Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
barcami
Jugador del Barça

2022.01.16. 14:14:44

A leigazolásának nem örültem.
Régóta a csapaton kívül szeretném látni.
Nem méltó a Barcelonához.
Remélem napokon belül megszabadulunk tőle és végre egy kreatív jobbszélső játékot tud felépíteni Xavi, ahol nem egy agyatlan gyalogkakukk futkározik.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2022.01.16. 14:07:50

mehet a rákba, umtiti barátjával együtt

történelem legrosszabb igazolásai, komolyan
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Titinho
Director del Fútbol

2022.01.16. 13:49:14

davi10 írta:
2022.01.16. 11:02:36
Emberileg egyértelműen a legunszimpatikusabb a 100+os bukta játékosok közül, nem is értem mit gondol magáról. Talán még Coutinho is többet játszott nála, aki fél évvel később jött, volt 1 évet sérült meg 1 évet kölcsönben. 40 milliós fizu/év, az...
Remélem még januárban el tudjuk passzolni vagy cserélni valakire. Csak ne Morata-ra.
Jó az összehasonlítás, Coutinho 106 meccsen játszott nálunk, Dembelé 129 meccsen, és 108 meccsen volt sérült. De ahogy írod másfél év fórja van. :D 1 millió/meccs nem rossz arány. :lol: =D>

Felbontani a szerződését azt hiszem nem is lehet, van valami ilyesmi szabály, hogy a lejáró szerződés utolsó félévében nem lehet egyoldaúlag felbontani a szerződését, csak ha súlyos sérülés van asszem.

Morataval egy mondatban se lehet említeni a palit, ne is tegyük, bár sajnos nem sok esély van rá szerintem.

Lehet majd szaladgálni a Newcastle-ben, 30 éves korára ez a pali a Nantes-ban fog villogni a francia bajnokságban.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2022.01.16. 13:04:03

a kifogott hal legalább ficánkol ugyanúgy, szemben Dembivel :D
grgly50
Capitá del Barça

2022.01.16. 12:56:20

NovaProspekt írta:
2022.01.16. 12:10:04
pár éve amikor Dembiről jöttek a hülyeségeiről szóló pletyók, nagyon érdeklődve vártam azt, h hogyan fog viselkedni majd a hosszabbításakor. pontosan azt csinálja sajnos, amit kinéztem akkor belőle, 0 realitásérzék. ha bárminemű agy és/vagy tisztesség lenne ő benne és a hasonlóan bumburnyák ügynökében, akkor azt lesték volna, h hogyan viszonozhatják most a klubnak azt, h 5 éven keresztül csak felvette a gyerek a lóvét a semmire (függetlenül attól, h most hibás-e emiatt bárki). írom mindezt úgy, h ezeket a 200 misis fizuról szóló pletykákat el sem hiszem egyébként, de azt igen, h fizetésemelést akar a csávó, csak mire fel? állítom h ha egy Braithwaite kihúz itt 5 évet, többet fog adni ennek a csapatnak, mint Dembi mester.

azt is bírom, amikor a Dortmunddal jönnek azok, akik védik... 5 éve játszik itt, ott meg játszott 2 évet. :D ha bármi érdemlegeset letett volna itt az asztalra az ittléte alatt, eszébe nem jutna senkinek itt a Dortmundról beszélni.
Van a mondás: "A kifogott halat már nem kell etetni!"
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2022.01.16. 12:10:04

pár éve amikor Dembiről jöttek a hülyeségeiről szóló pletyók, nagyon érdeklődve vártam azt, h hogyan fog viselkedni majd a hosszabbításakor. pontosan azt csinálja sajnos, amit kinéztem akkor belőle, 0 realitásérzék. ha bárminemű agy és/vagy tisztesség lenne ő benne és a hasonlóan bumburnyák ügynökében, akkor azt lesték volna, h hogyan viszonozhatják most a klubnak azt, h 5 éven keresztül csak felvette a gyerek a lóvét a semmire (függetlenül attól, h most hibás-e emiatt bárki). írom mindezt úgy, h ezeket a 200 misis fizuról szóló pletykákat el sem hiszem egyébként, de azt igen, h fizetésemelést akar a csávó, csak mire fel? állítom h ha egy Braithwaite kihúz itt 5 évet, többet fog adni ennek a csapatnak, mint Dembi mester.

