sanika01 írta: ↑2022.01.27. 16:01:18
Én nem rajongom Traoreért, meg alapból nem vagyok az ilyen "ruhásszekrény" tipusú játékosok kedvelője, de egy biztos: rosszabbul nem járunk vele, mint egy sérült Dembelevel.
Nézzük másképp. Ez a gyerek max akkor szokott lesérülni hogyha elüti egy busz, vagy megverik vascsővel.
26 éves, szóval valószínűleg élete utolsó lehetősége, hogy megragadjon egy nagy csapatban. Ráadásul tulajdonképp haza kerül abba a klubba ahol nevelkedett és ahonnan csúnyán elzavarták. Nyilván bizonyítani akar majd és kaparni fog, mint a hülye. A lóvé miatt se fog követelőzni, legalábbis először tuti nem.
Ő meg Depay tulajdonképp két erős, robosztus mégis robbanékony szélsőt adna. Xavi pont az ilyen széleket mozgató játékot szereti, csak jelenleg nincs csak két szélsőnk.
Baromi gyors, jól lő, lát is a pályán. Védőként nem szívesen ütközném le.

A helyzetkihasználása annyira nem acélos, de egy jó középpályával és újra Spanyolországban még akár be is jöhet.
Jelenleg amúgy is egy darab jobbszélsőnk van. Ő két oldalas két lábas, felépítése alapján csatárnak is be lehet tenni.
Torres oké sérülésből jött vissza, de nem meggyőző nekem a Citybe se volt az. (Eleve ezek a City levetett rongyai...)
Még akár nagyon jól is elsülhet. Ha nem... Hát bocs tesó Deulofeu 2.0.