Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2022.01.19. 10:32:35

Ronaldinho&Barca írta:
2022.01.18. 22:48:30
Félelmetes mennyire kretén ez az ügynöke, de de ez a világ erről szól, ők azért "dolgoznak" foggal körömmel hogy irdatlan nagy pénz szakítsanak le. Azért gondoljatok bele csak 20m euro mert aláírt a srác.. félelmetes ügynöki jutalék, de én akkora pofára esést látok ebben. Pedig nagyon megnéztem volna egy Fati-Dembele-Ferran támadó triót, lett volna sebesség, elképzelés, mert egyébként piszok tehetséges csapatunk van elől, csak mondjuk a csapat 3/4-e mindig a kórházi ágyat nyomja.
20milliós aláírási pénzt Raioláék szoktak kérni miután egy nagyágyút átigazoltak, nem pedig meglévő kérdéses fenegyerek hosszabbításánál :mrgreen: :mrgreen:

Milyen hihető hogy az ügynöke szerint a Barca nem akar tárgyalni :roll: Biztos a Barcának kedvez ha lejár a szerződése és ingyen elmehet a klub történetének második legdrágább igazolása. [-X

Nagyon sok kérdőjel volt a srác körül végig, nem lehet tudni hogy a média volt kihegyezve rá vagy tényleg kiugróan suttyó volt, most rácáfolhatott volna mindenre azzal hogy egy mindkét fél szempontjából megfelelő kompromisszumot köt a klubbal hálája jeléül, de úgy néz ki ez az ügy sem fog kilógni a vele kapcsolatos hírek közül.
Neymar árának felébe került(+bónuszok) viszont annak a tizedét sem tudta lerakni lassan 5 év alatt mint Neymar az első 2 éve alatt.
Chino
Llegenda del Barça

2022.01.19. 10:23:29

grgly50 írta:
2022.01.18. 20:31:34
Azért ne felejtsük el, hogy ezek az infók mind különböző újságíróktól származnak, aminek talán a fele igaz.
Hívatalos információ egyikük szájából sem hangzott el.
Tehát így kell fogadni minden "infórmációt"
Nem csak ebben az esetben, de mindenhol!
Nem csak újságírók szájából hangzott el. Alemany is nyilatkozott erről, ahogy Sissokonak is hangzottak el szájából hasonló szavak, amik ráadásul pont, hogy ellentmondanak a jelenlegi kijelentésének. Ahogy Romerotól is származnak infok.
De ha a számok nem is egyeznek pontosan, már magában az, hogy fizetésemelést követel kiveri a biztosítékot. A bónusz sajnos hihető. Ugyanakkor nagyon jól tudják tudják Sissokoék,. hogy ez lehetetlen elsősorban a klub anyagi helyzete miatt. Ezzel inkább az lehet a céljuk, hogy elmondhassák, hogy ők próbálkoztak, de a klub nem volt nyitott. Ez a nem ültek le velük szöveg is... Könyörgöm, fél éve mennek a tárgyalások.
Az is elmond valamit, hogy míg kezdetben Dembélé folyamatosan lenyilatkozta, hogy boldog és maradni szeretne, jó ideje meg sem szólal, csak Sissoko beszél, eléggé bekussoltatta az ügyfelét, bár ez nem meglepő.
Kicsit úgy hangzanak ezek a nyilatkozatok, mintha Dembélé eddig folyamatosan hátán cipelte volna a csapatot és top 3 játékos lenne, aki nélkül kiesőcsapattá válna a Barca.
Biztosan nem szent a klub sem, de jelenleg, ha a hivatalos, a szereplők szájából elhangzott dolgokra alapozunk is látszik a kép.

Ennek ellenére én feleslegesnek tartom padoztatni, nyomást gyakorolni már nem fogunk, szükségünk pedig -lehet, hogy nehéz bevallani- van rá.
A Moribás eset kicsit gáz, mert ott a klub volt előnyben. Nekik win-win szitu volt. Ha hajlik az egyezségre rendben, ha nem, akkor 16+ millióért elviszik. Utólag úgy tűnik mi jártunk jól és 2 millió még be is jöhet belőle, mert átadólistára került a németeknél. Ráadásul távoltól sem volt pótolhatatlan ember.
Forca Barca!!!!
Andris
Adminisztrátor