azt is bírom, amikor a Dortmunddal jönnek azok, akik védik... 5 éve játszik itt, ott meg játszott 2 évet. :D ha bármi érdemlegeset letett volna itt az asztalra az ittléte alatt, eszébe nem jutna senkinek itt a Dortmundról beszélni.
Subinho
Director del Fútbol

2022.01.16. 11:18:39

A legjobb az lenne, ha ráraknánk egy "ingyen vihető" cédulát és menne még januárban. Miért?
Nem akar most menni, csak júniusban ingyen.
Addig fizetjük a fizuját, miközben nem számolunk vele (vagy megsérül).
Ha felbontjuk a szerződését, akkor meg ugyanúgy fizetünk utána...
Melyik a jobb, ül a lelátó cirka 8 milláért és júniusban megy ingyen, vagy most mehet amerre lát ingyen és nem kell fizetnünk.
davi10
Llegenda del Barça

2022.01.16. 11:02:36

Titinho írta:
2022.01.16. 09:37:53
Na aki még nem olvasta volna, Gerard Romero szerint ezek az igényei Dembelének továbbra is a klub felé:
- 200 millió euró bruttó fizetés 5 évre. 40/év.
- 20 millió aláírási pénz Dembelének
- 20 millió bónusz pénz az úgynökének.
Tényleg álomvilágban él ez a gyerek. De ne bántsátok már, most tért vissza a sérüléséből, és különben is :D
Ha jól látom a jelenlegi legjobban fizetett játékos, De Jong nem keres ennyit, amennyit ez a csávó követel magának. Csak De Jong csinált valamit, ez a srác meg nemhogy nem fejlődött, játékra alkalmatlan állapotban volt az elmúlt 5 évben. Ugyanazt kívánom neki, mint Moriba-nak kéz és lábtörést.

Remélem búcsúzóul Laporta-ék lejátszanak neki egy "legszebb pillanatok" válogatást, Liverpool ellen kihagyott helyzet, stb.

Emberileg egyértelműen a legunszimpatikusabb a 100+os bukta játékosok közül, nem is értem mit gondol magáról. Talán még Coutinho is többet játszott nála, aki fél évvel később jött, volt 1 évet sérült meg 1 évet kölcsönben. 40 milliós fizu/év, az...
Remélem még januárban el tudjuk passzolni vagy cserélni valakire. Csak ne Morata-ra.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2022.01.16. 11:00:10

bence0330 írta:
2022.01.16. 10:49:23
Most feltételezve, hogy igaz a hír: Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ebben az esetben, lejáró szerződésnél a lelátóztatásnál miért nem jobb az egyoldalú szerződésbontás?
Határozott idejű szerződés esetén (mint egy focistáé) egyoldalú felbontás esetén a lejáratig hátrelévő fizetést egy összegben oda kell adni. Gondolom jobb, ha nem egy összegben kell 7-8 milliót adni, hanem havonta, ahogy jönnek bevételek is. Gondolom ffp szempontjából meg mindegy, mert éves szinten számolják a fizetéseket, az meg így ugyanannyi. Nekem a lelátó helyett fél év kölcsön lenne az ötletem. Spórolni legalább fél evnyi fizuját. Ő meg júliustól aĺáírhat a sejkeknek.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2022.01.16. 10:49:23

Most feltételezve, hogy igaz a hír: Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ebben az esetben, lejáró szerződésnél a lelátóztatásnál miért nem jobb az egyoldalú szerződésbontás?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2022.01.16. 10:45:01

jó lesz már ha elmegy innen ez a gyerek. "veszélyes", hát igen, csak leginkább önmagára, meg a karrierjére.
culinho
Capitá del Barça

2022.01.16. 10:40:45

Én azt tippelem, hogy ez már korábban eldőlt (vagy legalábbis a Klub vezetése erre a kifejletre készült) és ezért érkezett Ferran Torres. Ő fog a jobb szélen játszani és nyártól meg feltehetőleg Haaland középen. Azért mindent elárul a franciáról, hogy fél év alatt nem tudtak megegyezni (teszem hozzá, Sergi Robertoval sem). Aki akar, az ennyi idő alatt belement volna az új szerződés feltételeibe.

