Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem nagyon téves gondolat menet, a végén torz példával.sansz írta: ↑2022.01.23. 00:56:15Könyörgöm, mondogatjátok ezt többen, de mire alapozzátok? Laporta gyűlöletkampányára?
Az égvilágon nincs semmi infónk,hogy Dembelé mit szeretne.
Ez nem atomfizika. Van egy szerződés,amiben benne van,hogy meddig érvényes. Ha mindkét fél úgyakarja, bármikor meg lehet hosszabbítani és meg is lehet szüntetni.
Ahogy írtam már, mindkét félnek bőven van oka nem bíznia a másikban, azaz valószínűleg olyat várnának egymástól egy új szerződésben,amit a másik fél nem akar. Felesleges egyik felet elővenni ezért,mert mindenkinek igaza van.
Adja magát,hogy akkor nem lesz új szerződés és mivel egyik fél nem mozdulna azonnal, ez nyáron jönne el.
Szóval sértődés nélkül, Dembelét használhatná az edző,amíg rendelkezésre áll. Rotációban, vagy akárhogy.
Ehelyett Laportáék szembe menve a józan ésszel, kiszivárogtatnak részleteket a szerződésből, majd nyíltan szabnak egy határidőt és elmondják,hogyha ezt nem fogadja el(akármi miatt is), akkor azonnal el kell mennie, mert a csapat közelébe sem engedik. Ami amellett,hogy értelmetlen, még törvénytelen is. Ez valami maffiatárgyalás?
És Dembelére mondjátok,hogy követel? Amit kér, az csak annyi,hogy maradjon a klub a törvényesség medrében. Amilyen feltételek mellett hosszabbítana, azt csak ő és az ügynöke tudja.
De ahogy mondtam, valószínűleg, igazából egyik fél sem akarja a hosszabbítást. Az árulózás és a többi dolog csak azért robbant ki,mert nem akarna év közben kapkodva eligazolni és ezen indult el a sértődés és nyílt zsarolás.
Ez kb olyan, mint mikor nekem van egy beosztottam, aki felmondott és egy hónapos a felmondási ideje. Én meg megkérem, hogy maradjon még egy hónapot,hogy legyen időm felvenni és betanítani valakit. A kérésemet elutasítja, mondván az új helyén már megvan a kezdési ideje és ciki lenne átvariálni, nem is akarna ezzel kezdeni. Én meg ezekután elveszem a projektjeit azonnal és világgá kürtölöm,hogy micsoda aljas szemét, áruló, aki semmibe veszi a barátságot és a bajtársiasságot. Még az új cégéhez is eljuttatom közösségi oldalon keresztül. Ez amúgy egy igaz story volt, egy bizonyos pontig, hogy meddig, azt a fantáziára bízom, de annyit elárulok, hogy sajnos nem vagyok Laporta.
Könyörgöm, mondogatjátok ezt többen, de mire alapozzátok? Laporta gyűlöletkampányára?
Képességeit tekintve egyértelmű hogy szükség van rá, tudva hogy Fatit legalább2 azaz lesz az 3-4 hónapig nélkülözni kell, mivel ugyan az a sérülés újult neki ki. Így belegondolva, szidjuk Dembelet, de gyötrelem ez a sok sérülés. Szükség van a feketére, mert brutálisan megvagyunk lőve elől, eleve Agüero kiesett, Fati pedig letudta a 10 meccsét a szezonban. Valami aranyközéputat kell találni. Alemany egy zseni, megfogja oldani. Hozzátéve piszok mód megnézném Xavi kezei alatt ezt a srácot, de ahhoz fejben is Barca dns kell.
Nagyon sokat volt sérült, de azért bőven lett volna ideje négy év alatt mutatni valami extrát. Sajnos nem sikerült neki, iszonyat csalódás így az egész... a szerződéshosszabítos story pedig csak hab a tortára.
Jól írod! "Marginális szerep a játékban", irreális anyagi igényekkel!csababarca írta: ↑2022.01.20. 22:37:44Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.
A kudarcok közös nevezője nem ő volt, szerintem ezt megállapíthatjuk.
Mint ahogy a korábbi sikereké sem, ezt sem tagadom el.
Én is így gondolom. Szerintem többet ér, ha segít a tavasszal, mint az érte kapható max 10-15 milla. Azt sem bánnám, ha esetleg idővel közeledni tudnának a felek, egy egészséges Dembelé igenis extrát tud adni.
Te kevered a dolgokat. Nem érted miért fikázzák, mikor nem volt alapember?csababarca írta: ↑2022.01.21. 08:11:10Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.
Köszönöm, ma is tanultam valamit.
Kevered a dolgokat, nem az anyagi vonzatát és következményeit elemeztem, hanem a pályán lévő "teljesítményt".
Attól mert iszonyat árat fizettünk érte, és még a fizetése is magas volt nem tekinthető alapembernek, egy-két periódustól eltekintve.
Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.Kalapos írta: ↑2022.01.21. 08:00:00
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... verein/131
Én megértem a szapulókat, bár nem tartozok közéjük. Ezt a linket kell kicsit értelmezgetni. A fenti sorod 2. fele tiszta hazugság. Kicsit többet jelent a klub számára, egy óriási problémát és bukást, aminek szerepe volt a több éves romlásban.
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... verein/131csababarca írta: ↑2022.01.20. 22:18:51Az én szememet jobban bántják 4-5 éve, mint egy epizodista, magát többnek gondoló széljegyzet a klubnál.
Az élőben? Itt semmit se látni ebből.csababarca írta: ↑2022.01.21. 07:06:52én csak onnan indítottam, hogy Ferran góljánál egyből mint a birkák páran elkezdtek bezzeg ha Dembelé kommenteket gyártani, ahelyett hogy méltatták volna Ferrant.
Hogyne.
Persze, de akkor én is örülhetek Dembele esetleges elhuzasanak cinikus megjegyzes nélkül? ízlések és pofonok, kinek kiből van elege. Ez az egész futball téma, főleg ez a része, amikor nemtom hány ezer kilométerről, a virtuális térből követünk valamit, kb. lehetetlen objektívnak és racionálisnak lennie, és sztem nem is kell, a foci mindig is az erzelmekrol szólt, ami meg egyenenként változik. Nekem épp Dembele kattant be, mert egy ostoba, narcisztikus hulyegyerek benyomását kelti és halálosan idegesít, amit művel sokszor meccseken. Ettől még lehet h nem az, nem ismerem, meg biztos komplex a szitu közte és a klub között stbstb, meg az is lehet, hogy az általad nem kedvelt arcok távozása fontosabb lesz. Nemtom, de szeretem megélni legalább ebben virtuális foci témában az érzéseket így végletesen, még akkor is, ha egy hasított, nem árnyalt vélemény - épp elég helyzetben kell az életben árnyaltnak lenni, ebben nem szeretnék, ha már úgysem lehetek tökéletes. es ez az érzés most tényleg az, hogy bazira idegesít ez az ember és várom h eltajarodjon, ezért jót röhögök, amikor pl VEB egy az egyben ezt megfogalmazza, és ezért szeretek fórumozni. (meg biztos azért, mert valaki jön és leolt emiatt és lehet fightolni )