1. Ha jól tudom Messinek ez a netto, illetve Franciaországban nem 50 %-kal vágják meg a fizutdat. Ez a havi 40 millió brutto annyira nem elképzelhetetlen, nagyságrendileg Barto is ennyit fizetett Griezmannak. Persze ez tényleg egyben felháborító, vicces, alaptalan és és elszállt összeg.Andris írta: ↑2022.01.16. 19:08:371.
A 200 milliót 5 évre nem hiszem el.Egyszerűen nem. Messi kap évente most 35-40 milliót a PSGben, nem? És csak két évre van szerződése. Dembelénél pont 40 lenne évente, 5 éves szerződéssel. Ilyet egészen biztosan nem kértek, a fele is túlzásnak tűnik, és a negyede is klasszis labdarúgó nagyon jó fizuját jelentené.
2.
Továbbra sem látom a világon semmi értelmét szamárpadoztatnunk. Pénzt akar keresni, nincs szerintem ezzel semmi gond. Ha úgy érezné, hogy sportszakmailag nem léphet előre a Barcával, azzal sem lenne semmi gond szerintem. Bárkinek szíve joga ehhez, még ha nekünk esetleg nem is esik jól. Esetleg azt lehet zokonvenni, hogy most nem akar továbblépni, amikor még kaphatnánk érte pénzt, de hát könyörgöm, fél év van hátra a szerződéséből. És szezon közi ablak van, ilyenkor szakmai szempontból sem túl jó váltani, ilyenkor csak kényszerigazolásokat szoktunk látni. Nyáron kellett volna eladni, ha akarjuk, vagy tavaly nyáron, ilyenkor már késő okosnak lenni.
Csak ezekért betartani neki, szerintem baromira nem éri meg. Legszívesebben én is lekevernék neki négy pofont, de ha leültetjük a lelátóra fél évre, szerintem továbbra is inkább a saját kezünkbe harapunk.
Miért? .....
3.
Nyilván a történtek fényében (amennyiben igazak az ultimátumok, meg a többi) azt tudom mondani, hogy amint felépültek a játékosaink (mostmár Braithwait is kezd), érdemes azokkal próbálkozni többet, akik még jövőre is itt lesznek. Dembelét meg majd használjuk kevesebbszer, rotációban, csereként, vagy amikor rákényszerülünk. De ez még mindig nem lelátóra száműzés.
Nyilván ha van Depay meg Torres meg Fati, akkor talán már nem fog annyira hiányozni az a kezdeményező képesség, amit kb csak Dembelétől láttunk már jó ideje.
Ha nem adja majd edzéseken / csereként a 110%ot ezek után, amit Xavi elvár mindenkitől, akkor még nyilván lehet később is lelátóra küldeni.
4.
Egyszerűen fel nem tudom fogni, miért nem adunk neki szabad utat már most, ebben az átigazolási ablakban. Ha nyáron úgyis megy ingyen, megúszhatnánk fél évi fizuját, és még ő is kaphatna jó fizetést. Plusz lenne egy friss szerződése és végre újra nyugodtan megsérülhetne.
Tényleg nem értem, hogy ha nem adunk neki több pénzt, ő meg nem fogadja el, és azt se, hogy eladnánk, akkor miért nem engedjük szabadon. Megéri a mostani helyzetünkben hozzávetőleg 5millió eurót szamárpadoztatásra költeni?
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a bánat van.
Romero adatai általában hitelesek, eléggé tűzközelben van ami a a klub anyagi jellegű információit illeti, leginkább az igazolások, fizetések terén. Ez szerintem se nem jelent forintra pontos összeget, de a nagyságrend biztos passzol.
2. Ezt én is így látom. Ugyanakkor nem tudom, hogy 100 %-on pörögne-e, még ha tudatalatt is. Xavival viszont nagyon jóban vannak, ő is azt mondta, hogy többször beszéltek és Dembélé szándéka a maradás. Lehet hogy volt benne egy kis pr is, de nem hiszem, hogy teljesen alaptalanul nyilatkozna. Nem akarok mindent Sisokkora kenni, de szerintem egy másik ügynökkel már rég dűlőre jutottunk volna.
4. Megkapta az ingyen igazolható státuszt. Innen már csak a klub jár rosszul. Ha marad a fizetését mindentől függetlenül állni kell a fizuját, ha felbontjuk a szerződését ki kell fizetni a fennmaradó összeget, ha bíróság elé visszük az ügyet szintén mi szívunk. Viszont senki sem akar fizetn, ha nyáron ingyen vihető. A PSG-nek most eladnia kell az FFP miatt, nyáron viszont 99 %, hogy Mbappé és egy 34 éves Di Marianak sem fogják a fizuját meghosszabbítani, ha mehet helyette Dembélé. A MU is a nyárra vár, már korábban felvették a kapcsolatot Sissokoval, hogy ne hosszabbítson. A Juvet említették még többször, mint potenciális vevőt.
Moratáról max. a Realos karrierjében lehet azt mondani, hogy tényleg egy komoly játékos. Az azt követő pályafutásában szezononként cserélgette a klubjait Vagy kölcsönadták vagy végleg megszabadultak tőle. Az Atmába sem tartom véletlennek, hogy egy szezon után megérkezett Lajos és ment is a spanyol a Juveba kölcsönbe kötelező vásárlási opcióval, amit az olaszok nem akarnak fizetni. Hiába ment el Cr nem ragaszkodnak hozzá és megszabadulnának tőle, annak ellenére, hogy fizettek már 15 milliót a kölcsönért.visca el barca írta: ↑2022.01.16. 19:05:13morata legalabb letett mar vmit az asztalra, ez a szerencsetlen meg evek ota abbol el, hogy a dortmundban elkapott egy jo felevet.
pont olyan mint a vbken, ebken feltunt sztarok (pl. james), volt ket jo meccsuk eletukben, aztan abbol elnek 10 evig.
Egy, amolyan Larsson szerepkörben el tudnám elképzelni, ahhoz viszont túl drága és nagy a bérigénye.
Bocs a hosszú hsz-ért.