Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól írod! "Marginális szerep a játékban", irreális anyagi igényekkel!csababarca írta: ↑2022.01.20. 22:37:44Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.
A kudarcok közös nevezője nem ő volt, szerintem ezt megállapíthatjuk.
Mint ahogy a korábbi sikereké sem, ezt sem tagadom el.
Én is így gondolom. Szerintem többet ér, ha segít a tavasszal, mint az érte kapható max 10-15 milla. Azt sem bánnám, ha esetleg idővel közeledni tudnának a felek, egy egészséges Dembelé igenis extrát tud adni.
Te kevered a dolgokat. Nem érted miért fikázzák, mikor nem volt alapember?csababarca írta: ↑2022.01.21. 08:11:10Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.
Köszönöm, ma is tanultam valamit.
Kevered a dolgokat, nem az anyagi vonzatát és következményeit elemeztem, hanem a pályán lévő "teljesítményt".
Attól mert iszonyat árat fizettünk érte, és még a fizetése is magas volt nem tekinthető alapembernek, egy-két periódustól eltekintve.
Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.Kalapos írta: ↑2022.01.21. 08:00:00
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... verein/131
Én megértem a szapulókat, bár nem tartozok közéjük. Ezt a linket kell kicsit értelmezgetni. A fenti sorod 2. fele tiszta hazugság. Kicsit többet jelent a klub számára, egy óriási problémát és bukást, aminek szerepe volt a több éves romlásban.
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... verein/131csababarca írta: ↑2022.01.20. 22:18:51Az én szememet jobban bántják 4-5 éve, mint egy epizodista, magát többnek gondoló széljegyzet a klubnál.
Az élőben? Itt semmit se látni ebből.csababarca írta: ↑2022.01.21. 07:06:52én csak onnan indítottam, hogy Ferran góljánál egyből mint a birkák páran elkezdtek bezzeg ha Dembelé kommenteket gyártani, ahelyett hogy méltatták volna Ferrant.
Hogyne.
Persze, de akkor én is örülhetek Dembele esetleges elhuzasanak cinikus megjegyzes nélkül?
nagyon megerett mar az ido a levaltasukra, de IDEN sajnos meg muszaj jatszaniuk, mert nincs mas helyettukcsababarca írta: ↑2022.01.20. 22:11:27Jó nézni ezt a gyermeki örömöt, amit okoz hogy elmegy.
Valószínűleg hasonlóan fogok érezni majd 3-4 embernél amikor eljön az idő (ha így haladunk, ilyen szemlélettel 5-6 év múlva), és majd írok ilyen szép sorokat én is, gondolom az is el fog férni a fórumon![]()
Teljesítmény? Ez a story nem a teljesítményről szól. Laporta nemrég azt mondta,hogy jobb,mint Mbappe.
Majd ha hivatalos lesz. Számolom az órákatcsababarca írta: ↑2022.01.20. 22:56:11
Mindegy, túl sok szót vesztegettünk már el rá, mikor zárjátok a topikot?:D
Lehet, csak ezt sose tudjuk meg, mert Busi mindig játszik.
Teszem azt Busi helyén FdJ játszik és ver egy gólt, Te is ugyanúgy leírnád szarkasztikusan, hogy kár, hogy nem Busi játszik, ezt biztos hátrapasszolta volna, vagy valami hasonlót.Le lehet írni, csak nem látom értelmét Torres góljáról annyit írni, hogy bezzeg ha Dembelé van ott, és erre felfűzni egy 5-6 hszt.
Le lehet írni, csak nem látom értelmét Torres góljáról annyit írni, hogy bezzeg ha Dembelé van ott, és erre felfűzni egy 5-6 hszt.
De nem csak a bűnbakokat lehet oltogatni. Most hiába jutottunk tovább a kupában, hadd írja már le az ember, hogy Neto mennyire nulla akárhányszor lehetőséget kapcsababarca írta: ↑2022.01.20. 22:37:44Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.
Tudod mit jelent a marginális szó?
"Marginalis szerepe".csababarca írta: ↑2022.01.20. 22:37:44
Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.
Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.