De ne izgassátok fel magatokat ezen, mert úgy fog járni, mint Moriba! Akit csak a pénz érdekel, annak nincs helye a legjobbak között. Lőtt egy gólt emlékeim szerint az egész őszi szezonban, azt is egy 3. osztályú csapatnak. Nem hogy gyengülünk, ha elmegy, hanem erősödünk, mert Jutgla-nak több haszna van. Hatékonyabb és néha passzol is. Egy Barcánál nem fér bele, hogy 10 lövéséből 1 talál kaput. Használtuk most ősszel, mert nem volt más, de amint formába lendül Torres, nem lesz rá szükségünk. A csávó pedig 2 éven belül el fog tűnni. Ennyi.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2022.01.16. 10:27:36

Habár bicskanyitogato igények, remelem igaz a hír, és legkésőbb nyáron elkoszonunk tőle. Szerintem nem fog nekünk hiányozni sem az intellektusa, sem a személyisége, sem a játéka. Bízom benne, hogy a klubnál sem gondolja már senki komolyan, hogy a Bartomeu nevével fémjelzett egyik legsotetebb korszak egyik legnagyobb floppjának helye van egy ujjaepulo Barcaban. Sztem mehet a lelatora tavaszra, ha most nem akar lépni, Abde hozni fogja a szintjét. Köszönjük azt a keveset, amit adott, minden jót neki.
éS
Barça B

2022.01.16. 10:05:12

az embernek a seggét kéne a földhöz csapkodnia örömében, hogy az itt töltött 5 éve után, ami alatt semmit nem tett le az asztalra egyáltalán marasztalná a klub, de neki ez nem elég mert ő világklasszishoz méltó bérezést akar továbbra is.. mehet amerre lát, 1 pillanatig nem fog hiányozni.. 🤡 remélem leigazolja perez apó mbappe vagy haaland helyett :lol:
Troym
Director del Fútbol

2022.01.16. 10:04:22

Az lenne jó ha pl kiderülne, hogy júliustól a chelsea játékosa. Akkor szerződést kínálni Azpilicuetának és mindkét játékos kölcsönbe a másik csapatba menne már tavasszal, nyártól meg véglegesen. Így mindenki nyerne valamit az ügyön. Van mindenhol lejáró szerződésű cserealap. Na jó Newcastle esetén nincs, de nekik ha sikerül júliustól szerződtetni, utána oda lehet menni, hogy 5 millióért már tavaszra is kölcsönadjuk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2022.01.16. 09:59:09

Titinho írta:
Na aki még nem olvasta volna, Gerard Romero szerint ezek az igényei Dembelének továbbra is a klub felé:

VILÁGKALSSZIS játékosnak tartja magát, ezért szeretné ha ez a fizetésében is megmutatkozna. :lol: =D> Januárban nem szeretne, hanem júliusban ingyen távozni.

Ha csak a fele igaz ennek én nem tudom, hogy hol él ez a gyerek. Világklasszis öcsém, persze az. :lol: A Barca állítólag gyorsan akar reagálni, ezért visszavonják a hosszabbítási ajánlatát és a továbbiakban nem számolnak vele.

BÁRCSAK ÍGY LENNE!!! [-o<
Eddig se nagy jövője és jelene volt a klubnál, de Fati és Torres érkezésével, pláne nem akarom újra pályán látni.
Azokon még mindig visítva röhögök, akik a legnagyobb fegyverünknek tartják a támadósorban meg milyen jól játszik 1 hónapja. :lol: Na persze, vakok között a félszemű is király alapon igen. Jutgla, meg Abde meg de Jong között nem nehéz villogni, csak úgy van beállítva mintha aranylabdás szinten focizna a pali. :lol:

Fati és Torres sokkal többet fog adni nekünk már ezalatt a fél év alatt, mint ez a kókler 4,5 éve alatt. Játszott több mint 120 meccset, kb 100-at volt sérült, de abból kb 5 meccse ha van amin világklasszis szinten játszott.

Én remélem a büdös életben nem látom a pályán, mindig is utáltam a palit, 4,5!!!! év alatt nem fejlődött semmit, ugyanaz a játékos aki 2017-ben bemutatkozott. Ilyenekkel viccelünk, hogy de legalább próbálkozik, meg kapura lő. Na persze 10-12 labdavesztés mellett meg 8 méterre a kaputól eltalált lövésekkel.

Ha egy fiatal játékosunk így játszana 4,5 éve, úgy el lenne küldve az anyjába, hogy alig várná hogy induljon, de Dembiben bízni kell persze.

Utoljára írom le, remélem igazak ezek a számok, sehol a világon nem fog kapni ilyen összegeket, a világ vicce a csávó és remélem a lelátón nézi végig a szezont innentől fogva. És nem, nincs szükségünk rá, mint ahogy itt be van állítva. Nagyon jól megvagyunk innentől nélküle is, a fiatalok kenterbe verik fél év alatt. :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eközben Araujo aki mégfontosabb tag és az egyik legalacsonyabb a fizuja, jelezte a klub felé hogy eszük ágába sincs a Realba szerződni és itt akarnak maradni, van egy kis különbség.

Amúgy már csak ezért is jó húzás volt az Umtiti-féle bértrükközés mert így már nem tudják Dembeléék azzal fenyegetni a klubot hogy a hosszabbításukon múlik Torres regisztrálása.
Nem tudom hogy mennyire igazak ezek a számok, ha nem ferdítés akkor teljesen elgurult a gyógyszer. Ennél több hálát is mutathatnának amiért 5 évig erősen túlfizette a Barca, de így Moriba után szabadon mehet amerre lát, aztán majd rájön hogy máshol annyit sem fog kapni mint amennyit itt kapott. =D>
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2022.01.16. 09:49:47

Az a baj, hogy elhúztuk a dolgot. Az Afrika kupa miatt sok nagy klub keresett plusz játékost, már nyilván, akit érintett és megengedhette magának. Pletykaszinen pl. a Poolban is felmerült, ott Manénak és Salahnak amúgy sincs helyettese, és nagy mázlijuk, hogy évek óta Vasember mindkettő, és soha nem sérültek.
De hát ugye eltelt 1-2 hét, egyre kevesebb idő van vissza az eltávokból is, plusz ugye ezek a klubok ha mégis igazolni akarnak (akár az afrikai játékosok miatt, akár amúgy is), akkor találtak játékost közben, a Pool pl Luis Diazt talán. Január elején lehet, hogy diszkontáron elvitte volna valaki, legalábbis kicsit nagyobb esély lett volna rá. Most meg szurkolhatunk, hogy Dembélé se akarjon kicseszni velünk, meg legyen is valaki a Newcastle-n kívül, aki el is vinné legalább pár milkóért.

Torres majd meccsről meccsre belenő a cipőbe, és Dembélé helyére.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Titinho
Director del Fútbol

VILÁGKALSSZIS játékosnak tartja magát, ezért szeretné ha ez a fizetésében is megmutatkozna. :lol: =D> Januárban nem szeretne, hanem júliusban ingyen távozni.

Ha csak a fele igaz ennek én nem tudom, hogy hol él ez a gyerek. Világklasszis öcsém, persze az. :lol: A Barca állítólag gyorsan akar reagálni, ezért visszavonják a hosszabbítási ajánlatát és a továbbiakban nem számolnak vele.

BÁRCSAK ÍGY LENNE!!! [-o<
Eddig se nagy jövője és jelene volt a klubnál, de Fati és Torres érkezésével, pláne nem akarom újra pályán látni.
Azokon még mindig visítva röhögök, akik a legnagyobb fegyverünknek tartják a támadósorban meg milyen jól játszik 1 hónapja. :lol: Na persze, vakok között a félszemű is király alapon igen. Jutgla, meg Abde meg de Jong között nem nehéz villogni, csak úgy van beállítva mintha aranylabdás szinten focizna a pali. :lol:

Fati és Torres sokkal többet fog adni nekünk már ezalatt a fél év alatt, mint ez a kókler 4,5 éve alatt. Játszott több mint 120 meccset, kb 100-at volt sérült, de abból kb 5 meccse ha van amin világklasszis szinten játszott.

Én remélem a büdös életben nem látom a pályán, mindig is utáltam a palit, 4,5!!!! év alatt nem fejlődött semmit, ugyanaz a játékos aki 2017-ben bemutatkozott. Ilyenekkel viccelünk, hogy de legalább próbálkozik, meg kapura lő. Na persze 10-12 labdavesztés mellett meg 8 méterre a kaputól eltalált lövésekkel.

Ha egy fiatal játékosunk így játszana 4,5 éve, úgy el lenne küldve az anyjába, hogy alig várná hogy induljon, de Dembiben bízni kell persze.

Utoljára írom le, remélem igazak ezek a számok, sehol a világon nem fog kapni ilyen összegeket, a világ vicce a csávó és remélem a lelátón nézi végig a szezont innentől fogva. És nem, nincs szükségünk rá, mint ahogy itt be van állítva. Nagyon jól megvagyunk innentől nélküle is, a fiatalok kenterbe verik fél év alatt. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
daffy
Madridista

2022.01.16. 09:34:44

soadroli írta:
2022.01.16. 01:24:33
Na elvileg nem akar maradni, nem elég a fizu neki. Nyáron ingyen lépne. Ez esetben többet nem látjuk Barca mezben, a lelátóra lesz száműzve. (Gerard Romero)
Nice.
Nem lenne értelme egy 10-ért elpasszolni a jövő héten? Vagy nem lehet? Ha úgyse játszik és úgysem marad,mindenkinek jobb.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2022.01.16. 08:17:58

Szerintem Xavi szép szavai ellenére is eladtuk volna a hosszabbítását követően. Ő az előző vezetőség egyik sztár igazolása, a korábbi elnökünk szerint jobb, mint Neymar.Laporta egoja nem hiszem, hogy elviselné hosszú távon, hogy a korábbi elnök kirakat embere legyen a csapat egyik húzó ereje. Mondjuk ettől messze vagyunk, de az esélye adott. És sajnos ugyanez a helyzet De Joggal is középen.
Azért örültem volna, ha marad, mert így 2 szélre az ő két lábassága miatt meg is lennénk: Fati/ Dembelé/Abde, Torres/Dembelé. Így egy klasszis csatár elég lett volna, cserélnek még a sok felmegoldásbol maradhatott volna valaki. Így viszont kell majd szélső is, lehetőleg olyan, aki elvan a bal oldalon is, mert Fati térde azért kérdőjeles, Abde még azért nem kezdő szint még.
Amúgy nem hiszem, hogy el fogjuk tudni adni most télen, mert így elesne a nagy aláírás pénztől. Szóval nyárig marad, aztán ingyen lelép. Én játszatnám, mert kell nekünk, ha még megsérül, akkor ugrik a nagy szerződése is...
Troym
Director del Fútbol

2022.01.16. 08:01:08

Érdekes lesz, hogy még januárban kiderül merre megy, vagy kufárkodnak június végéig. Én utóbbira tippelek és a Chelsea, Man utd egyikére.
soadroli
Llegenda del Barça

2022.01.16. 01:24:33

Na elvileg nem akar maradni, nem elég a fizu neki. Nyáron ingyen lépne. Ez esetben többet nem látjuk Barca mezben, a lelátóra lesz száműzve. (Gerard Romero)
Nice.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2022.01.15. 11:30:23

Mascherano14 írta:
2022.01.14. 11:57:41
Egyetértek az előbbiekkel, hogy Xavi alatt jobb a hozzáállása, például erőszakosan védekezik, de ő csatár és ebbn nagyon zöldfülűen játszik továbbra is. Fog-e jobban lőni, helyezkedni?
Hát ezt kéne meglátnunk majd, nem? :D Xavi pont most jött ide, még mindig hetekben mérjük a munkásságát. Szembetűnő a változás, hétről hétre, eddig. És még sok van hátra.
Folyamatosan játszik majd, nyilván, amíg meg nem sérül. Aztán meg meglátjuk Júniusra. Ha javul, akkor lehet hogy majd nagyobb forrásokat próbálunk meg felszabadítani a hosszabbítására, ha meg nem, és lesz 500 kaput el nem talált lövése, 3 gólja, 50 sikeres csele és 800 labdavesztése, akkor úgyis mindegy, mehet isten hírével. Detto ez, ha megsérül.
Anyagi kényszerünk már nincs, legalábbis ezen a rövid féléves távon. Sportszakmai kényszerünk viszont egyelőre van, hogy Dembelé folyamatosan kezdő legyen. Így meg Júniusra meg tudjuk ítélni, hogy mennyire is kell ő nekünk. Addig meg szerintem NEM.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mascherano14
Entrenador del Barça

2022.01.14. 11:57:41

Egyetértek az előbbiekkel, hogy Xavi alatt jobb a hozzáállása, például erőszakosan védekezik, de ő csatár és ebbn nagyon zöldfülűen játszik továbbra is. Fog-e jobban lőni, helyezkedni?
drobika
Entrenador del Barça

2022.01.14. 11:49:25

PGK írta:
2022.01.14. 11:14:04
...
Ezt a hozzászólást én is írhattam volna! Megkíméltél tőle :) Minden szavával egyetértek!

Az ilyen hsz-eket, amik nem viszik tovább a beszélgetést, csak az egyetértést fejezik ki, annyira nem szeretjük.
Illetve mindenkit megkérnék, hogy csak annyit idézzünk, amennyit muszáj, hogy ne húzzuk nagyon szét a fórumot, ezt most szerkesztettem.
davi10
Válasz küldése