grgly50 írta: ↑2022.01.26. 19:08:31Bocs, de ezt meg én nem értem: "Nem értem az újságírói híreken fanyalgókat. "Troym írta: ↑2022.01.26. 18:36:06Nem értem az újságírói híreken fanyalgókat.
Hát felhívnám én is pl Xavit, de nem tudom a számát.
Amúgy ezeknek a pletykáknak jelentős hányada részben igaz, mert ha pl a Barca keres tudomisén balhátvédet, akkor gondolom van egy prioritási lista, de egyazon időben kezdenek el egyezkedni 4-5 csapat balhátvédjeivel. Csak gondolom valahol a másik csapat kér sokat, vagy maga a játékos, vagy nem akar költözni stb. De elég béna működés lenne, ha egyszerre csak egy játékossal és csapattal lennének képesek tárgyalni. Ha ezt beszorozzuk a mindenki által említett 4-5 hiányposzttal, akkor egyszerre 30-40 játékossal is tárgyalhatnak.
"Fanyalog – ‘kelletlenkedik, kényeskedve húzódozik valamitől, derogál, átall, lenéz, nincs ínyére"
Melyik kommentből érzel ki ilyet? Én ilyet nem szűrtem ki, pedig szinte mindet olvasom.
Sokan vannak pedig ilyenek, de a legtöbbnek azért van alapja, főleg ha már egy jó ideje több helen egyöntetűen cikkeznek róla. Torres igazolása is egy "ilyen pletykával" kezdődött pl.
Ha marad Morata, akkor nem megy Vlahovic, ilyyen egyzerű, bár kétlem, hogy a Juve meg tudná szerezni. Több szempontból is nagyon bajos számukra.Troym írta: ↑2022.01.26. 18:06:42Ugyan csak részben kapcsolódik hozzánk, de mi lesz ha marad Dembelé és így nem jön Morata? A juve nem a másik csapat volt súlyos pénzügyi gondokkal? Hogy fér bele Vlahovic a keretbe? (Átigazolási, fizetési) vagy nekik belefér? Ide meg gondolom úgy jöhetne Morata, ha Dembelé menne. De Tagliafico esete sem egyértelmű, őhozzá szükséges eladni?
Nem tudni, mennyi pénz marad még a regisztrációra, de ha Dembélé elmegy vagy hosszabbít, akkor megoldóik vagy SR-rel megcsinálják amit Umtitivel. Persze lehet, hogy Cou után maradt még szabad összeg, nem hiszem, hogy Tagliafico akkora bére lenne. Bár nem tudom kölcsönjátékosoknál is ugyanúgy számít-e.