Üdv Barcelonában, Christensen!

Emberhátrányban 10 perc alatt megfordították. Akarásból jeles.visca el barca írta: ↑2022.01.20. 21:13:55Na, hatha kiszall a real is a matracosok utan a kupabol. En orulnek ha komolyan vennenk es behuznank vhogy.
Szerintem most hogy alapvető dominanciára törekedő, részleteiben kidolgozott koncepció próbál újra meghonosulni a játékunkban, felértékelődnek kicsit jobban a tapasztalt, nagy játékinteligenciával rendelkezők, és kevésbé számít majd a fizikális állapot. Alves már nem szántja fel a pályát, de rendkívüli labdabiztosságot és szerintem kifejezetten produktív előrejátékot láttunk tőle eddig minden alkalommal. Ráadásul jól is bírta szerintem.
Első indulat velem is ezt mondatja mindig, de valójában szerintem amikor hosszú ideig sérült valaki, akkor utána hiába áll helyre a testrész, és a fizikum, az izmok és inak meccsen kapott terhelését sehogy máshogy nem lehet szimulálni. Valamint szeritnem a játékosok is más mozgáskultúrával rendelkeznek (tudatalatt félnek) abban a helyzetben, amiben megsérültek. Most itt is az éles meccs szitura gondolok. És ez sajnos pont megint nem jó rásérülés vagy más újabb sérülés valószínűsége okán.visca el barca írta: ↑2022.01.20. 20:36:03Fati? Vicc, h hetek ota irjak h egeszseges, de jatszatni nem merik.
Depayról Xavi nyilatkozta is, hogy kellemetlenséget érzett, LDJ meg kétmeccses eltiltás kapott még a Sevillában, amiből most jár le a 2. majd.
Egy csapat úgy játszik ahogy az ellenfele engedi.
Nagyon jó hogy vagyunk páran akik hasonlóan látják.
Tökéletesen egyetértek. Sőt, a végéhez hozzátenném, hogy ha x-re játszottunk volna a végén, akkor simán le is hozzuk arra.Kalapos írta: ↑2022.01.13. 18:09:46"Több időszakban is jobbak voltunk a Real Madridnál, és azt hiszem, ez egy olyan nap, amikor megszabadulhatunk a komplexusainktól, és megmutathatjuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt. Ez egy fordulópont a Barça számára”. " Xavi
Pont ez a lényeg. Elég volt az ússzuk meg álljunk be hátra, és játszanak a vérebek filozófiából amit Valverde és Koeman favorizált. Setien megpróbált változtatni, de végül ő is így szalad bele a késbe.
Xavi neki ment a Realnak szívvel és lélekkel, fiatalokkal, és nem féltünk. Mertünk cselezni, lőni, úgy passzolni hogy az nem a mellettünk lévő emberhez megy 1 méterre.
Erről van szó kérem. Köszi Xavi.
Aki szerint nem volt benne hogy nyerünk, azzal felesleges vitatkozni.
https://www.eredmenyek.com/merkozes/U11 ... sztikaja/0
Szemre és statisztikára is kiegyenlített meccs volt. Benne volt hogy nyerünk, de az X és tizik is, mondhat bárki bármit. Egyébként szerintem ilyen "lelki fölényben", a tiziket simán hoztuk volna, még a tapasztalatlan fiúkkal is. Arra gondolok hogy felszabadultan és teli erőből játszottunk.
A sok megnyilatkozó közül a Te véleményedhez állok legközelebb.Sinya22 írta: ↑2022.01.13. 11:15:06Tetszett a meccs, Alves szerintem remekül megoldotta a jobb oldalt. Vinicus lehetett volna az abszolút nyerőember, de szerencsére elég kevésszer jutott lövéshez. Láttam valaki bírózott az élőben, hát nem tudom. Volt pár eset amit tovább engedett a játékvezető, szerintem abszolút nem a Realnak fújt, de mindegy![]()
Az nagyon meglepett, hogy a levegőben tudtuk többször is megverni őket, LDJ ha valamihez, akkor ehhez ért. Nem kell nekünk Morata, jó lesz ő is a meccsek végére, csak kell egy kezdő 9-es aki azért az összjátékban sokkal jobb, és gyorsabb.
Engem nem bánt, hogy nem jutottunk tovább, örülök hogy nem lett sérülés, Araujo egyszer majdnem meghúzódott, ott szívtam a fogam kicsit. Én is nagyon várom, hogy elteljen még 1-2 hét és összeálljon a keret. De amit még jobban várok, az a következő szezon, ahol remélhetőleg nem lesz ennyi hiányzónk a fél szezonban és tudunk 1-2 erősítést hozni.