Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert szerintem blöff az egész. Nincs kérője. Főleg annyi pénzért, amennyit kérnének a Barcától.Troym írta: ↑2022.01.25. 12:33:54Egyet mondjon meg valaki: Miért fájna ennek a szerencsétlennek, ha már tavasszal is ott focizna, ahol júliustól fog? (mindegy a konstrukció, hogy kölcsön, szerződésbontás, bánomisén) Nem értem. Gyakorlatilag a vezetők is ezt kérik tőle.
- Nem jó az itteni ajánlat?
- Mész xy csapathoz júliustól?
- Kölcsönadunk oda már most.
Ebben mi a sértő?
Pont eggyel korábbi hsz-ben írtam le hogy ez nem szakmai alapú kérdés.
Valahogy így látszik.Sonoma írta: ↑2022.01.25. 12:17:44Ott a pont.
Barto mindig engedett, meg is lett a böjtje.
Laporta sokkal profibban kezeli ezeket a helyzeteket.
Más kluboknál természetes, hogy nem engednek egy játékos zsarolásának. Ha nem tudnak megegyezni, az illető kap egy ultimátumot a vezetőségtől, ha nem fogadja el, már teszik is ki az első csapatból.
Végre mi is ráléptünk erre az útra.
Ott a pont.
Tévedés, hogy akkora különbség van Dembelé javára. Az itt töltött ideje alatt kb. 2 jó meccse volt. Ezt Abdé simán felül múlhatja.bence0330 írta: ↑2022.01.25. 10:12:21
Két hasonló képességű játékosnál igen. De ha Messi végiglötyögné a tavaszi formájában nálunk a meccseket, akkor most nem lenne gond a BL hely, és inkább azon gondolkodnánk, mennyi esélyünk van még megnyerni a bajnokságot mondjuk 4-5 ponttal lemaradva a Reáltól. (Nem, nem akarom visszahozni, csak példa volt.)
Így Dembélénél is, ha Abdéval összehasonlítgatjuk, aki sajna az első kb 2 meccse óta egyre gyengébb, van akkora különbég, hogy egy nem 100%-osan odafigyelő Dembélével szinteket lépjünk hozzá képest. Sőt, állítom, hogy a nem 100%-os Dembélé nem lövöldözné fölé az összes lehetőségét, mert nem görcsölne rá. Én is mindenképp játszatnám ezerrel, ha már itt van, nyilván addig, amíg a játéka alapján megérdemli.
Két hasonló képességű játékosnál igen. De ha Messi végiglötyögné a tavaszi formájában nálunk a meccseket, akkor most nem lenne gond a BL hely, és inkább azon gondolkodnánk, mennyi esélyünk van még megnyerni a bajnokságot mondjuk 4-5 ponttal lemaradva a Reáltól. (Nem, nem akarom visszahozni, csak példa volt.)
A sportban nüanszok döntenek. Általában jobb (ügyesebb/gyorsabb/erősebb) javára dőlnek el. De ha nem adsz bele 100%-ot, akkor mindig te maradsz alul. Emiatt teljesen felesleges olyan játékost a pályára küldeni, akivel csak többen vagyunk.
Ez a szerencsétlen nyáron is sérült volt, eladni nem lehetett. Pont ellenünk sérült meg az ebn ez volt a jubileumi 50. SeruléseAndris írta: ↑2022.01.25. 08:45:17
Kapkodni tenyleg nem kapkodtak el a dolgot, tavaly majusban kellett volna Dembele hosszabbitasat befejezni, vagy Juniusban eladolistara tenni. Ehelyett januar 20.an sikerult.
Az osszevissza beszeles viszont abszolut az elnokseg eddigi osszteljesitmenyenek fo jellemzoje, ugyhogy varjuk meg a februar elsejet. Sztem siman benne van a pakliban az is hogy hosszabbit, meg az is h nem, de jatszik majd. Szerintem jo az esely arra is(!), hogy hetek ota a ki blöfföl nagyobbat jatekot kiserjuk figyelemmel.
