezért, ha vmi nagy baromságot aírtam elnézést)
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
tudom hogy hüle kérdés,de a pplive az miazaz?Drigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
a spanyol szuperkupa meccset adja valamelyik adó? tudtok vmi infót?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Én azért még reménykedemDrigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!

...az hogy lehet, hogy a Sport1 adta vasárnap az angol szuperkupa döntőt, ezt meg nem fogják??? Bajnokik azért lesznek sport1-en, 2-őn?
-
- Eurobarca Staff
Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
szerintem meg a csávó egy barom. amúgy a meccs tényleg egy kalap [auto_cenzúra] volt.
pénteken 14:30 kor sport klubbon valószínüleg az america elleni 4-4-es meccsünket fogják mutatni
pénteken 14:30 kor sport klubbon valószínüleg az america elleni 4-4-es meccsünket fogják mutatni
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Most megy a Sportklubon a BarçaTV-n a Chivas elleni meccsünk (1-1). Ha valakit még érdekel elkaphatja a második félidőt, háromtól megy a macccs.
És ez a kommentátor egész tűrhető, néha baromságokat mond, de vicces beszólásai vannak.
És ez a kommentátor egész tűrhető, néha baromságokat mond, de vicces beszólásai vannak.

-
- Director del Fútbol
Ha jól emlékszem,az M1 adja.gentdelbarca írta:Én annyit tudok, hogy augusztus 24.én lesz 18:00kor Monacoban! Az Eurosport szokta adni, az előbb nézegettem a műsorát, de nem láttam a programban! De addig még betehetik!robertfcb írta:Tudja valaki hogy adja -e valamelyik csatora a BL sorsolást?
A szokásosnál is nagyobb érdeklődéssel figyelhetjük majd a sorsolást,mert remélhetőleg több játékosunk is elismerésben részesül!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy már valaki kérdzte, de régen voltam itt, szóval a spanyol szuperkupa meccseket adja valamelyik TV-csatorna. A BarcaTV-t kivéve, mert az nincs 

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Én annyit tudok, hogy augusztus 24.én lesz 18:00kor Monacoban! Az Eurosport szokta adni, az előbb nézegettem a műsorát, de nem láttam a programban! De addig még betehetik!robertfcb írta:Tudja valaki hogy adja -e valamelyik csatora a BL sorsolást?
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- aka Game90
Hát én meghalok ha azokat a ratyi kommentátorokat kell hallgatnom. Reménykedek, hogy a Sport 1-2 adja majd a meccseket. A Sport Klub meg elégedjen meg a német bajnoksággal (azt se bánnám, ha inkább az olaszt vennék meg, csak a spanyol maradjon).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hát nagyon nem örülök ezeknek a híreknek!
De reménykedek, hogy a sporttv adja továbbra is! Vagy meg kell tanulnom a pplive használatát! Szóval inkább sporttv! 

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon jó lenne,ha maradna a Sport tv-n,+még vasárnapi meccseket is a Sport1 adná-na jó nem viszem túlzásba..
Egy szó,mint száz,tuti, hogy Magyarországon lesz Spanyol foci,és reménykedjünk,hogy a megszokot hangokkal,nem pedig Lédererrel,meg hasonlókkal
Forza Barca

Egy szó,mint száz,tuti, hogy Magyarországon lesz Spanyol foci,és reménykedjünk,hogy a megszokot hangokkal,nem pedig Lédererrel,meg hasonlókkal

Forza Barca

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hmm... sejtettem, hogy az erdeklodesunkre (pontosabban a tiedre) vmi hasonlo valaszt fognak adni. okosabbak nem lettunk...szerintem a rajt elott kb 1 hettel derul ki, hogy ki adja el a jogokat és majd akkor kezdodik a verseny a sport klub és a sport tv között... csak aztan nehogy mi uljunk két szék közé...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...