2022.01.19. 10:23:16

daffy írta:
2022.01.19. 10:20:00
Andris írta:
2022.01.19. 10:04:42

Azért ma elég szofisztikált eszközökkel tudják "átvilágítani" az emberek testét :D Sztem még azt is meg tudják állapítani, ha kell, hogy a fájdalomreceptorok vagy mik aktívak-e, nem hogy azt, hogy van-e gyulladás, törés, bármilyen elváltozás akár csont, akár izom, akár ínszerkezetben, akárhol.
Egyébként meg neki sem érdeke kiülni az edzéseket is.
Én úgy tudom,hogy nba-ben pl hátfájdalmat szoktak kamuzni,mert az szinte kideríthetetlen,hogy valós-e.
Lehet, igazából nem értek hozzá, de nem hiszem, hogy ez valósággá válhatna. Egy profi labdarúgó nem játszhat sérültet, különben teljesen elesik a formájától, és ráadásul rehabra ugyanúgy kell járnia minden nap, talán még több időt is, mint normál edzésre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
daffy
Madridista

2022.01.19. 10:20:00

Andris írta:

Azért ma elég szofisztikált eszközökkel tudják "átvilágítani" az emberek testét :D Sztem még azt is meg tudják állapítani, ha kell, hogy a fájdalomreceptorok vagy mik aktívak-e, nem hogy azt, hogy van-e gyulladás, törés, bármilyen elváltozás akár csont, akár izom, akár ínszerkezetben, akárhol.
Én úgy tudom,hogy nba-ben pl hátfájdalmat szoktak kamuzni,mert az szinte kideríthetetlen,hogy valós-e.
Andris
Adminisztrátor

daffy írta:
2022.01.19. 07:52:32
Subinho írta:
2022.01.19. 06:47:38
Nagyon jó a cikk a főoldalon. Egyáltalán nem bánom, hogy megy "Majdnem" Dembelé :)
Megvolt a bizalom felé, de nem élt vele. Viszont én nem raknám fél évre lelátóra ha marad júniusig. Dolgozzon csak, kell vki, akivel lehet pihentetni a kezdőket. Cserének, kupameccsen bőven jó. És most már arra sem kell vigyázni, nehogy megsérüljön, mert akkor nem tudjuk eladni. Sztem fog majd pislogni júniusban, hogy ha nem fognak kapkodni utána :D
A második edzésen fogja bejelenteni kb,hogy fájdalmat érzett a hátában. Aztán kiüli ő a maradékot. Nem kap füttyöt,nem kell dolgoznia,a pénztárgép meg cseng.

De továbbra is tartom, hogy őt lelátóra száműzni egy ostoba lépés lenne, akárhogyan is alakul. Nekünk egyszerűen sehol nem éri meg, csak jól betartanánk neki, és semmit nem nyerünk, viszont egyértelműen veszítünk. Ha meg majd nem adná a maxot edzéseken, meg amikor pályára léphet, még mindig küldhetjük akármelyik pillanatban a szamárpadra, csak akkor már arcvesztés nélkül, mert mindenki tudhatja, hogy nem csak kicsinyes bosszú, amiért nem akar mindenáron a Barcában megöregedni.
Edzzen, üljön a padon, játsszon ha kell sérülések vagy rotáció vagy az eredmény miatt.
De mindezek előtt le kell zárulni az átigazolási ablaknak.

Fogy az idő, ha hihetünk az újságnak kicsit is, akkor az ügynöke elkezdett bekeményíteni, ami leginkább azt támasztja alá számomra, hogy egy chiken game megy a klub és közöttük, mert amúgy ők is tudják, hogy mástól se fognak jobb fizetést kapni, még akkor se ha ingyen megy a srác. Egyszerűen mert nem profi a hozzáállása a munkához, kifejezetten negatív a hozzáállása a kenyeret adó klubhoz (Dortmundban is, mostmár nálunk is), és talán nincs még egy ilyen üveglábú öröktehetség az egész kontinensen, mint ő. Én sem adnék neki, bármelyik csapat is legyen, aki leigazolja. Max az tehetne be, hogy van akiknek nem számít a pénz (PSG, Chelsea, City, Newcastle?). De ezeknek meg lehet másfél keretre való jobb játékosuk mint Dembelé, csak akarni kell.
Lényeg a lényeg, akár még el is adhatjuk, ha ők fújnak visszavonulót, mert túlzásba viszik a nyilvános keménykedést és kármentésre kényszerülnek az imidzset illetően. Meg persze Laportáéknak is kell találni egy balek klubot.
Ha meg nem, szerintem simán bennevan, hogy akár Februárban, akár Májusban majd fillérekért + sok függő részért hosszabbít nálunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mess2009
Director del Fútbol

2022.01.19. 09:08:41

Sissoko?! - művészi gazemberség. nézzük egyszerűen: 17M amiért nem dolgozott meg, kifelé áll a rúdja de kapna még egy esélyt. erre jön a 40+20 és a valós 17 esetleg a lapát el van felejtve, már a licit a 40 misire tevődött!! innen egy 35 de akár 30 is már kompromisszumnak látszik!
az első (eddigi) blama még hagyján....nem tudhatták. na de ezek után egy duplázás?! csak azt remélem ajtót mutatnak nekik lesz annyi tartásuk.
Kalapos
Capitá del Barça

2022.01.19. 08:17:35

Nézem a főoldali cikket, alig több mint 2x annyit játszott nálunk, mint a Borussiában, de viszont 3x annyi gólt lőtt.
Gólpassz viszont ugyanannyi, ami vicces.
De így összességében igazából kb. hozta a korábbi stattjait, nem romlott, nem javult, hanem változott az assist/gól arány, de ennyi.

Hogy ezzel mit akarok mondani azt én sem tudom. :mrgreen:
Nyiri81
Entrenador del Barça

2022.01.19. 07:57:34

MessiNeymarSuarez írta:
Ez amúgy az a Moussa Sissoko aki a Tottenhambe nyomta és most a Watfordba játszik? Egyszerre aktív játékos és ügynök is egyben? :lol:
Nem. Nem ugyanaz a két ember.
Csak is Puyol
daffy
Madridista

2022.01.19. 07:52:32

Subinho írta:
Nagyon jó a cikk a főoldalon. Egyáltalán nem bánom, hogy megy "Majdnem" Dembelé :)
Megvolt a bizalom felé, de nem élt vele. Viszont én nem raknám fél évre lelátóra ha marad júniusig. Dolgozzon csak, kell vki, akivel lehet pihentetni a kezdőket. Cserének, kupameccsen bőven jó. És most már arra sem kell vigyázni, nehogy megsérüljön, mert akkor nem tudjuk eladni. Sztem fog majd pislogni júniusban, hogy ha nem fognak kapkodni utána :D
A második edzésen fogja bejelenteni kb,hogy fájdalmat érzett a hátában. Aztán kiüli ő a maradékot. Nem kap füttyöt,nem kell dolgoznia,a pénztárgép meg cseng.
Subinho
Director del Fútbol

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2022.01.18. 22:48:30

Félelmetes mennyire kretén ez az ügynöke, de de ez a világ erről szól, ők azért "dolgoznak" foggal körömmel hogy irdatlan nagy pénz szakítsanak le. Azért gondoljatok bele csak 20m euro mert aláírt a srác.. félelmetes ügynöki jutalék, de én akkora pofára esést látok ebben. Pedig nagyon megnéztem volna egy Fati-Dembele-Ferran támadó triót, lett volna sebesség, elképzelés, mert egyébként piszok tehetséges csapatunk van elől, csak mondjuk a csapat 3/4-e mindig a kórházi ágyat nyomja.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2022.01.18. 21:31:29

Camavingának 18 évesen több esze volt mint Dembelének, ő kirúgta Sissokko-t mint ügynököt :lol:

https://twitter.com/Barca_Buzz/status/1 ... 6807233547

Raiola wannabe? Hát akkor azt elég rosszul csinálja, mert Raiola egyik ismérve hogy Laportával és hasonló kaliberekkel jó viszonyt ápol :D :D

Ez amúgy az a Moussa Sissoko aki a Tottenhambe nyomta és most a Watfordba játszik? Egyszerre aktív játékos és ügynök is egyben? :lol:
grgly50
Capitá del Barça

2022.01.18. 20:31:34

Azért ne felejtsük el, hogy ezek az infók mind különböző újságíróktól származnak, aminek talán a fele igaz.
Hívatalos információ egyikük szájából sem hangzott el.
Tehát így kell fogadni minden "infórmációt"
Nem csak ebben az esetben, de mindenhol!
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2022.01.18. 19:18:41

Titinho írta:
2022.01.18. 17:20:06
🗣 | Sissoko, Dembele’s agent: "Yes, we are demanding a lot for Ousmane. If the club had sat down and talked we could’ve reached an agreement. Instead they are threatening that he won’t play anymore and that’s unacceptable, we will work to make sure Dembele is respected." [RMC]
Legalább némi iróniával mondta a vastag részt, remélem. :D Bár ennyi agyat nem tudok kinézni ebből az emberből. A végén még el találja kotyogni, h tényleg vmi 40 milliót akarnak Dembinek. Legalább most még gondolhatjuk azt, h csak túloznak a hírek, h a klub jobb fényben tüntesse fel magát. :D
Tényleg Raiola-fílingje van az embernek ezzel a csávóval kapcsolatban, csak ez a noname gyerek bőven nem engedheti meg magának, h ekkora arccal menjen neki egy nagy klubnak.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2022.01.18. 19:04:26

MQuCsabi írta:
2022.01.18. 18:53:23
De mièrt is játszatnál egy embert, aki nem akar a csapatod tagja lenni? Ő akkor a felszerelèsen kívül mit visz ki a pályára?
Lehet hülyeség, de én nem tartanám kizártnak, hogy egy "lesz@rom" Dembélé sokkal jobban vagdosná a gólokat. Láttuk őt itt is azért fél évig folyamatosan magas szinten játszva sok gólt rúgni, az is elképzelhető, hogy nagy akarásnak nyögés lett a vége.

Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy normálisan játszana, már csak a megítélése, VB, meg következő csapata/fizetése okán is...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2022.01.18. 18:53:23

De mièrt is játszatnál egy embert, aki nem akar a csapatod tagja lenni? Ő akkor a felszerelèsen kívül mit visz ki a pályára?
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2022.01.18. 18:16:51

Kicsit ilyen Raiola-wannabe-nek tűnik ez a csávó. Majd lesz pofáraesés, ha senki nem akar majd vele együtt dolgozni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2022.01.18. 18:04:36

A bohócbanda helyett most már Gavival és Araujoval kéne foglalkozni.
Olcha
Jugador del Barça

2022.01.18. 17:58:47

..és ennyi ésszel keresnek ennyi pénzt (Dembouz és ügynöke). Kő buták - kivéve, ha nem a Futball a céljuk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2022.01.18. 17:41:32

Troym írta:
2022.01.18. 15:18:24
Kinek a "kárára" játszatnátok Dembelét? Fati, Torres, vagy Depay? Esetleg Luuk? Előbbi 3 kéne az alap kezdő legyen, utóbbi meg kb. az egyetlen, akinek vannak még góljai. Tényleg nem látom miért kéne valakit közülük padra a pali miatt. 5. számú támadó meg inkább Abde legyen, hogy fejlődjön, hátha valami frankó kis szélsőt lehet belőle nevelni.
Nem azt mondtam, hogy alapkezdő legyen, nálam is előtte lennének a sorba, akikkel hosszútávon számolunk. De azért rotációban használnám, mégis csak többet érünk vele, mintha lelátózna.
Camp Nou99 írta:
2022.01.18. 16:00:57
Már így is messze túllépte a csapat azt határt amíg az ő esetében indokolt lenne.
Innentől nincs számára visszaút ,edzés ,lelátó ,edzés lelátó ,aztán viszlát, szabadulni tőle mindenáron.
Ahogy mondták ,egy játékos se lehet nagyobb a csapatnál ,ő meg pláne nem.
De ha játszana, azzal miért is lenne nagyobb, mint a klub? Ha van egy munkásod, akiről tudod, hogy fél év múlva elmegy, nem mondod azt neki, hogy okés, innentől nem kell semmit csinálnod, de a fizetésedet ugyanúgy megkapod. Mert ezzel elsősorban csak magadat szivatod meg. Az okés, hogy onnantól a legfontosabb feladatokat nem neki fogod adni.
Titinho
Director del Fútbol

2022.01.18. 17:20:06

🗣 | Sissoko, Dembele’s agent: "Yes, we are demanding a lot for Ousmane. If the club had sat down and talked we could’ve reached an agreement. Instead they are threatening that he won’t play anymore and that’s unacceptable, we will work to make sure Dembele is respected." [RMC]

Biztosak lehetünk benne, hogy amint véget ér az átigazolási időszak januárban és marad a csapatnál, jön majd egyből a betegszoba meg a Fortnite.

A tökömet rá, hogy valami "sérülés" miatt nem lesz bevethető.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Troym
Director del Fútbol

2022.01.18. 17:09:20

szilva írta:
2022.01.18. 16:47:23
MessiNeymarSuarez írta:
2022.01.18. 16:40:06
"Sissoko: “They can not swing the threat that Dembele will not play for 6 months if he does not renew. This is a pressure blow that does not work with people like us. Maybe it can work with other agents, but that’s not my case, I’m defending my player’s interests.”
Szóljon már valaki neki, hogy a játékosának az az érdeke, hogy ne játszon, mert úgy nem sérül meg.
Pont, hogy úgy néz ki célt érnek Laportáek a lelátózással. Akkor fordulsz sajtóhoz, meg fenyegetözöl ha megijedtél, hogy tényleg kidobnak a csapatból. Gondolom Dembi nyomasztja az ügynökeit, hogy persze marha sok pénz kell, de a vb szereplés is legyen meg. Ha még kicsit rátesznek a nyomásra, szerintem el lehet adni januárban. (A hosszabbítás szerintem már nagyon nem várható)
szilva
Barça B

2022.01.18. 16:47:23

MessiNeymarSuarez írta:
"Sissoko: “They can not swing the threat that Dembele will not play for 6 months if he does not renew. This is a pressure blow that does not work with people like us. Maybe it can work with other agents, but that’s not my case, I’m defending my player’s interests.”
Szóljon már valaki neki, hogy a játékosának az az érdeke, hogy ne játszon, mert úgy nem sérül meg.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

bence0330 írta:
2022.01.18. 15:24:34
Troym írta:
2022.01.18. 15:18:24
Kinek a "kárára" játszatnátok Dembelét? Fati, Torres, vagy Depay? Esetleg Luuk? Előbbi 3 kéne az alap kezdő legyen, utóbbi meg kb. az egyetlen, akinek vannak még góljai. Tényleg nem látom miért kéne valakit közülük padra a pali miatt. 5. számú támadó meg inkább Abde legyen, hogy fejlődjön, hátha valami frankó kis szélsőt lehet belőle nevelni.
Annyi, hogy elkezdtünk jól állni elöl, de jobbra mégiscsak egyedül Torres van. Abde is elszórakozik ott jobb meccsein, de nem jobbszélső. Balra nyilván bőven megvagyunk, Fati-Depay-Abde-Jutglá, középen is megvagyunk, ha nem is minőségben (Jutglá, LDJ, BW, Depay, Fati, Torres), de jobbra egy szem Torresünk van, akinek lehet, hogy kell még pár hét, hogy játékba jöjjön/beilleszkedjen.

Ha marad, kijelenteni szerintem nem kéne, hogy mostantól fél év pad, mert abból nem lehet visszajönni. Inkább játsszon, ha kell, építsük le, játszanak helyette, de bőven kelleni fog ő még... a padoztatásnál szerintem minden jobb, küldjük el ingyé', játsszon, mindegy. Ez olyan hímtagméregetés lenne, ahol a sajátunkat méregetnénk a sajátunkhoz, tök felesleges.

Félreértés ne essék, ha a hírek fele is igaz, akkor én is odaküldeném szívem szerint, de szerintem nem értelmes megoldás. Umtiti más kérdés (lett volna, de megoldotta magától).
A lelátózással egy célt lehet elérni: Ha már ő beleköpött a Barca levesébe, akkor a klub is beleköt az ő levesébe. Ha fél évet lelátózik akkor még olyan ajánlatokat sem fog kapni mint amiket most kapott. Hogy ez mennyire korrekt az más kérdés, viszont ha Moribával meg lett lépve akkor úgy lenne célszerű ha Dembele esetén is meglépnék.
Ennek feltétele az, ha tényleg igazak a hírek hogy Xavi nagyot csalódott Dembelében.
De már az se volt semmi hogy az ügynöke bele kötött Xaviba hogy miért állította be a múltkor.
Az lett volna a korrekt ha fű alatt megegyeznek egy jelképes hosszabbításban hogy a klub egyik legdrágább igazolását ne kelljen ingyen elengedni, aztán a nyáron lécel.

Közben már az ügynöke fenyegetőzik:
Troym
Director del Fútbol

2022.01.18. 16:30:06

A legviccesebb, hogy lassan az is kiderül, hogy másnak se kell ez az "extraklasszis". Ha kéne, aláírt volna valahova. Szerintem összesen egy Newcastle ajánlatuk lehet júliustól. (vagy most januártól akár) Szakmailag se nagyon illik sehova, (csak PL klubbok kerültek eddig is szóba, és max a Newcastle venne ekkora zsákbamacskát) és ekkora pénzekért szezonként 30 feletti gól+gólpassz az elvárás.
Ma Sissoko nekitámadt a Barca vezetőknek. (mundo) Ha lenne kivel tárgyalniuk, minek foglalkozik még azzal, mit csinálnak, vagy mondanak a Barca vezetői?
Én Alemany helyében a 48 órás határidő után harmadolnám az ajánlatot és adnék még 24 órát, majd azt is harmadolnám és így tovább.
Válasz küldése