Ha mar ilyen [auto_cenzúra] helyzetbe sodortam volna magam, en biztosan igy csinalnam. Elve a feltetelezessel, hogy egy relative jo fizubol, csak sok siman teljesulo fuggo reszbol all a klub valodi ajanlata. Pl h nem serul meg a srac es palyaralep a meccsek x meg y szazalekan, meg lo x es y golt es golpasszt. Teljesitmeny alapu, ahogy lennie kene minden elvileg nagy fizetesu playmakernel.
Kapkodni tenyleg nem kapkodtak el a dolgot, tavaly majusban kellett volna Dembele hosszabbitasat befejezni, vagy Juniusban eladolistara tenni. Ehelyett januar 20.an sikerult.
Ferran-ról mi derült ki?? Szerintem eddig tökéletes. Gól gólpassz eddig két és fél meccsen, úgyhogy előtte kihagyott egy jelentős időszakot, és új csapatba érkezett.sansz írta: ↑2022.01.25. 00:57:57
Ugyebár a klub akkor kezdett totál feleslegesen a sajtón keresztűl keménykedni, amikor azt hitték, hogy Ferran egy csatáristen, aki aztán futószalagon hozza a gólokat és a helyzeteket, mellette Fati is bevág minden meccsen egyet.
Ehhez képest, legalábbis megingott a hit,hogy Ferran tényleg azt hozza e majd,amit vártunk és Fati pedig...ismerjük a storyt.
Xavi pedig nem volt egyértelmű. Azt mondta,hogy nem tudja mi lesz és akkor nincs visszaút,ha semmi nem változik.
Onnan jön, hogy a vezetőség folyamatosan összevissza beszél és kapkodik. Szóval sajnos az van,hogy mindegy ki és mit mond, kb a határidő utáni pillanatban lesz biztos minden. Ráadásul a helyzet is képlékeny. Ugyebár a klub akkor kezdett totál feleslegesen a sajtón keresztűl keménykedni, amikor azt hitték, hogy Ferran egy csatáristen, aki aztán futószalagon hozza a gólokat és a helyzeteket, mellette Fati is bevág minden meccsen egyet.
Igen, te meg holnaptól nem kapsz fizetést. Miért? Mert csak!
Ez annyira leírná az elmúlt 2-3 évünket, h effektíve még a pulzusom se emelkedne meg a meglepődéstől.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.24. 21:25:21Aztán bolondot csinálva magunkból beraknánk játszani és 5 perc múlva megint lesérülne![]()
![]()
Persze, ez rendben van, de ebben a szezonban van 600 perce, gyakorlatilag egy teljes szezont hagyna ki aztán lenne kb. 2 "éles" hónapja, ha nem sérült/koronás stb. Plusz egy ki tudja milyen csapatban, ahol szintén kérdéses hogy kezdő-e és mennyire tud beleszokni abba a bajnoksáágba. Ezért nem hiszem, hogy az őszi szezon annyit változtatna.Grimaldo írta: ↑2022.01.24. 20:33:36Igen, lógott a levegőben, de épp ezt mondom, hogy csak akkor merték meglépni amikor úgy tűnt, hogy elől jól fogunk állni a sérültek visszatérésével.Ellenben mondjuk a Cfc kirakta már ősszel is Christensent, olyankor is amikor elég rosszul álltak a poszton, az tényleg határozott kemény fellépés, mi csak égetjük magunkat ezzel is.
Idén rendhagyó módon Decemberben lesz a vb.
Igen, lógott a levegőben, de épp ezt mondom, hogy csak akkor merték meglépni amikor úgy tűnt, hogy elől jól fogunk állni a sérültek visszatérésével.Ellenben mondjuk a Cfc kirakta már ősszel is Christensent, olyankor is amikor elég rosszul álltak a poszton, az tényleg határozott kemény fellépés, mi csak égetjük magunkat ezzel is.