MatyiG írta: ↑2022.01.15. 10:10:43
Egyre inkább valós lehet a Frenkie-Haaland téma, kint egy szavazás.
Igen? Én valamiről lemaradtam. Eddig egy mondatot se láttam sehol arról, hogy egyáltalán csak álmában felmerült volna Xavinak vagy Laportának Frenkie eladása.
De ha már ennyire nyomjátok (itt ezt a szavazást, meg Iván a főoldalon a témát), akkor nekem az a véleményem, hogy nagyon jó lenne egy Haaland, de semmiképp nem Frenkie helyett.
A hollandra szerintem nagyobb szükségünk lesz hosszabb távon. Nyilván feltételezve, hogy visszatér a pár hónappal ezelőttig éveken keresztül mutatott formájához.
Laportával ellentétben, aki mindig látványosan a szupersztár vezért akarja a csapatnak (Beckham, Ronaldinho, aztán szerencsére Messi, most meg valszeg tényleg Haaland), szerintem sokkal jobb, ha nem áll vagy bukik egy csapat játéka és eséllyessége egy-egy emberen.
Gólerős ember kell előre, de szupersztárt nem kell vennünk vezéráldozatért cserébe. Jelenleg tényleg vastagok vagyunk a kp-n, de szerintem megengedhetetlen rövidlátás azt gondolni, hogy Busquetssel lehet számolni még évekig, vagy hogy csak a 3 tini tehetségünk majd elhúzza a csapat középpályáját a kövi 10 évben.
De megismétlem, szerintem fel se merült senkiben egyelőre. Fél év még sok idő, de jelenleg ez egy mű téma, egy újságíró-szurkoló generálta téma.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila