Élő közvetítések
Napasztmek.
Ezzel teljesen egyetértek.
Nagyon Haaland párti vagyok, de erős felindulásból ugyan, de abból a pénzből az öreg tengelyt cserélném le. Nem klappol ez az öregfiúk - fiatalok két véglet. És számoljunk még Robival is ....
Erről nem Xavi tehet, nem lehet mindenen azonnal változtatni, de ez tavasszal folyamatos probléma lesz.
Közben megkapjuk a tizit
Fati sérülése fájdalmasabb mint a meccs képe sajnos, pedig ez nagy szó ..
Hihetetlen gólérzékeny , nagyon nagy kar lenne , ha nem tudna komoly szinten játszani folyamatosan.
Pedri is lefőtt úgy néz ki.
Hihetetlen gólérzékeny , nagyon nagy kar lenne , ha nem tudna komoly szinten játszani folyamatosan.
Pedri is lefőtt úgy néz ki.
Pedri is lesérül... hihetetlen.
és még tizi is
és még tizi is

Az oké, de kik fogják rúgni?Jack Napier írta: ↑2022.01.20. 23:37:32Innen szerintem az egyetlen esélyünk ha eljutunk a valahogy a tizenegyesekig.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
-
- Jugador d'estrella
Innen szerintem az egyetlen esélyünk ha eljutunk a valahogy a tizenegyesekig.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Fati nem nézett ki jól, ahogy lejött:/
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Úgy tűnik nem nagyon kell agyalnunk azon sajnos, h ki hol játszana Ferran Torres-Ansu-Haaland trióból, az egyikre pénzünk sincs, se lesz, a másik meg úgy néz ki nem tud visszatérni.

Ansu Fati lesz az új Dembelé?!

Fati off, szerintem neki lassan ennyi volt a sportpályafutása:(
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Fati megsérült, remek

Mennyi buflák hozzászólás, baj hogy egyenlítettünk? Mert olyan még sose volt a foci történetében, hogy a gyengébben játszó csapat döntetlent elér. Ezek a gyalázó hozzászólók ennek a csapatnak drukkolnak egyáltalán?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért ha megnézed, nem sok vereségünk volt vele a bajnokságban. Talán egy a Betis ellen?visca el barca írta: ↑2022.01.20. 23:29:29Semmivel nem jobb xavi statisztikaja. Nyilvan 3 honapja van itt, kerdes h meddig lehet takarozni a serultekkel meg a csapatepites maszlaggal. Az biztos h a teljesitmeny egy nagy nulla.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ugyan az a moslek foci, mint Koemannal. Impotens kp, az oregjeink szokas szerint egymast muljak alul. Pedri korul sose ertettem a hypeot, se ize se buze a gyereknek, FDJ-val nem tudom mi lett, de botrany o is. Ez a 120 perc most pont arra lesz jo, hogy hullak legyenek a fiuk a hetvegi bajnokira.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Semmivel nem jobb xavi statisztikaja. Nyilvan 3 honapja van itt, kerdes h meddig lehet takarozni a serultekkel meg a csapatepites maszlaggal. Az biztos h a teljesitmeny egy nagy nulla.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
hát azért na.visca el barca írta: ↑2022.01.20. 23:19:13Nezhetetlen harmatgyenge fhos. Még koeman alatt se jatszottuk ilyen sz*rul.
egyébként tényleg borzalom, lehet a hollandnak igaza volt abban, hogy ez a keret ennyit tud
piké, alba, alves, buszkecc siralom, mellé ma mèg szerintem araujo is szint alatt focizik, FDJ-nek meg csak az ellenfélnek voltak jó labdái..
Fájdalom nézni, pedig reménykedtem Xaviban, de szrból várat.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Őt is utáltuk

A vak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2022.01.20. 23:31:27-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
1. Pedri szerencsere eltevesztette az oldalpasszt
2. Alvesnel szerintem ez teljes erteku golpassz. Nem talalta el jol, de eskudni mernek ra h az ollozo mozdulattal a tomegbe akarta visszatenni, nem pedig kapura.
3. Aki nem latja a fejlodest Xavi alatt, az tovabbra is vak. Sok hianyossaga van a csapatnak, meg mindig, nagyon, de ez ket egymastol teljesen fuggetlen dolog egyelore.
2. Alvesnel szerintem ez teljes erteku golpassz. Nem talalta el jol, de eskudni mernek ra h az ollozo mozdulattal a tomegbe akarta visszatenni, nem pedig kapura.
3. Aki nem latja a fejlodest Xavi alatt, az tovabbra is vak. Sok hianyossaga van a csapatnak, meg mindig, nagyon, de ez ket egymastol teljesen fuggetlen dolog egyelore.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila