daffy írta: ↑2022.01.19. 07:52:32
Subinho írta: ↑2022.01.19. 06:47:38
Nagyon jó a cikk a főoldalon. Egyáltalán nem bánom, hogy megy "Majdnem" Dembelé

Megvolt a bizalom felé, de nem élt vele. Viszont én nem raknám fél évre lelátóra ha marad júniusig. Dolgozzon csak, kell vki, akivel lehet pihentetni a kezdőket. Cserének, kupameccsen bőven jó. És most már arra sem kell vigyázni, nehogy megsérüljön, mert akkor nem tudjuk eladni. Sztem fog majd pislogni júniusban, hogy ha nem fognak kapkodni utána
A második edzésen fogja bejelenteni kb,hogy fájdalmat érzett a hátában. Aztán kiüli ő a maradékot. Nem kap füttyöt,nem kell dolgoznia,a pénztárgép meg cseng.
Azért ma elég szofisztikált eszközökkel tudják "átvilágítani" az emberek testét

Sztem még azt is meg tudják állapítani, ha kell, hogy a fájdalomreceptorok vagy mik aktívak-e, nem hogy azt, hogy van-e gyulladás, törés, bármilyen elváltozás akár csont, akár izom, akár ínszerkezetben, akárhol.
Egyébként meg neki sem érdeke kiülni az edzéseket is.
De továbbra is tartom, hogy őt lelátóra száműzni egy ostoba lépés lenne, akárhogyan is alakul. Nekünk egyszerűen sehol nem éri meg, csak jól betartanánk neki, és semmit nem nyerünk, viszont egyértelműen veszítünk. Ha meg majd nem adná a maxot edzéseken, meg amikor pályára léphet, még mindig küldhetjük akármelyik pillanatban a szamárpadra, csak akkor már arcvesztés nélkül, mert mindenki tudhatja, hogy nem csak kicsinyes bosszú, amiért nem akar mindenáron a Barcában megöregedni.
Edzzen, üljön a padon, játsszon ha kell sérülések vagy rotáció vagy az eredmény miatt.
De mindezek előtt le kell zárulni az átigazolási ablaknak.
Fogy az idő, ha hihetünk az újságnak kicsit is, akkor az ügynöke elkezdett bekeményíteni, ami leginkább azt támasztja alá számomra, hogy egy chiken game megy a klub és közöttük, mert amúgy ők is tudják, hogy mástól se fognak jobb fizetést kapni, még akkor se ha ingyen megy a srác. Egyszerűen mert nem profi a hozzáállása a munkához, kifejezetten negatív a hozzáállása a kenyeret adó klubhoz (Dortmundban is, mostmár nálunk is), és talán nincs még egy ilyen üveglábú öröktehetség az egész kontinensen, mint ő. Én sem adnék neki, bármelyik csapat is legyen, aki leigazolja. Max az tehetne be, hogy van akiknek nem számít a pénz (PSG, Chelsea, City, Newcastle?). De ezeknek meg lehet másfél keretre való jobb játékosuk mint Dembelé, csak akarni kell.
Lényeg a lényeg, akár még el is adhatjuk, ha ők fújnak visszavonulót, mert túlzásba viszik a nyilvános keménykedést és kármentésre kényszerülnek az imidzset illetően. Meg persze Laportáéknak is kell találni egy balek klubot.
Ha meg nem, szerintem simán bennevan, hogy akár Februárban, akár Májusban majd fillérekért + sok függő részért hosszabbít nálunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila