Leon írta: ↑2022.01.15. 16:16:56
Nemrég még úgy voltam velem a vikingre nincs esély, de ha azt nézzük, hogy a világ egyik legnagyobb (bármilyen trágya is most a helyzet) klubjába lehet ő a numero uno akkor ez neki akár vonzó is lehet.
Azt látom, hogy orrvérzésig fssa a gólokat, de kérdés:
Ki az a ki kb rendszeresen néz Dortmund meccseket és látja mennyire illene ő a Barca játékához?
Az összefoglalókat nézem csak, de gondolom az is valami. Ő szerintem tipikusan az a játékos, akinek hóttmindegy. Nem feltétlenül hozzánk illik a legjobban, elképesztően gyors, és nagyon magabiztos befejező, szóval ha kiugratják félpályánál, akkor már kb lehet frissíteni az eredményjelzőt. Ez nálunk nyilván ritkábban történik meg, a német kiscsapatok szellősebbek azért, de azért így is vágna nálunk párat kiugratásból - nem is tudom, mikor rúgtunk ilyen gólt utoljára. Nem rémlik, az biztos, pedig Koemannál egész meccseket toltunk le védekezésben akár.
Na de közben 16-20-ról is olyan erővel lövi a gólokat, hogy majd kiszakad a háló. Ha ráívelik, befejeli, beollózza, kapásból ellövi, tökmindegy neki. Nem a világ legtechnikásabb játékosa, de azért elég ügyes a kényszerítőkhöz is.
De szerintem tényleg mindegy neki, bárhol szórná a gólokat bármilyen játékstílusban. Lehet, hogy 1-2 góllal kevesebbet lőne itt, de 20-30 közt simán rúgna egy szezonban, bármilyen formában is vagyunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy